Decko je li ti dobroSaMaster wrote:
Daj ba nemoj da seres! Cuj nema prostora za ovo ono. Naravno da ima. Sta se pravis budala...
ekupon.ba
-
Zux
#51 Re: ekupon.ba
- black
#52 Re: ekupon.ba
pa pogledaj ko stoji iza ekupon.badr.Gonzo wrote:Mene zanima zasto je na SaX juce vijest dana bila da je ekupon u prvom danu prodao x kupona i tako ustedio xy maraka?
Mislim, jel ovo news ili pr portal?
- because_of_you
#53 Re: ekupon.ba
Dobro je, izgleda da će ponude često dolaziti
Ovima iz ekupon.ba: uključite i druge usluge kozmetičkih salona
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#54 Re: ekupon.ba
Jok, ovo je javni servis, placamo mu pretplatu, a oni bi i pored toga da sta zarade, sram ih bilodr.Gonzo wrote:Mene zanima zasto je na SaX juce vijest dana bila da je ekupon u prvom danu prodao x kupona i tako ustedio xy maraka?
-
Gospoda Ministarka
#55 Re: ekupon.ba
Sjajan projekatbecause_of_you wrote:Dobro je, izgleda da će ponude često dolaziti![]()
Ocito da je par ljudi prepoznalo nacin kako zaraditi.
Slazem se za kozemticke usluge... doduse tek je 2 ili 3 dan, tako da ocekujem raznovrsniju ponudu.
- HomeSweetHome
- dr.Gonzo
#57 Re: ekupon.ba
Pitanje je bilo hipoteticko, odogor je ocigledan.plain vanilla wrote:Jok, ovo je javni servis, placamo mu pretplatu, a oni bi i pored toga da sta zarade, sram ih bilodr.Gonzo wrote:Mene zanima zasto je na SaX juce vijest dana bila da je ekupon u prvom danu prodao x kupona i tako ustedio xy maraka?
Zna se da su svi tu radi para, samo sto vecina medijskih agencija odvaja sadrzaj od reklame, a na SAX se cesto desva da je reklama sadrzaj
- newklear
#58 Re: ekupon.ba
Zna li neko kad će se ponuda ''proširiti'' na druge gradove (npr. Mostar)?
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#59 Re: ekupon.ba
Postoje razlicite vrste promocije, oglas je samo jedna vrsta propagande. Sve ovisi kakva je dogovorena suradnja medija i oglasivaca.dr.Gonzo wrote:Pitanje je bilo hipoteticko, odogor je ocigledan.plain vanilla wrote:Jok, ovo je javni servis, placamo mu pretplatu, a oni bi i pored toga da sta zarade, sram ih bilodr.Gonzo wrote:Mene zanima zasto je na SaX juce vijest dana bila da je ekupon u prvom danu prodao x kupona i tako ustedio xy maraka?
Zna se da su svi tu radi para, samo sto vecina medijskih agencija odvaja sadrzaj od reklame, a na SAX se cesto desva da je reklama sadrzaj
Iskreno, meni ne smeta i lijepo da uopste u ovakva vremena nadju oglasivace. Ipak mi i na portal i na forum dolazimo a da ne potrosimo marku.
- liliput
#61 Re: ekupon.ba
Zux wrote:Cuj kopirano, presmijesno.
Ja sam tri kupio. Kuponi vrijede 90 dana, sigurno cu ionako otici u tih 3 mjeseca 3-4 puta da nesto pojedem tamo, tako da se isplati.
Ohanite ljudi sa pljuvanjem necega unaprijed, a da ni nemate pojma o cemu se radi. Posebno ne treba obracati paznju na komentare budala na clanke.
- Urban B.
#62 Re: ekupon.ba
Da ekupon nije prvi sa ovakvom idejom i da je kopirana je tacno al oni nude dosta dobre stvari,citydeal sam pratio ali oni nekako sve sto nude je vezano za Ilidzu i nekako mi se ne djasvi nikako,sto vise ovakvih stvari to je i bolje,nije bitno koja stranica bitno je naci nesto za sebe 
- Erzsebet
#63 Re: ekupon.ba
Stigao mi je kupon za Vapiano, vjerovatno ću ga preko vikenda potrošiti.
Trenutna ponuda je bezveze, ona masaža ne vrijedi ni 27 KM, a kamoli 54. Staviću i ja da prodajem neku glupost za 100, i reći da je bila 300 KM. Popust je 66%, možda se raja upale
.
Trenutna ponuda je bezveze, ona masaža ne vrijedi ni 27 KM, a kamoli 54. Staviću i ja da prodajem neku glupost za 100, i reći da je bila 300 KM. Popust je 66%, možda se raja upale
-
saninpe
#65 Re: ekupon.ba
Mislim da će ovakav vid kupovine biti OK. Uvijek ima pesimista koji će šta god to se uradilo pozitivno u BH društu gledati sa negativne strane. Na takve sam se davno prestao obazirati. 50% popusta u Vapiano u odnosu na njihove cijene je izuzetno primamljivo za ljude koji izlaze u taj restoran, ali za one koji nikad nisu ni bili tamo niti imaju namjeru jer im je i "trovač" ili gril "Tale" preskup to je navlakuša, uzimanje para i sl.
Ja sam prije mjesec dana gledao emisiju e-Hrvatska gdje su momci koji su osmislili ovaj vid kupovine prezentovali tu ideju koja je uveliko u hrvatskoj aktuelna. Nešto ako je dobro i u dobrobit potrošača ja ću uvijek podržati pa makar i bila kopija.
Ja sam prije mjesec dana gledao emisiju e-Hrvatska gdje su momci koji su osmislili ovaj vid kupovine prezentovali tu ideju koja je uveliko u hrvatskoj aktuelna. Nešto ako je dobro i u dobrobit potrošača ja ću uvijek podržati pa makar i bila kopija.
- marketleader
#66 Re: ekupon.ba
Da li je iko isao u Vapiano i iskoristio kupon? Ima li neko preporuke sta je dobro za pojesti tamo 
- because_of_you
#67 Re: ekupon.ba
Niko ne izvještava, c c c... 
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#68 Re: ekupon.ba
Općepoznato je da firme koje nude ovo zapravo DIGNU cijenu svoje usluge i onda je kao smanje za 50%... a ustvari cijena je normalna, samo što izgleda da je snižena.
-
Cafe Camargue
#69 Re: ekupon.ba
niđe veze... pa cijena hrane u Vapianu je ista kao što je bila i prije ovih kuponaEntropio wrote:Općepoznato je da firme koje nude ovo zapravo DIGNU cijenu svoje usluge i onda je kao smanje za 50%... a ustvari cijena je normalna, samo što izgleda da je snižena.
-
Gospoda Ministarka
#70 Re: ekupon.ba
Cafe Camargue wrote:niđe veze... pa cijena hrane u Vapianu je ista kao što je bila i prije ovih kuponaEntropio wrote:Općepoznato je da firme koje nude ovo zapravo DIGNU cijenu svoje usluge i onda je kao smanje za 50%... a ustvari cijena je normalna, samo što izgleda da je snižena.
A dobro, sta ces... to je "opce poznato"
-
♥ Julianna ♥
#71 Re: ekupon.ba
Ovo za Vapiano se definitivno ne isplati, al za druge stvari tipa kozmetičarske, wellness ili druge usluge je prilična ušteda.
Jedino ako i tu ne počnu prevare i malverzacije u kvalitetu i ograničenjima usluga. A to me uopšte ne bi čudilo...
Jedino ako i tu ne počnu prevare i malverzacije u kvalitetu i ograničenjima usluga. A to me uopšte ne bi čudilo...
- blinker13
#72 Re: ekupon.ba
Nisam baš siguran da se ne isplati, posebno ako, kao ja, voliš otići u Vapiano. Ja sam kupon kupio jer znam da ću sigurno otići da jedem tamo, prema tome zašto ne iskoristiti 15 KM uštede♥ Julianna ♥ wrote:Ovo za Vapiano se definitivno ne isplati, al za druge stvari tipa kozmetičarske, wellness ili druge usluge je prilična ušteda.
-
Gospoda Ministarka
#73 Re: ekupon.ba
Onom ko planira tamo otici na rucak i te kako se isplati.blinker13 wrote:Nisam baš siguran da se ne isplati, posebno ako, kao ja, voliš otići u Vapiano. Ja sam kupon kupio jer znam da ću sigurno otići da jedem tamo, prema tome zašto ne iskoristiti 15 KM uštede♥ Julianna ♥ wrote:Ovo za Vapiano se definitivno ne isplati, al za druge stvari tipa kozmetičarske, wellness ili druge usluge je prilična ušteda.
-
♥ Julianna ♥
#74 Re: ekupon.ba
Dobro, gušt je gušt. Za gušt se daje 30, 40, 50 KM.... Al realno za 15 KM se sasvim fino može jesti na drugim, ugodnijim mjestima i bez kupona. Zato nek mi ne podvaljuju ovo kao uštedu. Što ne ponude obrok od 15 za 5 KM? To bi bila ušteda.
- roki
#75 Re: ekupon.ba
Uvijek su mi se gadili proavači koji bubnu vasionske cijene,pa ponude snizenja i akcije koje traju 5 dana i sl. pa oni odjednom povoljni,ovo-ono,a tek sa tim snizenjem ponudili normalne cijene.@julianna