Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_Reds_ wrote: ↑21/06/2024 15:46
U Srbiji se vidim već Vučić oglasio, kod nas mrka kapa, niko ni od politicara ni od odgovornih u ovim javnim preduzećima.
I bolje. Sta se imaju oglasavati?
Dovoljan je jedan psihopata koji se za sve oglasava.
ZoomZoomKiwi wrote: ↑21/06/2024 14:55
Ovakvi ispadi se ne mogu spriječiti nema teorije.
Banalizirano - Kod nas se desilo kao da voziš autoputem 150 km/h u šestoj i odjednom moraš ubaciti u drugu, al’ odmah u trenutku, nema kvačila niti puno kočenja.
Imaš malo kočnice zahvaljujući kondenzatorima, al’ to je dovoljno da te uspori na 145 km/h, a valja ti u momentu spasti na 60.
znači da isključimo ruski napad, a?
svejedno je zanimljivo da se ovo nikada prije nije desilo, a nije da nije nikad bilo ćevru.
čekam Dozera, on ima najbolje teorije
Ma kakve vrućine, nije ovo zbog vrućine, pa nije prvi put. Vrućina je jedan od elemenata ali pravi uzrok ćemo tek saznati možda.
Bilo je vrucina ali nije bilo ovoliko invertera za sve je kriva cijena peleta od 800 km
Ozbiljno do prije 3 godine u Sarajevu je svako 20-ta kuca imala klimu i to se smatealo luksuzom a u zadnje dvije godine se toliko instaliralo klima da je ima svako druga kuca. Pa samo ṣ̌ibicu pogledajte svako treći stan ima klimu
Eto skoro se normalizovalo svuda. Ne znam samo sta ce ovi dezurni panicari i zaljubljenici u teorije zavjere sada reci ? Podsjeti me na koronu, izginosmo svi, umiremo, nema brasna secera, mijenjaj km u eure. Top komentar na klixu kad je nestalo tek je bilo "cyber napad" sa stotinama lajkova
Trappist wrote: ↑21/06/2024 16:03
Eto skoro se normalizovalo svuda. Ne znam samo sta ce ovi dezurni panicari i zaljubljenici u teorije zavjere sada reci ? Podsjeti me na koronu, izginosmo svi, umiremo, nema brasna secera, mijenjaj km u eure. Top komentar na klixu kad je nestalo tek je bilo "cyber napad" sa stotinama lajkova
Još jednom dokazano da smo daleko najgluplji narod u regionu i Evropi.
Trappist wrote: ↑21/06/2024 16:03
jao_situacije wrote: ↑21/06/2024 16:22
jebem li vam majke agendaške trojkaške
stavimo solare upalimo vjetrenjače
vako je svaki dan u agendaškoj kaliforniji malo malo gase struju
mali balavi agendaš uk sere nemojte paničariti sve je u redu, nametnuti smo da vam ugasimo struju i povećamo dug pa prodamo sve resurse globalističkom otpadu
jebem li vam zelene agende i regionalna tržišta za imaginarna balansiranja ničega
još kad slavodobitno na tvu kažu nema druge opcije to se mora i ponavljaju ko papagaji integrirajmo se moramo raditi zajedno i ostala sranja
država koja ima uglja za 200 godina treba da zavisi od nekakvih kurčevih grka i albanaca
da se usput sjetim šire familije i sda/sbih/sdp/pda lopovima koji kradu po rudnicima i uhljebljuju i kućne ljubimce
treba vratiti doživotnu kaznu i trojku osuditi zajedno sa onima koji su ih izmislili finansirali i doveli, ovo više nije veleizdaja ovo je rat
jao_situacije wrote: ↑21/06/2024 16:22
jebem li vam majke agendaške trojkaške
stavimo solare upalimo vjetrenjače
vako je svaki dan u agendaškoj kaliforniji malo malo gase struju
mali balavi agendaš uk sere nemojte paničariti sve je u redu, nametnuti smo da vam ugasimo struju i povećamo dug pa prodamo sve resurse globalističkom otpadu
jebem li vam zelene agende i regionalna tržišta za imaginarna balansiranja ničega
još kad slavodobitno na tvu kažu nema druge opcije to se mora i ponavljaju ko papagaji integrirajmo se moramo raditi zajedno i ostala sranja
država koja ima uglja za 200 godina treba da zavisi od nekakvih kurčevih grka i albanaca
da se usput sjetim šire familije i sda/sbih/sdp/pda lopovima koji kradu po rudnicima i uhljebljuju i kućne ljubimce
treba vratiti doživotnu kaznu i trojku osuditi zajedno sa onima koji su ih izmislili finansirali i doveli, ovo više nije veleizdaja ovo je rat
Ja sam od samoposluge do kuce saznao da je Putin bacio atomsku, da su vanzemaljci sletili na Bjelasnicu, imali smo cyber napad i da je Vucic pokrenuo rat.
Bobi wrote: ↑21/06/2024 16:28
Ja se izvinjavam, evo citam, Jablanica, Grabovica, Salakovac imaju instaliranu snagu ukupno 500 MW...jel to drze nivo Jablanice ?
Dosli arapi da se kupaju i splavare po jezerima. Nema pustanja akumulacije