Elektronsko obrazovanje

Kulturna dešavanja, predstave, izložbe, festivali, obrazovanje i budućnost mladih...

Moderator: Chloe

Post Reply
razmazena

#1 Elektronsko obrazovanje

Post by razmazena »

Već je poprilično razvijeno u svijetu, međutim učenje “na daljinu”, prognoziraju svjetski stručnjaci, tek će obilježiti neposrednu budućnost.

Šta mislite o ovakvom načinu edukacije?
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Dobro rjesenje, ali lose implementirano kod nas...
FX1

Post by FX1 »

mislim isto sto mislim i o vecernjoj skoli i radnickom univerzitetu. toiko i vrijedi.
kub lajkan

Post by kub lajkan »

FX1 wrote:mislim isto sto mislim i o vecernjoj skoli i radnickom univerzitetu. toiko i vrijedi.
Dobro poznajem stanje na NEKIM univerzitetima kod nas koji upisuju masu studenata prvenstveno zbog love.

Mislim da ce zvanje magistara na njihovom postdiplomskom studiju vrijediti samo na njihovom kantonu.

Nije do forme, nego do sadrzaja...
sl@ven

Post by sl@ven »

Evo ja zavrsavan nesto slicno u Njemackoj i tamo je to dobro priznato. Fakticki sve vjezbe mogu prepisivati iz knjiga i slati odgovore ali je problem kada odes tamo na zavrsni ispit. E tada se mora znati.

Znaci boli ih k... kako ucis i rjesavas zadatke ako polozis ispit sto je sasvim ok. I jos uz to od tih ljudi iz njemacke imam bolju podrsku nego ato sam imo od Sarajevskog univer. tok sam studiro. svakog profesora mogu kontaktirati u bilo koje doba dana i noci i on je duzan da mi pomogne. Sve sta mi treba ljudi mi posalju odmah i ekspresno. Posaljem mail, odgovore mi u roku od sat vremena maximalno. Ma ludilo. Svabe su to.

A sto se tice obrazovanja jebo te nase obrazovanje kad te uci javasluku. Popisam se na Sarajevski univerzitet i guzve na salteru, na stele, potplacivanje profesora i jos bruku takvih gluposti. Koji kurac to ikome treba osim da mu se mati hvali diplomom po komsiluku.
Post Reply