nedavno je bila ponuda za jednu kremu oko 50 KM, a na sajtu sam je nasla za 50 eura pa cekam hoce li je ponoviti, mada koleba me to sto stavljaju proizvode kojima je istekao rok

Moderator: O'zone
Ima li sta sa happy endomNokian808 wrote:http://www.ekupon.ba/ekupon/ponuda/hava ... u-i-tijelo
2 djevojke masiraju za 25 KM cijelo tijelo sat vremena? Prejeftino...
Ako je neko bio nek javi i podjeli iskustva...
opa braleuvijekIInikadI wrote:Da li je neko bio u situaciji da mijenja ponudu za dvoje na dvije noci za jednu noc za troje?
možemo biti u kontaktu oko ovogahzsa22 wrote:Da malo ozivim ovu temu i pozovem sve one koji su uplatiti aranzman ili znaju nekoga ko je uplatio preko ekupona za Kipar i Antaliju u saradnji sa Joytrip holidays agencijom da mi se obrate porukom zbog pokretanja kolektivne tuzbe.
Najmanje 80 ljudi iz BIH je osteceno. Ekupon se pere da su oni samo posrednici pa vidjeti cemo sta sud kaze.
Vazi. Ako znas koga javi se. Sutra organizujemo prvi sastanak ostecenih.perfect_guy wrote:možemo biti u kontaktu oko ovogahzsa22 wrote:Da malo ozivim ovu temu i pozovem sve one koji su uplatiti aranzman ili znaju nekoga ko je uplatio preko ekupona za Kipar i Antaliju u saradnji sa Joytrip holidays agencijom da mi se obrate porukom zbog pokretanja kolektivne tuzbe.
Najmanje 80 ljudi iz BIH je osteceno. Ekupon se pere da su oni samo posrednici pa vidjeti cemo sta sud kaze.
Kako je ovo zavrsilo?hzsa22 wrote:Vazi. Ako znas koga javi se. Sutra organizujemo prvi sastanak ostecenih.perfect_guy wrote:možemo biti u kontaktu oko ovogahzsa22 wrote:Da malo ozivim ovu temu i pozovem sve one koji su uplatiti aranzman ili znaju nekoga ko je uplatio preko ekupona za Kipar i Antaliju u saradnji sa Joytrip holidays agencijom da mi se obrate porukom zbog pokretanja kolektivne tuzbe.
Hotel Han super, bio sam 6 noci i odlicno se proveo. Vjerujem da je preko zime jos bolje. Iznenadilo me da su pored klime u sobama bile i grijalice za slucaj potrebe (u augustu). Jedina zamjerka je sto nije bilo masaze i saune jer sam isao ljetos, van sezone.