Elektronski dnevnik - Prijedlozi

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
salih88

#1 Elektronski dnevnik - Prijedlozi

Post by salih88 »

Pozdrav,

bavim se programiranjem i trenutno radim na elektonskom dnevniku koji će koristiti mnogo škola. Do sada sam odradio mnoštvo mogućnosti, od dodavanja ocjena od strane profesora, pregleda od strane roditelja, sms poruka web2sms, interne poruke, pregled administracije i zaposlenika, upravljanje dokumentima, upravljanje učenicima i profesorima....

jel ima još neko nekih prijedloga što se može dodati???

Hvala unaprijed
FrozenCastle

#2 Re: Elektronski dnevnik - Prijedlozi

Post by FrozenCastle »

Ubaci log event, da se zna ko je pristupio kojem dokumentu, da bude transparentno kako ne bi bilo neke eventualne zloupotrebe pristupa.
Bakuda

#3 Elektronski dnevnik Prijedlozi

Post by Bakuda »

ajde pliz hitno mi treba.. :/ zanima me taj kondenzator.. jel bolje uzet od 10 nego od 2-3 jer koliko sam skonto ovaj ima kapacitet od 10 a potenciometrom reguliram koliko ce on stvarno uzimat... ii zanima me jos jel se moze sta spalit na skuteru? neke mjere opreza? :S
Nuken

#4 Re: Elektronski dnevnik - Prijedlozi

Post by Nuken »

Doboro bi bilo da roditelji mogu pristupiti ocjenama da vide npr sa mobilnog ili sa računara
Da mogu opravdati izostanak(npr preko moba. imaju neki kod koji bi im se dao i takvu poruku posalji il npr sa racunara da to mogu uraditi
casanova123

#5 Re: Elektronski dnevnik - Prijedlozi

Post by casanova123 »

Da li postoji vec neki primjer elektronksog dnevnika? Jos prije nekih 7 -8 godina, pricalo se o elektronskom dnevniku i o mogucoj implementaciji, medjutim to nikada nije realizovano..
Nuken

#6 Re: Elektronski dnevnik - Prijedlozi

Post by Nuken »

Sanski Most OŠ 5 oktobar
Oni vec imaju par takvih dnevnika pa i dalje se obucavaju pa ce uskoro sve dnevnike zamjeniti ovim "novim elektronskim"
Mr Tare

#7 Re: Elektronski dnevnik - Prijedlozi

Post by Mr Tare »

Tursko Bosanski Sarajevo College (Muski/Zenski) odavno ima elektronski dnevnik i tokom polugodista ima samo jedan roditeljski sastanak ostalo roditelji prate preko toga ,zove se Smart School , https://smartschool.ba/ .
Post Reply