vidis krvarenje nakon upotrebe konca znak je da je tvoja gingiva bolesna...dakle gingivitis je prisutan u nekom obliku...e sad knjiga kaze ovako...nakon sto 24h ne ocistite podrucje izmedju zubica gingivitis se razvija sasvim sigurno...no kako je kod tebe higijena na dobrom nivou to krvarenje nije posljedica minornog lokalnog gingivitisa... ja bih preporucio jedno skidanje kamenca sub i supragingivalno...i naravno istrajavanje na koristenju koncaLoulou wrote:Naravno, imam i konac. Ali ga, nažalost, ne koristim redovito. Konac mi stvara probleme ma koliko ga pažljivo koristila (blago krvarenje desni - svaki put pri upotrebi) i bolne desni i do 2 dana nakon korištenja.kamen spoticanja wrote:uz cetkicu nabavi i konac...i onda ce sve biti sjajno...konac je 45% higijene usne duplje
@Ma.Le.Na, pazi da ne dočekaš tu s muzikomEvo, @kamen je objasnio kako može doći do teško dostupnih, stražnjih zuba.
EDIT: Iz mog iskustva - nisam pronašla klasičnu četkicu koja ima manju glavu od električne. Doduše, već jako dugo niti ne gledam klasične.
ili recimo da predlozim ovako...koristi konac deset dana jednom dnevno bez preskakanja...a onda cemo opet pricati o ovome pa ces mi reci kakvo je krvarenje prisutno
btw neces ni naci klasicnu cetkicu manje glave od elektricne...pokusali su napraviti ali se jako brzo lomila(to je ono kad pustis insanu da sam pere zube