elektronski nosni aspirator(pumpica)

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
nirmela

#1 elektronski nosni aspirator(pumpica)

Post by nirmela »

Pozdravljam
Treba mi jedan savjet.
Gdje kupiti kod nas u Sarajevu elektronski nosni aprat , i koliko kosta??
Za bebu mi treba.
Da li je iko koristio i kakvi su im dojmovi il je bolje uzeti obicnu pumpicu za nos.
Unaprijed hvala :)
mimiE

#2 Re: elektronski nosni aspirator(pumpica)

Post by mimiE »

pozdrav!imam ja,kupila sam prije otprilike dvije godine i koristim i za bebu i za stariju curicu..meni je super,posebno kod bebe jer smo imali prehladu sa dva mjeseca gdje bukvalno nije mogao disati zbog nosića.isperem nosić fiziološkom i onda izvučemo aspiratorom..meni pumpica nije nešto pomogla-djeca se vrte,otimaju i dok staviš pumpicu u nos,izvučeš..patnja :lol: ovo je puno brže i efikasnije :)
ja sam kupila Nosi set,bilo ih je u Eurofarm apotekama..nadam se da sam ti pomogla..
nirmela

#3 Re: elektronski nosni aspirator(pumpica)

Post by nirmela »

mimiE wrote:pozdrav!imam ja,kupila sam prije otprilike dvije godine i koristim i za bebu i za stariju curicu..meni je super,posebno kod bebe jer smo imali prehladu sa dva mjeseca gdje bukvalno nije mogao disati zbog nosića.isperem nosić fiziološkom i onda izvučemo aspiratorom..meni pumpica nije nešto pomogla-djeca se vrte,otimaju i dok staviš pumpicu u nos,izvučeš..patnja :lol: ovo je puno brže i efikasnije :)
ja sam kupila Nosi set,bilo ih je u Eurofarm apotekama..nadam se da sam ti pomogla..
eee bas ti hvala znaci korisni su :) a koliko si platila
mimiE

#4 Re: elektronski nosni aspirator(pumpica)

Post by mimiE »

mislim da je set aspirator i sprej za nos bio oko 30 km..pozdrav
Post Reply