ladyblue18 wrote:Jel pjeva?Mela23 wrote:Pitarrr82 wrote:
Kakav li je to pomfrit?
Na Indijski nacin,
Evo Pitar hoce da ide, pa kad provjeri neka nam javi
ladyblue18 wrote:Jel pjeva?Mela23 wrote:Pitarrr82 wrote:
Kakav li je to pomfrit?
Na Indijski nacin,
Pitarrr82 wrote:@Mela23
Hmm a jel se i tebi ide?
Mela23 wrote:Pitarrr82 wrote:@Mela23
Hmm a jel se i tebi ide?
Pa sad, na dijeti sam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mela23 wrote:Ma cim zavrsimo s dijetom idemo da se pocastimo tim luksuznim krompirom![]()
![]()
![]()
![]()
Ako ti kažem da sam ja išao na ovo, onda.....ema_ wrote:http://www.ekupon.ba/?utm_source=pik300x250
Imal kakav doktor da kaže da ovaj pregled nije šuplja?
I mene ovo zanima. Gledao sam im profil na facebook-u i vidio da su imali ponudu na pik-u 50KM je bila kompjuterska analiza. Nesto sumnjam da je ovo nesto precizno. Sad nek me ispravi neko ko zna boljelink wrote:ok, i na osnovu svega toga isplati li dati 40 kerma za ovo?
ma naravno da nije medicina. ovo je ko servis za transformerseEntropio wrote:Ma gdje će biti precizno ba.
Smiješno. To su oni neki bioenergetičari i slični koji imaju štandove po tržnim centrima... Ono što ti mjeri nešto pa ti kaže dobar si ili nisi dobar.To nije medicina.
Dr.medicine wrote:Ako ti kažem da sam ja išao na ovo, onda.....ema_ wrote:http://www.ekupon.ba/?utm_source=pik300x250
Imal kakav doktor da kaže da ovaj pregled nije šuplja?![]()
![]()
![]()
![]()
Uglavnom, aparat ti nece reci tacnu dijagnozu. Ja licno znam za svoje tijelo neke dijagnoze (gdje sam u defektu malo) i aparat je to pokazao. Samo cura nije mogla reći tačno šta i kako.
npr, imam presavijenu žučnu kesu. ona to ne može vidjeti na aparatu, al mi je rekla tipa: ako se puno najedeš žučna kesa ti neče moći u toj mjeri moci producirati zuc za taj obim hrane. logika kad je presavijena.
isto mi je rekla da cu u buducnosti imati problema sa holesterolom i trigliceridima, a s obzirom na porodicnu genetiku i sam sam to ocekivao.
i tako da dalje ne nabrajam i da se dalje ne otkrivam, ispast cu hodajuci mrtvac
link wrote:evo dobre ponude, 50% popusta na godisnju clanarinu u bihamku. bilo bi dobro da vazi za atp plus.
dobro pitanje. ne pise jeli u pitanju najjeftinija margarita ili moze bilo koja.Tsubasa wrote:Jel se može bilo koja pizza odabrati ili je unaprijed određeno?