ekupon.ba

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Vaše mišljenje o ekupon.ba ?

Dobra ideja, učestvovati ću u kupovinama
403
64%
Ništa posebno, a sigurno je i navlakuša
103
16%
Ne zanima me
119
19%

Total votes: 625

Comrad

#76 Re: ekupon.ba

Post by Comrad »

saninpe wrote: Ja sam prije mjesec dana gledao emisiju e-Hrvatska gdje su momci koji su osmislili ovaj vid kupovine prezentovali tu ideju koja je uveliko u hrvatskoj aktuelna. Nešto ako je dobro i u dobrobit potrošača ja ću uvijek podržati pa makar i bila kopija. :)
:lol: :-) hah nisam znao da su hrvati ovo osmislili..
za koju godinu ce pricat da je i internet njihovih ruku djelo...

:-)
Gospoda Ministarka

#77 Re: ekupon.ba

Post by Gospoda Ministarka »

♥ Julianna ♥ wrote:Dobro, gušt je gušt. Za gušt se daje 30, 40, 50 KM.... Al realno za 15 KM se sasvim fino može jesti na drugim, ugodnijim mjestima i bez kupona. Zato nek mi ne podvaljuju ovo kao uštedu. Što ne ponude obrok od 15 za 5 KM? To bi bila ušteda.
Pa fino je kad gust mozes da platis pola cijene.
Da, jedna osoba za dvije vec treba min. 20 KM bez konzumacije pica.
koma

#78 Re: ekupon.ba

Post by koma »

roki wrote:Uvijek su mi se gadili proavači koji bubnu vasionske cijene,pa ponude snizenja i akcije koje traju 5 dana i sl. pa oni odjednom povoljni,ovo-ono,a tek sa tim snizenjem ponudili normalne cijene.@julianna :thumbup:
Sta je vama, jel fkt ne kontate ili je samo redovno pljuvanje? Nece Vapiano dici cijene za 5 dana, niti ih je sad spustio. Cijene se takve kakve su. Imaju svoje klijente redovne i nisam nikad vidio Vapiano prazan. Ako mislis da su skupi, da ti se gadi tamo otici - onda nemoj. Ali nemojte pricati gluposti o laziranju cijena..
Meni je tamo super, hrana je super, porcije ok. Jesu skupi, ne idem svaki dan(cak ni svake sedmice), ali kad hocu da se zgotivim, nesto proslavim, odem tamo..
roki

#79 Re: ekupon.ba

Post by roki »

koma wrote:
roki wrote:Uvijek su mi se gadili proavači koji bubnu vasionske cijene,pa ponude snizenja i akcije koje traju 5 dana i sl. pa oni odjednom povoljni,ovo-ono,a tek sa tim snizenjem ponudili normalne cijene.@julianna :thumbup:
Sta je vama, jel fkt ne kontate ili je samo redovno pljuvanje? Nece Vapiano dici cijene za 5 dana, niti ih je sad spustio. Cijene se takve kakve su. Imaju svoje klijente redovne i nisam nikad vidio Vapiano prazan. Ako mislis da su skupi, da ti se gadi tamo otici - onda nemoj. Ali nemojte pricati gluposti o laziranju cijena..
Meni je tamo super, hrana je super, porcije ok. Jesu skupi, ne idem svaki dan(cak ni svake sedmice), ali kad hocu da se zgotivim, nesto proslavim, odem tamo..
Vidi nešto,samo sam iznio svoje mišljenje.Mislim da su skupi i svakako ne idem,nekome nisu i ovo mu je super ponuda što se može vidjeti i iz broja prodanih kupona.
koma

#80 Re: ekupon.ba

Post by koma »

roki wrote:
koma wrote:
Vidi nešto,samo sam iznio svoje mišljenje.Mislim da su skupi i svakako ne idem,nekome nisu i ovo mu je super ponuda što se može vidjeti i iz broja prodanih kupona.
Pa to ti kazem :) Ako ti se ne ide, ne ides. Samo ove teorije zavjere o spustanjima cijena ne stoje, a cesto citam to u zadnje vrijeme.

Pozz :run:
♥ Julianna ♥

#81 Re: ekupon.ba

Post by ♥ Julianna ♥ »

Niko ne govori o spuštanju cijena, nego su ovo tipične navlakuše na koje kao treba reći WOW!
Isto ko Merkator Pika kartice ili one u Tušu i gdje već ima još. Nabiju cijene artikala, da bi kofol ponudili pogodnosti kroz bobe koje se skupljaju, ili akcije ili šta drugo već, pa na kraju ako skupiš vratiš pola one marže koju su debelo naplatili jer su najskuplji.
Budi faca pa plati 30 KM ako ti sjedi u Vapianu, a ne veličaj popuste. Karikiram, ko ine sarajevske face koje hoće da budu viđene u Burberry mantilu, a onda ga kupe polovno na bjelosvjetskom buvljaku il nekom outletu pri Hanoveru..Tipično što bi se u čaršiji reklo, wannabijevski.
Mariella

#82 Re: ekupon.ba

Post by Mariella »

Znaci ovi sto su kupili kupone su to uzeli da budu cool, i vidjeni u Vapianu :shock:

Kako ljudi ne kontaju, nisu mogli dan prije ove akcije, odjednom povecati cijene svih proizvoda, da ih kao onda smanjili.

Onome kome se Vapiano ne svidja nece tamo jesti ni za 30 KM ni za 5 KM. Onome kome se svidja ili ko hoce da proba prvi put, popust je dobro dosao. Kakve ti koristi imas od toga sto ces nekome reci da je glup sto je uzeo nesto na popustu?

I te pika kartice i slicno rade na principu da ljudi kupuju i ono sto inace ne bi samo zato da dobiju bodove, i na kraju potrose i vise nego sto bi bez njih :wink:
because_of_you

#83 Re: ekupon.ba

Post by because_of_you »

Hoće li neka od forumašica na tretman sa ribicama? :shock: :D Kažu da bude "kao da vas miluju", al ja bih sigurno umrla od smijeha :lol: :lol: :lol:

EDIT: Ovi su se stisli, dali samo 20 kupona :-) :-) Jedan ostao.
Mariella

#84 Re: ekupon.ba

Post by Mariella »

Nisam vidjela da je samo 20 :-? A bas bi voljela i to da probam :lol: Al nemam para :mrgreen:
because_of_you

#85 Re: ekupon.ba

Post by because_of_you »

Piše crvenim slovima da je samo još jedan kupon ostao... :-) Baš niđe veze, ove dosadašnje ponude bile preko sto kupona..
Tranquilizer

#86 Re: ekupon.ba

Post by Tranquilizer »

because_of_you wrote:Piše crvenim slovima da je samo još jedan kupon ostao... :-) Baš niđe veze, ove dosadašnje ponude bile preko sto kupona..

Joj tebe pa ne mogu te ribice više od 20 ljudi da popapaju šta ti je :lol: :lol: :lol:
because_of_you

#87 Re: ekupon.ba

Post by because_of_you »

:lol: :lol: :lol: Dobar argument :D
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#88 Re: ekupon.ba

Post by Entropio »

Gospoda Ministarka wrote:
Cafe Camargue wrote:
Entropio wrote:Općepoznato je da firme koje nude ovo zapravo DIGNU cijenu svoje usluge i onda je kao smanje za 50%... a ustvari cijena je normalna, samo što izgleda da je snižena.
niđe veze... pa cijena hrane u Vapianu je ista kao što je bila i prije ovih kupona :-)
:lol: :lol: :lol: :lol:
A dobro, sta ces... to je "opce poznato" :lol: :lol: :D
Pa svako ko iole konta neke stvari može shvatiti da je to bila prva ponuda pa su stavili "normalno" sniženje, da navuku raju. A ko misli da ova masaža košta skoro 60 maraka, nek razmisli ponovo. Biće tu i normalnih ponuda, nema šta, ali većina je napuhivanje.

Ovaj vid kupovine postoji u Americi već par godina, i baš tako se radi. Ali šta ćeš kad neko nije upućen i ne želi da čuje drugačije mišljenje od svog... ;)
roki

#89 Re: ekupon.ba

Post by roki »

Niko ne kaže da npr. Vapiano digne cijene pa ih spušta,već da su cijene svakako paprene i da popust od 50% tek predstavlja realnu cijenu.Treba se uraditi sniženje na sniženje da bi bilo pravo sniženje :D
♥ Julianna ♥

#90 Re: ekupon.ba

Post by ♥ Julianna ♥ »

because_of_you wrote:Hoće li neka od forumašica na tretman sa ribicama? :shock: :D Kažu da bude "kao da vas miluju", al ja bih sigurno umrla od smijeha :lol: :lol: :lol:

Ima li neki tretman celulita piranama? E ja bi taj :roll:
Gospoda Ministarka

#91 Re: ekupon.ba

Post by Gospoda Ministarka »

Entropio wrote: Pa svako ko iole konta neke stvari može shvatiti da je to bila prva ponuda pa su stavili "normalno" sniženje, da navuku raju. A ko misli da ova masaža košta skoro 60 maraka, nek razmisli ponovo. Biće tu i normalnih ponuda, nema šta, ali većina je napuhivanje.

Ovaj vid kupovine postoji u Americi već par godina, i baš tako se radi. Ali šta ćeš kad neko nije upućen i ne želi da čuje drugačije mišljenje od svog... ;)
Legendo, placala sam pola sata masaze 30 KM i to parcijalno,samo leda, toliko o vrijednosti ponude.
A za Vapiano, mi je smijesno i glupo dalje obrazlagati.
because_of_you

#92 Re: ekupon.ba

Post by because_of_you »

♥ Julianna ♥ wrote:
because_of_you wrote:Hoće li neka od forumašica na tretman sa ribicama? :shock: :D Kažu da bude "kao da vas miluju", al ja bih sigurno umrla od smijeha :lol: :lol: :lol:

Ima neki da ležiš čitava u kadi sa ribama :lol:
ja-maja

#93 Re: ekupon.ba

Post by ja-maja »

Gospoda Ministarka wrote:
Entropio wrote: Pa svako ko iole konta neke stvari može shvatiti da je to bila prva ponuda pa su stavili "normalno" sniženje, da navuku raju. A ko misli da ova masaža košta skoro 60 maraka, nek razmisli ponovo. Biće tu i normalnih ponuda, nema šta, ali većina je napuhivanje.

Legendo, placala sam pola sata masaze 30 KM i to parcijalno,samo leda, toliko o vrijednosti ponude.
A za Vapiano, mi je smijesno i glupo dalje obrazlagati.
Ne mislim uopce da je cijena od 57 KM za ovu masazu visoka. Kao sto Gdja Ministarka rece, cijena parcijalne se krece oko 30 KM (zavisi gdje ides) i to pola sata. Redovno idem na masazu i znam cijene vrlo dobro. I ne znam zaista kako mozes tako tvrditi ako nisi upoznat sa cijenama, konkretno u ovom slucaju-cijenom masaze.
♥ Julianna ♥

#94 Re: ekupon.ba

Post by ♥ Julianna ♥ »

because_of_you wrote:
♥ Julianna ♥ wrote:

Ima neki da ležiš čitava u kadi sa ribama :lol:
:shock: uh neka mi nelagoda :lol:
because_of_you

#95 Re: ekupon.ba

Post by because_of_you »

Ja tek vidjeh da spominješ pirane :lol:

A za celulit, masaže, zeleni čaj, hodanje... No, ima druga tema o tome :)
Mariella

#96 Re: ekupon.ba

Post by Mariella »

link wrote:
Entropio wrote:
Pa svako ko iole konta neke stvari može shvatiti da je to bila prva ponuda pa su stavili "normalno" sniženje, da navuku raju. A ko misli da ova masaža košta skoro 60 maraka, nek razmisli ponovo. Biće tu i normalnih ponuda, nema šta, ali većina je napuhivanje.

od kako se otvorio onaj beauty centar faraonska masaza kosta 54KM.
Da, ja sam bas im otisla na stranicu, ima cjenovnik i ta faraonska je najskuplja :)
Cafe Camargue

#97 Re: ekupon.ba

Post by Cafe Camargue »

fakat ne kontam šta je ovoj raji, samo nekakvo destruktivno razmišljanje... eto svi smo levati što ovo kupujemo, samo su oni pametni... al haj da pričaju argumentovano, nego LAŽU :)
elvirbej

#98 Re: ekupon.ba

Post by elvirbej »

Cafe Camargue wrote:fakat ne kontam šta je ovoj raji, samo nekakvo destruktivno razmišljanje... eto svi smo levati što ovo kupujemo, samo su oni pametni... al haj da pričaju argumentovano, nego LAŽU :)

uzela si mi rijeci iz usta!!! kad citam komentare i postove po forumima pomislim da zivim u drzavi gdje svaki covjek nobelovac, a samo ja to nisam, i da je svaki depresivan kao Dostojevski, a ja to nisam :D. parcijalna masaza da valja je oko 30 KM 30min. da nije ovako visok datum :D jedan bi kupon bio moj...
Ductus Holedocus

#99 Re: ekupon.ba

Post by Ductus Holedocus »

Ima li neko ljubazan,da mi ukratko objasni sta je ekupon? :?
Post Reply