Pošto su stupili novi Opšti uslovi za isporuku električne energije i da su objavljeni u Službenim novinama FBIH te na web stranici JP Elektroprivreda BiH d.d. Sarajevo.........
Citiram:
Postojeći kupci iz svih kategorija potrošnje obavezni su u toku 2009. godine zaključiti ugovor o korištenju distributivne mreže...........
Molimo Vas da popunite podatke na dostavljenom obrascu i da ovjeren obrazac vratite u Podružnicu "Elektrodistribucije" Sarajevo najkasnije 30 dana od dana prijema ovog obavještenja ............
itd itd
Šta je sad ovo, dajte vaša iskustva, zovem besplatnu telefonsku liniju 080 0201 33 i naravno niko se ne javlja
Šta ćemo mi podstanari, vlasnik stana je bog zna gdje, a evo šta sv e traže pored JMB, email adresu, broj elektroenergetske saglasnosti, vršna snaga izdata u saglasnosti, broj ugovora o priključenju, pa onda kupoprodajni ugovor, ili rješenje o nasljedjivanju, ili posjedovni list za nekretnine, ili izjava suvlasnika, pa lična karta vlasnikaa.......
Pomagajte živjet ću u mraku dok mi gazda (vlasnik stana) ne dodje u Sarajevo....
ELEKTROPRIVREDA OPŠTI USLOVI ZA ISPORUKU EL. ENERGIJE
- munevera44
-
njonjica
#2 Re: ELEKTROPRIVREDA OPŠTI USLOVI ZA ISPORUKU EL. ENERGIJE
Kod popunjavanja ovog obrasca treba popuniti samo osnovne podatke; za maticni broj pokusaj kontaktirati vlasnika stana...predaj obrazac i posljednji placeni racun. Nama racun za struju dolazi na muzevo ime tako da sam ja ucinila ovo sto ti napisah i nisu mi trazili ni njegovu licnu kartu; samo ukucali (sa racuna) neki broj u komp i on se poklapao sa podacima iz ugovora....to je to...