ekupon.ba

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Vaše mišljenje o ekupon.ba ?

Dobra ideja, učestvovati ću u kupovinama
403
64%
Ništa posebno, a sigurno je i navlakuša
103
16%
Ne zanima me
119
19%

Total votes: 625

karanana

#551 Re: ekupon.ba

Post by karanana »

clarion_ wrote:ni meni, sta imas od jedne noci, danas stigao, sutra napolje, da je dvije noci recimo za 100Km, to bi bilo nesto, a ovako van sezone nix maca dise :)
kupis dva kupona i spojis. jeste skuplje nego sto si spomenuo ali moze se spojiti.

ipak 40 nije losa cijena za hotelski smjestaj, dorucak i ove druge zezancije. sta se ima temo raditi preko ljeta? gdje je ta rijeka koju spominju u odnosu na hotel? ja sam bio dva puta ali samo zimi.
Vegetastar

#552 Re: ekupon.ba

Post by Vegetastar »

Ma ok je sto se tice vlasica, al je malo glupo jer nije vikend aranzman, nego dodjes jedan dan (check in u 13:00h) a vec naredni moras izaci do 11:00
karanana

#553 Re: ekupon.ba

Post by karanana »

Vegetastar wrote:Ma ok je sto se tice vlasica, al je malo glupo jer nije vikend aranzman, nego dodjes jedan dan (check in u 13:00h) a vec naredni moras izaci do 11:00
pa uzmes dva kupona za dva dana, i onda recimo dodjes u petak u 13 i izadjes u nedjelju u 11. puknuce ovi kuponi, nije ovo lose, nije los izlet. fino ujutro iz sarajva, oko cenera svratis malo u travnik, pojedes vapeCe u harija, prosetas carsijom, sjedes u auto i taman oko 12-13 si gore.
ema_

#554 Re: ekupon.ba

Post by ema_ »

Ja predlažem ovima iz ekupona da bude ponuda za Cinemacity :thumbup:

Skupe, brate, one 3d ulaznice :oops:
stidljiv

#555 Re: ekupon.ba

Post by stidljiv »

Dajte vise ovih ponuda do 10 KM, ovo mi je stvarno bezveze, nekakve ponude od 80 KM pa 200 KM, bas me zanima da li se realno prodalo ovoliko tiketa, u sta sumnjam...

I ne znam sto jedna ponuda bude po 3 dana tamo...valjda bi normalno bilo svaki dan nesto novo kako ne bi bilo monotono...
zippoo87

#556 Re: ekupon.ba

Post by zippoo87 »

stidljiv wrote:Dajte vise ovih ponuda do 10 KM, ovo mi je stvarno bezveze, nekakve ponude od 80 KM pa 200 KM, bas me zanima da li se realno prodalo ovoliko tiketa, u sta sumnjam...

I ne znam sto jedna ponuda bude po 3 dana tamo...valjda bi normalno bilo svaki dan nesto novo kako ne bi bilo monotono...
zato sto nemaju dovoljno "sponzora",pa onda razvlace ponude duze vrijeme,a naravno i da se vise kupona proda

mislim da bi ovi iz kupona trebali pojacati marketing i oglasavanje sa ovim svojim saradnicima (sponzorima) pa da preko marketinga kompenziraju jos nize cijene za usluge i povoljnije aranzmane za kupce
i ovako nije lose ali ovo se moze implementirati daleko bolje samo uz par ideja ,bez ikakvih novcanih ulaganja
izgleda da im je kreator poprilicno limitiran idejama :)
Cafe Camargue

#557 Re: ekupon.ba

Post by Cafe Camargue »

joj ove naše raje... vječito nezadovoljne :-)
pa da im svaki dan ponudiš nešto novo, oni bi pitali a što ne može svaki sat
i da im sve to nudiš besplatno, našo bi se neko ko bi tražio da mu platiš :D
svaka nam čast 8-)
stidljiv

#558 Re: ekupon.ba

Post by stidljiv »

Ne vidim svrhu ove teme ako nema nekih konsturktivnih kritika i prijedloga. A sarkazam ti ne ide 'od ruke' bas :roll: :D
Zux

#559 Re: ekupon.ba

Post by Zux »

stidljiv wrote:Ne vidim svrhu ove teme ako nema nekih konsturktivnih kritika i prijedloga. A sarkazam ti ne ide 'od ruke' bas :roll: :D
Kljuc je u ovom boldiranom, tesko da se ovdje moze naci koja konstruktivna kritika. Tvoja npr. kritika je sve samo ne konstruktivna. Prije svega, jer vecina dosadasnjih ponuda su bile one jeftinijeg karaktera, a ti kao trazis vise takvih. Druga stvar, one "skuplje" su itekako uspjele, npr. Terme Tuhelj koje su kostale 297 KM su "pukle" za nekoliko minuta. Ja sam recimo propustio tu ponudu jer prebrzo prodana. Kao sto vidimo ne ide lose ni ovom Vlasicu. To sto tebe nesto ne zanima iz ovih ili onih razloga ne znaci da drugi nisu za to zainteresovani. Pri svemu tome jos i insinuiras da neko lazira podatke, a ocito nemas bas puno pojma o cemu pricas. Htio bi da imas razlicite ponude svaki dan k'o da zivimo u New Yorku, a ne u gradu (drzavi) gdje nasim velikim gazdama tesko svaki pfening izbiti za marketing, a posebno za "internet marketing".
Cafe Camargue

#560 Re: ekupon.ba

Post by Cafe Camargue »

Zux wrote:
stidljiv wrote:Ne vidim svrhu ove teme ako nema nekih konsturktivnih kritika i prijedloga. A sarkazam ti ne ide 'od ruke' bas :roll: :D
Kljuc je u ovom boldiranom, tesko da se ovdje moze naci koja konstruktivna kritika. Tvoja npr. kritika je sve samo ne konstruktivna. Prije svega, jer vecina dosadasnjih ponuda su bile one jeftinijeg karaktera, a ti kao trazis vise takvih. Druga stvar, one "skuplje" su itekako uspjele, npr. Terme Tuhelj koje su kostale 297 KM su "pukle" za nekoliko minuta. Ja sam recimo propustio tu ponudu jer prebrzo prodana. Kao sto vidimo ne ide lose ni ovom Vlasicu. To sto tebe nesto ne zanima iz ovih ili onih razloga ne znaci da drugi nisu za to zainteresovani. Pri svemu tome jos i insinuiras da neko lazira podatke, a ocito nemas bas puno pojma o cemu pricas. Htio bi da imas razlicite ponude svaki dan k'o da zivimo u New Yorku, a ne u gradu (drzavi) gdje nasim velikim gazdama tesko svaki pfening izbiti za marketing, a posebno za "internet marketing".
:thumbup:
e baš me interesuje šta će ti "konstruktivac" odgovorit na ovo :D
ChataDodajStaHoces

#561 Re: ekupon.ba

Post by ChataDodajStaHoces »

Zux wrote:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
stidljiv

#562 Re: ekupon.ba

Post by stidljiv »

Zux wrote:
A gdje je tvoja kritika ili prijedlog osim sto pokusavas da nametnes svoje misljenje na jednom blago nekulturnom nivou?

Ako mi se nesto ne svidja, valjda imam pravo da to kazem, a to sto se tebi takvo misljenje ne svidja, tvoj problem.

Pa jel tebi poznato da samo u kantonu Sarajevo postoji 15.000 pravnih subjekata? Ocigledno da nije, jer sigurno ne bi rekao da je nemoguce imati svaki dan drugu ponudu, samo se treba organizovati i potruditi malo.

Mislim, niti me zanima tvoje misljenje, niti sam trazio tvoje misljenje vezano za bilo sta. Kritika ili prijedlog je bila upucena onima koji vode ovaj servis ako uopce citaju ovu temu.
lady____

#563 Re: ekupon.ba

Post by lady____ »

sta kazete na novu ponudu...jel mozda neko prije isao, ili ide na ove casove u Romantik?
terra_incognita

#564 Re: ekupon.ba

Post by terra_incognita »

vala salsu mozes nauciti i u coloseumu, dzaba
kazu ljudi da se u plesnim skolama jedan ples otegne na pola godine, brze ide na onim salsa vecerima
lady____

#565 Re: ekupon.ba

Post by lady____ »

otisla sam ja i na takvu jednu salsa vece i ostala zakovana za stolicu kada sam vidjela kako ljudi plesu..ipak bi se trebalo malo poradit na koracima, pa onda zaplesat :D
Zux

#566 Re: ekupon.ba

Post by Zux »

stidljiv wrote:
Zux wrote:
A gdje je tvoja kritika ili prijedlog osim sto pokusavas da nametnes svoje misljenje na jednom blago nekulturnom nivou?

Ako mi se nesto ne svidja, valjda imam pravo da to kazem, a to sto se tebi takvo misljenje ne svidja, tvoj problem.

Pa jel tebi poznato da samo u kantonu Sarajevo postoji 15.000 pravnih subjekata? Ocigledno da nije, jer sigurno ne bi rekao da je nemoguce imati svaki dan drugu ponudu, samo se treba organizovati i potruditi malo.

Mislim, niti me zanima tvoje misljenje, niti sam trazio tvoje misljenje vezano za bilo sta. Kritika ili prijedlog je bila upucena onima koji vode ovaj servis ako uopce citaju ovu temu.

Sta sam ja to tebi nekulturno rekao? Presaberi se malo, procitaj jos koji put. Ne namecem ti svoje misljenje, niti me zanima tvoje misljenje. Nista sto sam napisao u svom postu nije netacno, samo sam istakao cinjenice koje ti iskrivljujes. Iritira me to sto likovima kao sto si ti nikad nista ne valja, uvijek imate nesto prigovoriti. A to nije konstruktivna kritika. Ova tvoja konstatacija o broju pravnih subjekata samo potvrdjuje tvoju (ne)kompetentnost da nekog kritikujes. Jos imas obraza reci da neko lazira podatke. Ko je onda nekulturan?

A sto se moje kritike tice, zasad je samo pozitivna, kupio sam i iskoristio vec nekoliko kupona bez ikakvih problema. Ono sto me ne zanima nisam kupio, ali ne pljujem po tome da to ne valja, jer nekom je mozda to korisno.
karanana

#567 Re: ekupon.ba

Post by karanana »

kao prvo, sta fali ako ima i nekih ponuda koje prelaze 10 maraka?
znam kriza je, nema se para, ali opet mozda nekom i odgovara ovaj popust za vlasic. evo ja sam tanak s lovom ali sam uzeo ovo za vlasic za 80 km jer mi se cini kao fina ponuda, malo biti u nekom hotelu za 40 km za noc. profura mi i ona ponuda za tuhelj a bila je veoma dobra i prihvatljiva.
a imas i ponuda od 10 maraka. i ko kaze da ide jedna ponuda. evo sad u ovom trenutku imas 3 aktivne ponude.

meni je ovo sada sasvim ok. i ja kupim ono sto mi treba, ne kupim ono sto ne treba. bolje ovako nego da ga nema nikako, a onaj ko misli da bi ovo bolje organizovoi nasao bolje ponude.....ne znam zasto onda nije i sam otpoceo sa nekim slicnim web sajtom.

i sta i da laziraju podatke, u sta ja licno sumnjam? meni ni u dzep ni iz dzepa.
ako mi nesto odgovara kupit cu kupon pa makar ja bio jedini koji ce ga kupiti i makar oni onda izlazirali jos 4 kupovine da bi moja kupovina prosla.
clarion_

#568 Re: ekupon.ba

Post by clarion_ »

danas iskoristio prvi kupon u "Montani" i vrlo sam razocaran, kao prvo ne daju ti sok koji oces nego ti uvale oranginu crvenu, ja se pravio pametan uzeo kolu i na kraju dao kupon, kao ne ide taj sok al et. pizza tanka kao palacinka, ja jeo capricosu i totalno je bezveze, ove ostale kupone ce biti margarita izgleda.
Gospoda Ministarka

#569 Re: ekupon.ba

Post by Gospoda Ministarka »

clarion_ wrote:danas iskoristio prvi kupon u "Montani" i vrlo sam razocaran, kao prvo ne daju ti sok koji oces nego ti uvale oranginu crvenu, ja se pravio pametan uzeo kolu i na kraju dao kupon, kao ne ide taj sok al et. pizza tanka kao palacinka, ja jeo capricosu i totalno je bezveze, ove ostale kupone ce biti margarita izgleda.
:lol: :lol: :lol: :lol: za 5 KM, 2* pizza i 2* Orangina (koja inace kosta 3,5-4 KM) i ti si razocaran???? :shock:
ema_

#570 Re: ekupon.ba

Post by ema_ »

Gospoda Ministarka wrote:
clarion_ wrote:danas iskoristio prvi kupon u "Montani" i vrlo sam razocaran, kao prvo ne daju ti sok koji oces nego ti uvale oranginu crvenu, ja se pravio pametan uzeo kolu i na kraju dao kupon, kao ne ide taj sok al et. pizza tanka kao palacinka, ja jeo capricosu i totalno je bezveze, ove ostale kupone ce biti margarita izgleda.
:lol: :lol: :lol: :lol: za 5 KM, 2* pizza i 2* Orangina (koja inace kosta 3,5-4 KM) i ti si razocaran???? :shock:

Da je kako mogla Coca Cola uz to, bilo bi dobro, ovako je niđe veze :lol: :lol:
Bihnela

#571 Re: ekupon.ba

Post by Bihnela »

da li je neko iskoristio kupon za šišanje u frizerskom salonu No Name, kakva je usluga, utisci?

jeste li iskoristili kupon za Torte i to, jesu li fleksibilni ili se samo torte od sira mogu uzeti?
stidljiv

#572 Re: ekupon.ba

Post by stidljiv »

Zux wrote: Sta sam ja to tebi nekulturno rekao? Presaberi se malo, procitaj jos koji put. Ne namecem ti svoje misljenje, niti me zanima tvoje misljenje. Nista sto sam napisao u svom postu nije netacno, samo sam istakao cinjenice koje ti iskrivljujes. Iritira me to sto likovima kao sto si ti nikad nista ne valja, uvijek imate nesto prigovoriti. A to nije konstruktivna kritika. Ova tvoja konstatacija o broju pravnih subjekata samo potvrdjuje tvoju (ne)kompetentnost da nekog kritikujes. Jos imas obraza reci da neko lazira podatke. Ko je onda nekulturan?

A sto se moje kritike tice, zasad je samo pozitivna, kupio sam i iskoristio vec nekoliko kupona bez ikakvih problema. Ono sto me ne zanima nisam kupio, ali ne pljujem po tome da to ne valja, jer nekom je mozda to korisno.
Sto me onda quotas ako te ne zanima moje misljenje? Smijesan si fakat.

A tvoje postove cu sada prijaviti moderatorima pa neka se oni bave tim stvarima, mada osnovna kultura potice od kuce, tako da...nebitno.

:bih:
shiljak

#573 Re: ekupon.ba

Post by shiljak »

Bihnela wrote:da li je neko iskoristio kupon za šišanje u frizerskom salonu No Name, kakva je usluga, utisci?

jeste li iskoristili kupon za Torte i to, jesu li fleksibilni ili se samo torte od sira mogu uzeti?
nakon citanja prethodnog posta o Montani ne bih se ja smjeo osisati :D
karanana

#574 Re: ekupon.ba

Post by karanana »

mogu li se ove montanine pizze i pice ponijeti ili moras tamo pojesti i popiti?
Zux

#575 Re: ekupon.ba

Post by Zux »

stidljiv wrote:
Zux wrote: Sta sam ja to tebi nekulturno rekao? Presaberi se malo, procitaj jos koji put. Ne namecem ti svoje misljenje, niti me zanima tvoje misljenje. Nista sto sam napisao u svom postu nije netacno, samo sam istakao cinjenice koje ti iskrivljujes. Iritira me to sto likovima kao sto si ti nikad nista ne valja, uvijek imate nesto prigovoriti. A to nije konstruktivna kritika. Ova tvoja konstatacija o broju pravnih subjekata samo potvrdjuje tvoju (ne)kompetentnost da nekog kritikujes. Jos imas obraza reci da neko lazira podatke. Ko je onda nekulturan?

Sto me onda quotas ako te ne zanima moje misljenje? Smijesan si fakat.

A tvoje postove cu sada prijaviti moderatorima pa neka se oni bave tim stvarima, mada osnovna kultura potice od kuce, tako da...nebitno.

:bih:

Kakva bolan (ne)kultura haha, OMG :lol: :lol: Gdje sam ti ja bilo sta nekulturno rekao, eto nadji pa citiraj i prijavi moderatorima. Tvoji postovi su za bana, gdje optuzujes nekoga da lazira prodaju i broj prodanih kupona, bez naravno ikakvih dokaza. A vezano za tvoje misljenje, naravno da me ne zanima ono specijalno, nego ta pojava u nasem drustvu gdje nam nista ne valja i uvijek imamo materijala za popljuvati, bez obzira da li smo zaista dovoljno upuceni, informisani, ili gluho bilo kompetentni. Sto se mene tice, rasprava s tobom je zavrsena.
Post Reply