Sve izgorilo umalo ljudi u kući nisu izgorili, a postoji šteta i na kućnim uređajima koji su crkli.
evo bandinog sajta
https://www.elko-maric.ba/
dežurni iz elektrodistribucije se za glavu uhvatio kad je vidio ovo

To je Deling Invest firma sinova gazde gdje se peru pare iz tendera Delingakmirsad wrote:Deling je sad ušao u stanogradnju... investitor...
ovo je klasičan pokušaj ubistva stanara u kući, zamislite da je nekoga nedaj bože udarila struja ili da je sve izgorilo, šta bi bilo da se desilo u gluho doba noći?drndalo wrote:Za pocetak na Sudu ih tuzite... Nek traje 12 godina... Sa slikama i pismenim nalazom Elektrodistribucije, taman fina penzija...
bilo je problema sa jednom serijom brojila, koja su gorjela... ali ovdje, ako mene pitaš radi se o klasičnom preopterećenjuInok wrote:Samo treba pogledat fotke gdje je gorilo, kompletna kutija, pa čak i iza sata žice nevjerovatno nešto.

Inok wrote:Kriv je izvođać radova i elektrodistribucija nisam ja valjda kriv![]()
![]()
![]()
koja je tvoja preporuka?
ako griješ kuću, idi trofaznoInok wrote:Kriv je izvođać radova i elektrodistribucija nisam ja valjda kriv![]()
![]()
![]()
koja je tvoja preporuka?
ne pada mi na pametmk ultra wrote:otiđi u svoju elektrodistribuciju
trebat će ti dosta papira, a i doplate, skoro ko za početni priključak
sretno
šta fali temi treba pisat o ovoj seljačkoj bandi koja vara i ubija svojim neradom i javašlukomsefket_ramadani wrote:sjo teme
A jeste se prepali bog te. Gdje je vatra i plamen o kojem govoris? Stopio se kabal od optetecenja, plati trofaznu i zavrsiInok wrote:šta fali temi treba pisat o ovoj seljačkoj bandi koja vara i ubija svojim neradom i javašlukomsefket_ramadani wrote:sjo teme
đesi desi eto mene da malo popričamo o plaćanjuado_sar wrote:A jeste se prepali bog te. Gdje je vatra i plamen o kojem govoris? Stopio se kabal od optetecenja, plati trofaznu i zavrsiInok wrote:šta fali temi treba pisat o ovoj seljačkoj bandi koja vara i ubija svojim neradom i javašlukomsefket_ramadani wrote:sjo teme
ne fali nistaInok wrote:šta fali temi treba pisat o ovoj seljačkoj bandi koja vara i ubija svojim neradom i javašlukomsefket_ramadani wrote:sjo teme
bio tu kad su oni to radili zato ne pametujsefket_ramadani wrote:ne fali nistaInok wrote:šta fali temi treba pisat o ovoj seljačkoj bandi koja vara i ubija svojim neradom i javašlukomsefket_ramadani wrote:sjo teme
nego imas li neki dokaz da je ovo elko radio, mogo si napisat da ti je radio i deling, peti deseti, beskurac
bio je i moj dedo živInok wrote:bio tu kad su oni to radili zato ne pametujsefket_ramadani wrote: ne fali nista
nego imas li neki dokaz da je ovo elko radio, mogo si napisat da ti je radio i deling, peti deseti, beskurac