ovo bi ko trebalo bit smiješnoZviz wrote:Ovo su sigurno glavne face tadasnje firme. Vidis da su svi skockani. Ovaj jedan i umjetnik pustio filozofsku bradu. E jedino ova ima naki mantil ko u mene nana kad bi isla u stalu.![]()
muha_sa wrote:ovo bi ko trebalo bit smiješno
TAM 130 A8 (Minibus).Zviz wrote:Vidi Tamića braćo mila! Koji je model?
Ljudi iz Elektroprivrede, Sarajevo na terenu u Visegradu, zimski period 1985 ili 1986 godina.Edin H. wrote:Od osnovnog pravila, ko, kada, gdje ti samo napisa kada![]()
Ljudi su iz ove zgradegidra wrote:Nije postojala Elektroprivreda Sarajevo prije rata, već elektrodistributivno preduzeće "Vladimir Perić Valter"... Smješteno u žutoj zgradi pored one Elektropviredine zelene. Žuta zgrada je napravljena 70' i neke i starija je od zgrade EPBIH..
Pravni nasljednik Valtera je EPBIH-"Podružnica Elektrodistribucija Sarajevo"..
Valter Perić je bilo ogromno preduzeće sa preko 2 hiljade zaposlenika i prostiralo se od Sarajeva, Pala, Sokoca, Višegrada, Goražda itd.

Dobro za drugi dio recenice, ali da su se skockali, jesu valaInnovation wrote:muha_sa wrote:ovo bi ko trebalo bit smiješno
Pikam da je slikano 1984, skockali se za otvaranja olimpiskih igara pa se slikali prije puta do Koseva.Edin H. wrote:Dobro za drugi dio recenice, ali da su se skockali, jesu valaInnovation wrote:muha_sa wrote:ovo bi ko trebalo bit smiješno
Ima li ovo neke veze sa "Muratovom" branom?Zviz wrote:Ako je rijec o Visegradu, onda je prva slika negdje blizu HE na Drini.
Ja koliko znam elektroprivreda je bila odgovorna za brojne projekte kako u tadasnjoj drzvai tako i po Iraku, Libiji, Kuvajtu, Siriji itd.Edin H. wrote:Ima li ovo neke veze sa "Muratovom" branom?Zviz wrote:Ako je rijec o Visegradu, onda je prva slika negdje blizu HE na Drini.
A kako je to kod vas u Danskoj rješeno?Zviz wrote:Ja koliko znam elektroprivreda je bila odgovorna za brojne projekte kako u tadasnjoj drzvai tako i po Iraku, Libiji, Kuvajtu, Siriji itd.
Pa da je Murat tad digo branu u zrak ko zna sta bi bilo od rata, sigurno zatisje. Ta bi voda odnjela sve i svasta.
Danasnja zgrada sa zelenim staklima je prije rata imala zuta stakla, u ratu izgorila, nakon rata promijenjena boja.gidra wrote:Nije postojala Elektroprivreda Sarajevo prije rata, već elektrodistributivno preduzeće "Vladimir Perić Valter"... Smješteno u žutoj zgradi pored one Elektropviredine zelene. Žuta zgrada je napravljena 70' i neke i starija je od zgrade EPBIH..
Valter Perić je bilo ogromno preduzeće sa preko 2 hiljade zaposlenika i prostiralo se od Sarajeva, Pala, Sokoca, Višegrada, Goražda itd.
Elektroprijenos je dobio dva sprata u zelenoj zgradi i sada se u zgradi Direkcije Elektroprivrede nalazi i Elektroprijenos...dječak sa šibicama wrote:Danasnja zgrada sa zelenim staklima je prije rata imala zuta stakla, u ratu izgorila, nakon rata promijenjena boja.gidra wrote:Nije postojala Elektroprivreda Sarajevo prije rata, već elektrodistributivno preduzeće "Vladimir Perić Valter"... Smješteno u žutoj zgradi pored one Elektropviredine zelene. Žuta zgrada je napravljena 70' i neke i starija je od zgrade EPBIH..
To je i prije rata bila centrala, a u manjoj zgradi pored je Elektroprenos.
Uostalom, covjek stavio sliku glavne zgrade prije rata, sa zutim staklima.
izvini za off ali moram stvarnoKatarinaKosaca wrote:A kako je to kod vas u Danskoj rješeno?Zviz wrote:Ja koliko znam elektroprivreda je bila odgovorna za brojne projekte kako u tadasnjoj drzvai tako i po Iraku, Libiji, Kuvajtu, Siriji itd.
Pa da je Murat tad digo branu u zrak ko zna sta bi bilo od rata, sigurno zatisje. Ta bi voda odnjela sve i svasta.
auuu sta se ti nalupagidra wrote: ↑01/03/2015 11:41 Nije postojala Elektroprivreda Sarajevo prije rata, već elektrodistributivno preduzeće "Vladimir Perić Valter"... Smješteno u žutoj zgradi pored one Elektropviredine zelene. Žuta zgrada je napravljena 70' i neke i starija je od zgrade EPBIH..

jeste takav je prije bio organizacioni sistem