FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
jazzer

#18301 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by jazzer »

mirsek wrote: 02/06/2021 10:19
jazzer wrote: 02/06/2021 09:52 Ne kazem ja da je genijalan, daleko od toga. Ali mnogi iscekuju vikend upravo da bi ga gledali a onda dosli
ovdje i popljuvali. Posebno otkada je aktuelno ovo sa Sekom i Bakirom.
Nije tacno. Ocekujem vikend i face dnevnik da vidim koji ce zanimljivi gosti i cinjenice biti u emisiji.
I onda se iznerviram kad vidim kako prekida zanimljive goste, kako ubacuje Bakira i Sebiju u svaki razgovor, kako laze i podmece, kako je snishodljiv( da snishodljiv je zbog njemu znanih razloga) kako sebe uzdize na silu, vjestacki, bahato, ruzno, kako psuje kao najveci olos sa ulice, da se postidis za njega kako se bruka.
Ne znam jesi li svjestan toga ali upravo si potvrdio ono sta sam ja napisao u postu koji si kvotao.
saibaba

#18302 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by saibaba »

archi_a wrote: 02/06/2021 01:33 Mene stvarno iritira stalno ponavljanje priče oko "sabotiranja" obnove tužbe!!!!
Da ponovimo činjenice. Sakib Softić je u tadašnjoj konstalaciji odnosa u državi uspio dobiti odobrenje da preuzme posao agenta BiH kod tužbe protiv Srbije 1996 god. i to je radio po tom odobrenju na prvom suđenju. Ishod znamo, nema dovoljno dokaza i srbija nije presuđena krivom, uz mogućnost žalbe odnosno obnavljanja tužbe sa novim dokazima.
U međuvremenu je od strane suda u Hagu došlo obavještenje da je istekla dozvola za zastupanje od strane agenta Softića.
Da bi se dobilo novo odobrenje za zastupanje (bilo Sakib Softić ili neko drugi) taj prijedlog je trebao da ide na glasanje pred Predsjedništvo BiH. Da se stavilo kao prijedlog na glasanje u Predsjedništvu BiH, ishod valjda svi normalni znaju i mogu da pretpostave kako bi glasanje za agenta išlo i da li bi milorad uložio veto i uopšte glasao za postavljanje istog ili drugog agenta (kao i kod tužbe za pelješki most).
Dakle, u startu je "minirano" obnavljanje tužbe, ishod bi bio odbijanje imenovanja agenta BiH od srpske strane.
Određeni pravnici su ipak savjetovali da se pošalju dokumenti za obnavljanje tužbe i da se proba, uzimajući u obzir specifičnu situaciju, nove dokaze i potvrđene presude za ratni zločin i genocid.
Nije prošlo. Danas to "opozicija" i određeni ublehaši koriste kao argument protiv sda, a ni sami ne bi mogli ništa napraviti, obzirom na način glasanja u Predsjedništvu BiH i protivljenja srpske strane.
Između nepokretanja obnavljanja tužbe i pokušaja sa starim agentom (jer novog ne bi mogli dobiti ni u crtanom filmu, zbog srpskog veta), ovi su pokušali sa starim agentom i nisu uspjeli.
Mislim, ebe mi se za sda, kao i za sve ostale jer sam uvidio da su svi govna, uhljebi koji samo žele na platni spisak i raditi za lični interes, al ljudi, hajmo malo razmišljati vlastitom glavom. Što se mene tiče, svaki političar koji na ovako perfidan, prizeman i ljigav način spominjanjem "propale" tužbe pokuša ubrati politički poen, kod mene u startu gubi povjerenje na sljedećim izborima, jer je ili glup i nesposoban pa ne zna sabrati dva i dva ili misli da je dovoljno pametan da mi može udariti na inteligenciju i ovakvom pričom osvojiti moj glas na izborima.
Hajmo sad srat.
Eh Jarane, ti cinjenice iznosiš... ne moze to tako.. Moraš malo, bakir, sebija, Alija, zlatne kasike, trezor.. To se trazi..Tuzno je to da Senad i slicni koji ruše SDA nece ili ne mogu da se potrude da nadju nesto kako valja.. Neki racun u banci na kojem je kes, neku direktnu korupiciju, nekretninu vani.. Pricaju o nekim ukradenim milijardama, zlatu , a vracaju se stalno na isto.. Pa daje pobogu potrudite se malo SDA pokrala citavu drzavu, Radoncicu i Senadu glavna afera ko je ispit prepisao prije 30godina..
mirsek

#18303 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mirsek »

jazzer wrote: 02/06/2021 11:19
mirsek wrote: 02/06/2021 10:19
jazzer wrote: 02/06/2021 09:52 Ne kazem ja da je genijalan, daleko od toga. Ali mnogi iscekuju vikend upravo da bi ga gledali a onda dosli
ovdje i popljuvali. Posebno otkada je aktuelno ovo sa Sekom i Bakirom.
Nije tacno. Ocekujem vikend i face dnevnik da vidim koji ce zanimljivi gosti i cinjenice biti u emisiji.
I onda se iznerviram kad vidim kako prekida zanimljive goste, kako ubacuje Bakira i Sebiju u svaki razgovor, kako laze i podmece, kako je snishodljiv( da snishodljiv je zbog njemu znanih razloga) kako sebe uzdize na silu, vjestacki, bahato, ruzno, kako psuje kao najveci olos sa ulice, da se postidis za njega kako se bruka.
Ne znam jesi li svjestan toga ali upravo si potvrdio ono sta sam ja napisao u postu koji si kvotao.
Ne nisi, ja sam ga gledao i mimo Bakira i Seke. I prije je imao svoje bubice, prekidanja gosta usred misli i samohvaljenje. Sad je otisao na dno sto se tice profesionalizma, etike, legalizma i neutralnosti, al i dalje ubode nekad sa gostom.
On kao licnost meni vise nikad nece biti isti u ocima.
drag_gost

#18304 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by drag_gost »

carobnjak_N wrote: 02/06/2021 08:56
drag_gost wrote: 02/06/2021 07:54 Neuporedivo je to. Pogotovo Emela. Za nju je nedostizan.
Pa dobro, o ukusima se kažu ne raspravlja. Senad je mesar, a Emela hirurg ali raja voli mesa i krvi pa i kad ih nema Senči ih izmisli .
Pogledati samo naslove od Cd-a , teški tabloidni klikbejt naslovi.
O ukusima se ne raspravlja. Emela je mesarka, Senad je hirurg. Ali, raja tu i tamo voli dobar batak i bar kod na njemu, pa moze i Emela podzahkad proci. Pametnom dovoljno. Ukusi su cudo.
Škobo Habu

#18305 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Škobo Habu »

carobnjak_N wrote: 02/06/2021 07:51

Najozbiljnije. To što kažeš da "nemaju respekt" od strane gledatelja u odnosu na Senada, to je tačno ali je to stvar sklonosti masa ka
onome što im Senad nudi - safunjarsko, senzacionalističkom novinarstvu.
Dočim im N1 nudi profesionalnost na nivou CNN-a?

Senad igra na kartu senzacionalizma, dok N1 nudi amaterizam.
Ali što se tiče profesionalizma i kuraži, ovo troje nabrojanih su daleko ispred Senada. Mali Komšić je Dodika toliko isjekao i izbacio iz kolosjeka
da umalo nije dobio kap, dok recimo Senad počne da se povlači i uvlači u kućicu ko puž kad mu Dodik počne galamiti.
Zukić je Vučića odradio momački u Pressingu i to ga je čak i Bakir morao malo braniti, kao gost je, nemoj ga Amire...više nikad nije došao na N1.
Emela je iskusna, zrela novinarka, inteligentna brza pitanja, ne gubi se ko Senad dok traži šta je trebao pitati po papirima, uvijek pripremljena
i da kažem opet, ima muda do poda, dok Senči nema, a to je ključna karakteristika za novinara - hrabrost.
Pitam se gledamo li mi istu televiziju i držimo li do istih kriterija? Očito ne.

Razlika između FACE i N1 jeste u činjenici da je prva one - man show, Senda je glavni, svi ostali iza njega su sporedni kadrovi. Oni mu služe kao sredstvo da ostvari cilj, njemu je kolegijalnost nepoznata, jer smatra da mu nema ravna u državi.

N1 je, u usporedbi sa hrvatskom i srpskom verzijom, najlošija po kvalitetu. Neko je to već rekao - lako je Zukiću sa Vučićem i ostalim kada imaš vrhunsku produkciju. Emelu je Dodik izbacio iz cipela i doslovice je ostavio bez teksta baš kada je mislila da joj cijela situacija pod kontrolom.
Ako već želiš vidjeti šta je to novinarska profesionalnost pogledaj Mojmiru Pastorčić kako odgovara Plenkoviću.

Komšić je tip novinara koji ne ide samo na živac sugovorniku, već i ostatku gledateljstva sa svojim upadicama i sjeckanjem odgovora.
Suludo je tu govoriti o nekoj kvaliteti.
Smiješna je ta izjava da "nemamo altrenativu" , ali i pomalo tužna jer govori o političkoj neukosti našeg društva, kojima je Senči vrh novinarstva.
Ne kažem opet da on nema svoje mjesto na javnoj sceni, samo što pijedestal nikako nije dobra za njega, niti ga zaslužuje niti to dobro utječe na njega , ni za društvo koje ga prati, jer uvlači tu neku patetiku i samohvalisanje u kulturu novinarstva kod nas.
To je meščini prekodrinski utjecaj, hvala bogu što nema para da pravi svoje verzije zvijezda granda i zadruga.
Ja nigdje nisam ni rekao da mi nemamo "alternativu", već da je kod nas kvalitet novinarstva toliko srozan da su nam Komšić i Emela nekakva alternativa.
carobnjak_N

#18306 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by carobnjak_N »

drag_gost wrote: 02/06/2021 12:08
drag_gost wrote: 02/06/2021 07:54 Neuporedivo je to. Pogotovo Emela. Za nju je nedostizan.
Pa dobro, o ukusima se kažu ne raspravlja. Senad je mesar, a Emela hirurg ali raja voli mesa i krvi pa i kad ih nema Senči ih izmisli .
O ukusima se ne raspravlja. Emela je mesarka, Senad je hirurg. Ali, raja tu i tamo voli dobar batak i bar kod na njemu, pa moze i Emela podzahkad proci. Pametnom dovoljno. Ukusi su cudo.
ovo sad ono dječije natezanje, ja šta god kažem ti kažeš naopačke ?
Johnny_x

#18307 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Johnny_x »

archi_a wrote: 02/06/2021 01:33 Mene stvarno iritira stalno ponavljanje priče oko "sabotiranja" obnove tužbe!!!!
Da ponovimo činjenice. Sakib Softić je u tadašnjoj konstalaciji odnosa u državi uspio dobiti odobrenje da preuzme posao agenta BiH kod tužbe protiv Srbije 1996 god. i to je radio po tom odobrenju na prvom suđenju. Ishod znamo, nema dovoljno dokaza i srbija nije presuđena krivom, uz mogućnost žalbe odnosno obnavljanja tužbe sa novim dokazima.
U međuvremenu je od strane suda u Hagu došlo obavještenje da je istekla dozvola za zastupanje od strane agenta Softića.
Da bi se dobilo novo odobrenje za zastupanje (bilo Sakib Softić ili neko drugi) taj prijedlog je trebao da ide na glasanje pred Predsjedništvo BiH. Da se stavilo kao prijedlog na glasanje u Predsjedništvu BiH, ishod valjda svi normalni znaju i mogu da pretpostave kako bi glasanje za agenta išlo i da li bi milorad uložio veto i uopšte glasao za postavljanje istog ili drugog agenta (kao i kod tužbe za pelješki most).
Dakle, u startu je "minirano" obnavljanje tužbe, ishod bi bio odbijanje imenovanja agenta BiH od srpske strane.
Određeni pravnici su ipak savjetovali da se pošalju dokumenti za obnavljanje tužbe i da se proba, uzimajući u obzir specifičnu situaciju, nove dokaze i potvrđene presude za ratni zločin i genocid.
Nije prošlo. Danas to "opozicija" i određeni ublehaši koriste kao argument protiv sda, a ni sami ne bi mogli ništa napraviti, obzirom na način glasanja u Predsjedništvu BiH i protivljenja srpske strane.
Između nepokretanja obnavljanja tužbe i pokušaja sa starim agentom (jer novog ne bi mogli dobiti ni u crtanom filmu, zbog srpskog veta), ovi su pokušali sa starim agentom i nisu uspjeli.
Mislim, ebe mi se za sda, kao i za sve ostale jer sam uvidio da su svi govna, uhljebi koji samo žele na platni spisak i raditi za lični interes, al ljudi, hajmo malo razmišljati vlastitom glavom. Što se mene tiče, svaki političar koji na ovako perfidan, prizeman i ljigav način spominjanjem "propale" tužbe pokuša ubrati politički poen, kod mene u startu gubi povjerenje na sljedećim izborima, jer je ili glup i nesposoban pa ne zna sabrati dva i dva ili misli da je dovoljno pametan da mi može udariti na inteligenciju i ovakvom pričom osvojiti moj glas na izborima.
Hajmo sad srat.
Zbog cega je onda bila ona predstava u vijecnici, zbog cega je onda Bakir izjavio da se ide u reviziju? Znao je on dobro da Sakib nema dozvolu, zasto je lagao svoj narod? Je li mogao napraviti konfernciju sa medije i reci Sakib nema mandat, za to je potrebna odluka predsjednistva i gdje necemo dobiti glas srpskog clana predsjednistva? Bolje bi prosao i narod bi se pomirio sa cinjenicom. Svjesno je lagao svoj narod i to mu treba stojati uvijek uz CV. Iz Sakibovih mailova upucenih prema Vasviji moze se jasno vidjeti, da je Sakibova motivacija bila novac, covjek vise pita spominje naknadu za sav angazman. Sta da stavimo uz Bakirov CV, osoba koja je upropastila reviziju tuzbe protiv Srbije, ili osoba koja je lagala svoj narod da ce ici u reviziju tuzbe protiv Srbije?
carobnjak_N

#18308 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by carobnjak_N »

Škobo Habu wrote: 02/06/2021 12:13
carobnjak_N wrote: 02/06/2021 07:51

Najozbiljnije. To što kažeš da "nemaju respekt" od strane gledatelja u odnosu na Senada, to je tačno ali je to stvar sklonosti masa ka
onome što im Senad nudi - safunjarsko, senzacionalističkom novinarstvu.
Dočim im N1 nudi profesionalnost na nivou CNN-a?

Senad igra na kartu senzacionalizma, dok N1 nudi amaterizam.
Ali što se tiče profesionalizma i kuraži, ovo troje nabrojanih su daleko ispred Senada. Mali Komšić je Dodika toliko isjekao i izbacio iz kolosjeka
da umalo nije dobio kap, dok recimo Senad počne da se povlači i uvlači u kućicu ko puž kad mu Dodik počne galamiti.
Zukić je Vučića odradio momački u Pressingu i to ga je čak i Bakir morao malo braniti, kao gost je, nemoj ga Amire...više nikad nije došao na N1.
Emela je iskusna, zrela novinarka, inteligentna brza pitanja, ne gubi se ko Senad dok traži šta je trebao pitati po papirima, uvijek pripremljena
i da kažem opet, ima muda do poda, dok Senči nema, a to je ključna karakteristika za novinara - hrabrost.
Pitam se gledamo li mi istu televiziju i držimo li do istih kriterija? Očito ne.

Razlika između FACE i N1 jeste u činjenici da je prva one - man show, Senda je glavni, svi ostali iza njega su sporedni kadrovi. Oni mu služe kao sredstvo da ostvari cilj, njemu je kolegijalnost nepoznata, jer smatra da mu nema ravna u državi.

N1 je, u usporedbi sa hrvatskom i srpskom verzijom, najlošija po kvalitetu. Neko je to već rekao - lako je Zukiću sa Vučićem i ostalim kada imaš vrhunsku produkciju. Emelu je Dodik izbacio iz cipela i doslovice je ostavio bez teksta baš kada je mislila da joj cijela situacija pod kontrolom.
Ako već želiš vidjeti šta je to novinarska profesionalnost pogledaj Mojmiru Pastorčić kako odgovara Plenkoviću.

Komšić je tip novinara koji ne ide samo na živac sugovorniku, već i ostatku gledateljstva sa svojim upadicama i sjeckanjem odgovora.
Suludo je tu govoriti o nekoj kvaliteti.
Smiješna je ta izjava da "nemamo altrenativu" , ali i pomalo tužna jer govori o političkoj neukosti našeg društva, kojima je Senči vrh novinarstva.
Ne kažem opet da on nema svoje mjesto na javnoj sceni, samo što pijedestal nikako nije dobra za njega, niti ga zaslužuje niti to dobro utječe na njega , ni za društvo koje ga prati, jer uvlači tu neku patetiku i samohvalisanje u kulturu novinarstva kod nas.
To je meščini prekodrinski utjecaj, hvala bogu što nema para da pravi svoje verzije zvijezda granda i zadruga.
Ja nigdje nisam ni rekao da mi nemamo "alternativu", već da je kod nas kvalitet novinarstva toliko srozan da su nam Komšić i Emela nekakva alternativa.
I šta si ti sad tu ispisao hrpu nesuvislih i nepovezanih teza? N1 amaterska ...sa vrhunskom produkcijom?!
Skontaj se šta si htio reći pa se javi ..
Ovo da je bosanska verzija N1 "najlošija po kvalitetu" je možda posljedica nekih tvojih kompleksa jer ja mislim baš suprotno.
Bosanska najbolja, možda jer je i sjedište tv tu, znači imaju više od jednog studija, za razliku kolega u Hr i Srbiji.
Hrvati su najlošiji . S druge strane ako govorimo o državnim, nacionalnim tv, Hrt je najbolji kvalitetom ali i priličnim nivoom samostalnosti.
Zatim slijedi Federalna sa svojim kritičnim odnosom prema vlasti, a Srbi zadnji ...mislim, užas što su servilni Vučiću.
Last edited by carobnjak_N on 02/06/2021 14:13, edited 1 time in total.
Dozer

#18309 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Dozer »

archi_a wrote: 02/06/2021 10:27 Ponovio si upravo ono što radončićev avaz i senad u cd-u prezentiraju javnosti! Prvi se bori za izborni kolač, drugi pravi presing ne bi li dobio marketinški kolač. :oops: meni je to iritantno.
Hebe se meni i za Fahru i Avaz i Senada i sve ostalo. Ako pregledas moje postove, naci ces da sam ja sve ovo isto govorio i prije 10 godina. A tada to nisu pisali ni Fahro, ni Senad, ni bilo ko drugi.
Senad Avdic se jedini tu i tamo osvrtao na sve ovo.
Dozer

#18310 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Dozer »

Sputnik svemir wrote: 02/06/2021 10:34 Oprostite na smetnji i upadu tokom vasih razgovora. Novi sam forumas, javljam se iz dijaspore, tek sam nedavno ponovo poceo da slusam muziku :D
Paralelno ( radi ritma ) pomalo sam zapoceo i da pratim, osluskujem sta se desava na nasem terenu glede politickih desavanja. Moram vam priznati kako sam bio sokiran Senadovim razgovorom sa Vucicem. Katastrofa i to zesca. Umjesto da se pojavi i pripremi za tako vazan interview u svom najboljem izdanju radi mnogobrojnih dobrih ljudi kako u drzavi tako i van nje doticni novinar nas je samo osramotio, dao sansu i prostora za jos jedan novi vic! Jos ga Vucic doslovno molio za partiju saha, ovaj se sav pogubio, skupio se poput malog misa ne shvacajuci sta je to prestige :mrgreen:
Nije mi jasno - dobio sansu da ga rasturi kako bi ovaj pacenicki trazio, molio za revans! Tako je i protekao interview. Bosnjani su vazda bili dobri sahisti, kako se mogo tako jeftino i nisko prosuti? :?
Nego pogledo sam ima li kakvih komentara na moje javljanje pa sam uocio kako je Dozer napisao " Imamo tu i Osmicu.
Moze li mi netko reci tko je Osmica? Unaprijed hvala na odgovoru.
Ratni i poratni Alijin tjelohranitelj. Iz SDS-a.
Johnny_x

#18311 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Johnny_x »

Dozer wrote: 02/06/2021 13:10
Sputnik svemir wrote: 02/06/2021 10:34 Oprostite na smetnji i upadu tokom vasih razgovora. Novi sam forumas, javljam se iz dijaspore, tek sam nedavno ponovo poceo da slusam muziku :D
Paralelno ( radi ritma ) pomalo sam zapoceo i da pratim, osluskujem sta se desava na nasem terenu glede politickih desavanja. Moram vam priznati kako sam bio sokiran Senadovim razgovorom sa Vucicem. Katastrofa i to zesca. Umjesto da se pojavi i pripremi za tako vazan interview u svom najboljem izdanju radi mnogobrojnih dobrih ljudi kako u drzavi tako i van nje doticni novinar nas je samo osramotio, dao sansu i prostora za jos jedan novi vic! Jos ga Vucic doslovno molio za partiju saha, ovaj se sav pogubio, skupio se poput malog misa ne shvacajuci sta je to prestige :mrgreen:
Nije mi jasno - dobio sansu da ga rasturi kako bi ovaj pacenicki trazio, molio za revans! Tako je i protekao interview. Bosnjani su vazda bili dobri sahisti, kako se mogo tako jeftino i nisko prosuti? :?
Nego pogledo sam ima li kakvih komentara na moje javljanje pa sam uocio kako je Dozer napisao " Imamo tu i Osmicu.
Ratni i poratni Alijin tjelohranitelj. Iz SDS-a.
Ili onaj sto je na konkursu za OSU predao diplomu stecenu 93. godine u Banja Luci, pa mu ta kasnije ponistena, pa se sjetio da ima jednu sa americkog univerziteta, a u medjuvremenu je upisao i fakultet u Travniku, tamam da ga zavrsi nakon sto je uspio steeeci uslove za odlazak u penziju.
Kemal3

#18312 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Kemal3 »

Prvi skup forumaša: Traže, vide i prihvaćaju samo argumente koji su protiv SDA vlasti. Argumenata imaju mnogo.
Drugi skup forumaša: Traže, vide i prihvaćaju samo argumene koji su protiv Face tv zbog neprofesionalizma. Argumenata imaju mnogo.
Treći skup forumaša: Traže, vide i prihvaćaju sve argumente i protiv SDA vlati i protiv Face tv.

Jasno je da nas iz blata mogu izvući prije svega argumenti i potezi politicara koji razmisljaju slicno kao forumaši iz trećeg skupa. Pitanje je imamo li mi takvog političara. Ja ne znam. Ali ono što sigurno znam je sljedeće: To nisu politicari koji su godinama i desetljećima bili u SDA, a danas su najgrlatiji protivnici te iste SDA. To su golubovi prevrtaneri kako ih je već neko nazvao. Tipičan profil takvog političara je: U ranoj mladosti su bili grlati sljedbenici SDA. Kad je iskoriste sve što se može iskoristiti tada mjenjaju dresove i imaju savršen instinkt da budu na strani koja će im omogućiti nastavak njihovog parazitiranja na beskorisnim temama od kojih obican građanin nema nikakve koristi. To su dakle svi oni koji su se porodili unutar SDA. Šta mislite ko će za desetak godina imati bolji status: Neki novi mladic ili djevojka koji su golubovi prevrtaneri i koji su se upravo danas sa svojih 18 godina učlanili u stranku proizašlu iz SDA ili uostalom bilo koju drugu stranku ili ce bolji status imati hiljade onih koji rade, peru, uče, vozaju, konobarišu, liječe, prave pitu, ... Ja mislim da ce to biti ovi prvi jer ce tada oni biti opet u “pravoj stranci” zbog svog istančanog i savršenog instinkta gdje gdje im je najbolje biti. Nažalost sada moram ići učiti fiziku, termodinamiku, parcijalne diferencijalne jednačine, itd.
Last edited by Kemal3 on 02/06/2021 13:48, edited 2 times in total.
Dozer

#18313 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Dozer »

saibaba wrote: 02/06/2021 11:22 Tuzno je to da Senad i slicni koji ruše SDA nece ili ne mogu da se potrude da nadju nesto kako valja.. Neki racun u banci na kojem je kes, neku direktnu korupiciju, nekretninu vani.. Pricaju o nekim ukradenim milijardama, zlatu , a vracaju se stalno na isto.. Pa daje pobogu potrudite se malo SDA pokrala citavu drzavu, Radoncicu i Senadu glavna afera ko je ispit prepisao prije 30godina..
Jos je tuznije sto nijedan SDA fan ne zna nabrojati nijednu jedinu stvar koju je SDA unaprijedila u sferi obrazovnaa, ekonomije, zdravstva i socijale za 30 godina.

Eto, pokusaj.

Racun u banci ne mozes naci bez sudskog naloga, nigdje na planeti. Toliko valjda znas...
O vrecama zlata i sl. zna se dovoljno.
O pokradenim milijardama takodjer. Drugi par rukava je pravosudje. Vidjeli smo na primjerima Asim, Tegeltija, respiratori, itd. kako sve to ide. Na kraju krivi budu oni koji su prokazali nabrojane.

Pusti se ba tog SDA spina. Mislim...jasno je da nista drugo niti mozete, niti znate, ali postali ste odavno pateticni s tim obrtanjem stvari i pokusajima prebacivanja loptice na one koji vas provaljuju dan za danom.
88Sioux

#18314 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by 88Sioux »

jazzer wrote: 02/06/2021 09:07 Najjaci su mi ovi sto bacaju drvlje i kamenje na Senada a svakog petka i subote u 7 se pocale ispred Tv-a
i cekaju da vide ko ce biti gosti i o cemu ce se pricati.

Znaju sve sto je receno u emisiji, kakva je bila scena a kakva skype konekcija.

I onda ovdje vise do narednog vikenda pljujuci po gostima i temama koje su obradjivane.
Isti je slučaj sa Zvezdama Granda i Zadrugom.

Mnogima je krivo zato što Hadžilariking kida sa pregledima i uleće u trendinge.
carobnjak_N

#18315 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by carobnjak_N »

88Sioux wrote: 02/06/2021 13:57
jazzer wrote: 02/06/2021 09:07 Najjaci su mi ovi sto bacaju drvlje i kamenje na Senada a svakog petka i subote u 7 se pocale ispred Tv-a
i cekaju da vide ko ce biti gosti i o cemu ce se pricati.

Znaju sve sto je receno u emisiji, kakva je bila scena a kakva skype konekcija.

I onda ovdje vise do narednog vikenda pljujuci po gostima i temama koje su obradjivane.
Isti je slučaj sa Zvezdama Granda i Zadrugom.

Mnogima je krivo zato što Hadžilariking kida sa pregledima i uleće u trendinge.
Niti gledam niti mi je interesantno. Nemoj čežnju svoje seljačko-narodnjačke duše da pripisuješ svima.
Ako ti se gledaju cajke i novinarstvo koje u svakom naslovu vrišti kako rat samo što nije počeo, ok. razumijem, ljudima je dosadno u životu.
Ali nemoj svoj neukus nametati u neku zonu vrhunskog novinarstav i televizija, kad to nije.
Senad je zabava za raju, da sutra kaže da će rat, niko ga živ ne bi uzeo za ozbiljno.
Škobo Habu

#18316 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Škobo Habu »

carobnjak_N wrote: 02/06/2021 12:40

I šta si ti sad tu ispisao hrpu nesuvislih i nepovezanih teza? N1 amaterska ...sa vrhunskom produkcijom?!
Vrhunska produkcija, sa obzirom da su filijala CNN-a. Amaterski rezultati po pitanju programa. Jasnije?
carobnjak_N

#18317 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by carobnjak_N »

Škobo Habu wrote: 02/06/2021 14:21
carobnjak_N wrote: 02/06/2021 12:40

Vrhunska produkcija, sa obzirom da su filijala CNN-a. Amaterski rezultati po pitanju programa. Jasnije?
N1 najgledanija informativna tv kod nas, o čemu pričaš.
Haj iskreno, gledaš li dnevnik na Face tv, drugim danima kad nema CD? Ne gledaš, jer su truba. Čak i Bht je bolji od toga
Škobo Habu

#18318 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Škobo Habu »

carobnjak_N wrote: 02/06/2021 14:29
Haj iskreno, gledaš li dnevnik na Face tv, drugim danima kad nema CD? Ne gledaš, jer su truba. Čak i Bht je bolji od toga
Pored Al Jazeere, najgledanija informativna tv?

Odakle ti taj podatak?
drag_gost

#18319 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by drag_gost »

carobnjak_N wrote: 02/06/2021 12:31
Sa moje strane ne, o ukusima se ne raspravlja. Nekome je Emela hirurg, a nekome je batak.

Nego, da ne skrecemo temu sa laznih diploma.
carobnjak_N

#18320 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by carobnjak_N »

Škobo Habu wrote: 02/06/2021 14:32
carobnjak_N wrote: 02/06/2021 14:29
Pored Al Jazeere, najgledanija informativna tv?

Odakle ti taj podatak?
Da. Najgledanija news tv . Izguglaj
carobnjak_N

#18321 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by carobnjak_N »

drag_gost wrote: 02/06/2021 15:13
carobnjak_N wrote: 02/06/2021 12:31

Sa moje strane ne, o ukusima se ne raspravlja. Nekome je Emela hirurg, a nekome je batak.

Nego, da ne skrecemo temu sa laznih diploma.
Promašio si loptu, ja ću glasati za trojku, zbog pragmatičnosti, i nikako i nikad za Sda. Što ne znači da zbog toga moram izgubiti dobar ukus
i jedne patetičare zamjeniti drugim i biti u kultu Senadovih obožavaoca.
karanana

#18322 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

dobra je kad ono jebacki sjedi, ima ona kamera koja prikaze cijelu prekrstenu nogu skroz gore do bataka, pa ona mala tetovazica na lijevoj unutrasnjoj nozi, pa one stikle koje su haman pa napola izuvene....uh. zadnjih par sedmica me pali iako mi je ranije bila bas nesto antipaticna ali bas bi je mazno sad.
carobnjak_N

#18323 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by carobnjak_N »

:lol: jesi je secirao druže
pa bolje su one u jutarnjem programu
bogoljub

#18324 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by bogoljub »

Osmica to je broj koji Senad ne voli!
Znaš ono broj 007 eh to ti je slično
Samo što je to kod nas u BiH 008.
Jedni ga vole drugi ne! Ali čovjek i dalje radi svoj posao!
uglavnomja

#18325 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by uglavnomja »

bogoljub wrote: 02/06/2021 17:57
Osmica to je broj koji Senad ne voli!
Znaš ono broj 007 eh to ti je slično
Samo što je to kod nas u BiH 008.
Jedni ga vole drugi ne! Ali čovjek i dalje radi svoj posao!
a to je da brani alijine tekovine, pokradene milijarde, njegovog uhljupa i rospiju i sve ostale iz halke
Locked