Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
because_of_you wrote:Ja prenijela komentar sa portala, ako on laže, i ja lažem
Malo sam gledala ponudu identične stranice u HR, i kod njih se jasno naznači da čitava ponuda npr. neke slastičarne ulazi u taj kupon, tj da se može odabrati...
No, čekamo izvještaj sa lica mjesta, tj. iz Vapiana
mislim da ova ponuda nece biti interesantna. moja procjena je da ovo nece niko uzeti.
ni ja fakat nisam znao da je ovo ovoliko skupo, posebno u eri jeftine digitalne fotografije. a mislim da nasa raja nije toliko romanticna da sa porodicom ode na igman ili neku ledinu sa profesionalnim fotografom i da se slika.
jedino ako se nekom bas ne potrefi svadba u vrijeme do kada ovaj kupon vazi. e onda mislim da je ovo dobra cijena.
dobra ona mlada jedna na fijakeru.
Last edited by karanana on 05/05/2011 09:41, edited 1 time in total.
ova ponuda od 160 je jeftina! dobre fotografije i foto shooting kostaju mnogo vise...mislim da su je trebali izbaciti malo ranije, jer bi za vjencanje bila idealna...ali veci dio parova je vec rezervisao fotografa...tako da ne znam bas...
ja razmisljam da uzmem, ali ne poznajem te ljude...ne bih da mi smlate slike jer sam kupila preko ekupon.ba :s
ima li neko da je radio sa njima??
recite mi valja li ova ponuda 79 maraka za nocenje za dvoje sa doruckom, bazenom i fitnesom u pahuljici?
ima li volonterki pa da popolovimo? ili bih cak mogao i pocastiti.
karanana wrote:recite mi valja li ova ponuda 79 maraka za nocenje za dvoje sa doruckom, bazenom i fitnesom u pahuljici?
ma meni je nigdje veze
po 40 KM za spavanje na vlasicu... do mora mozes skoknut
karanana wrote:recite mi valja li ova ponuda 79 maraka za nocenje za dvoje sa doruckom, bazenom i fitnesom u pahuljici?
ma meni je nigdje veze
aha, ok. nemam neku predstavu, pa reko da pitam prije nego se zaletim misleci da je dobra ponuda.
ma meni je nigdje veze
aha, ok. nemam neku predstavu, pa reko da pitam prije nego se zaletim misleci da je dobra ponuda.
ma uostalom do tebe i tvojih zelja i interesa je, mozda bi uzivao, planina, sauna, bazen...
meni se ne dopada
ma meni je nigdje veze
pahuljica je odlicna, hrana je super, sobe su sasvim OK, msaza i sauna taman dobro dodju, vala za 40 KM se isplati
(ako se utalite )
Last edited by terra_incognita on 06/05/2011 00:37, edited 1 time in total.