Pozdrav,
Zanimaju me cijene u restoranu Element Illy koji se nalazi u Importane centru.
Element Illy
- daxon
#2 Re: Element Illy
Pa brate mili nađi njihovu web stranicu, njihov broj telefona, nazovi ih ili im pošalji mail i saznaj sve što te zanima. Sve ti je to lakše i izvjesnije nego postaviti temu i čekati odgovor, koji ko zna hoće li stići, a i ako stigne, čak i ne mora biti pouzdan 
- Neradnik
#3 Re: Element Illy
https://www.facebook.com/pages/Element- ... 0479567968
Cijene su normala.Svi kontaju kad nesto zvizdi da su cijene ogromne ali to u ovom slucaju nije tako.Na fb imas broj pa nazovi i pitaj sta te zanima ako ti je ofirno prosetaj na kaficu pa vidi...
Cijene su normala.Svi kontaju kad nesto zvizdi da su cijene ogromne ali to u ovom slucaju nije tako.Na fb imas broj pa nazovi i pitaj sta te zanima ako ti je ofirno prosetaj na kaficu pa vidi...
- Cossack
#4 Re: Element Illy
ccc odmah se neko nađe da čovjeka kritikuje. ovo je forum, mani se pametovanja... web stranicu nemaju a na fb-u im nema cjenovnika. čovjek je umjesto da nazove odlučio da pita ovdje zato produži dalje ako nemaš šta pametnije da napišeš.daxon wrote:Pa brate mili nađi njihovu web stranicu, njihov broj telefona, nazovi ih ili im pošalji mail i saznaj sve što te zanima. Sve ti je to lakše i izvjesnije nego postaviti temu i čekati odgovor, koji ko zna hoće li stići, a i ako stigne, čak i ne mora biti pouzdan
-
skile
#5 Re: Element Illy
Nisam od onih koji lete na prvi forum i otvaraju odma temu kako bi tražili nešto, a da prije toga nisu pregledali osnovne stvari. Kao što je forumaš iznad napisao, nema web stranice, na FBu nema potrebnih informacija, maila nema. Kontaktirao sam ih preko poruke na FB, ali ne žele da prikažu ponudu na taj način. Ovo mi je zadnja opcija informisanja preko interneta. Očigledno forum je izgubio svoju svrhu (ne samo ovaj, dosta njih).... da ne idem dalje. Hvala na savjetima i isto tako budućim korisnim informacijama, ako ih neko posjeduje.
- Cossack
#6 Re: Element Illy
wannabe_ultra wrote:kafa 2km, pileci sendvic 3km (mali ali sasvim dovoljan, i nevjerovatno ukusan), topla cokolada i bijela cokolada sa ljesnacima pecenim 3km, paste 6 i 7km, to je ono sto sam ja pio i jeo i sto znam, i jako udobne foteljice kozne one
cesto sam tamo ujutro posto radim u blizini