Već je poprilično razvijeno u svijetu, međutim učenje “na daljinu”, prognoziraju svjetski stručnjaci, tek će obilježiti neposrednu budućnost.
Šta mislite o ovakvom načinu edukacije?
Elektronsko obrazovanje
Moderator: Chloe
-
kub lajkan
Dobro rjesenje, ali lose implementirano kod nas...
-
kub lajkan
Dobro poznajem stanje na NEKIM univerzitetima kod nas koji upisuju masu studenata prvenstveno zbog love.FX1 wrote:mislim isto sto mislim i o vecernjoj skoli i radnickom univerzitetu. toiko i vrijedi.
Mislim da ce zvanje magistara na njihovom postdiplomskom studiju vrijediti samo na njihovom kantonu.
Nije do forme, nego do sadrzaja...
-
sl@ven
Evo ja zavrsavan nesto slicno u Njemackoj i tamo je to dobro priznato. Fakticki sve vjezbe mogu prepisivati iz knjiga i slati odgovore ali je problem kada odes tamo na zavrsni ispit. E tada se mora znati.
Znaci boli ih k... kako ucis i rjesavas zadatke ako polozis ispit sto je sasvim ok. I jos uz to od tih ljudi iz njemacke imam bolju podrsku nego ato sam imo od Sarajevskog univer. tok sam studiro. svakog profesora mogu kontaktirati u bilo koje doba dana i noci i on je duzan da mi pomogne. Sve sta mi treba ljudi mi posalju odmah i ekspresno. Posaljem mail, odgovore mi u roku od sat vremena maximalno. Ma ludilo. Svabe su to.
A sto se tice obrazovanja jebo te nase obrazovanje kad te uci javasluku. Popisam se na Sarajevski univerzitet i guzve na salteru, na stele, potplacivanje profesora i jos bruku takvih gluposti. Koji kurac to ikome treba osim da mu se mati hvali diplomom po komsiluku.
Znaci boli ih k... kako ucis i rjesavas zadatke ako polozis ispit sto je sasvim ok. I jos uz to od tih ljudi iz njemacke imam bolju podrsku nego ato sam imo od Sarajevskog univer. tok sam studiro. svakog profesora mogu kontaktirati u bilo koje doba dana i noci i on je duzan da mi pomogne. Sve sta mi treba ljudi mi posalju odmah i ekspresno. Posaljem mail, odgovore mi u roku od sat vremena maximalno. Ma ludilo. Svabe su to.
A sto se tice obrazovanja jebo te nase obrazovanje kad te uci javasluku. Popisam se na Sarajevski univerzitet i guzve na salteru, na stele, potplacivanje profesora i jos bruku takvih gluposti. Koji kurac to ikome treba osim da mu se mati hvali diplomom po komsiluku.