Lilyen wrote:E stvarno ovo je nenormalno!![]()
Karte za koncert Anadolije su produžavali 2 puta. Samo nikako mi nije jasno kadIli je i ovo namještaljka neka
Nije prva prodaja koju su produzavali i ostale su bile nenajavljene naravno...
Lilyen wrote:E stvarno ovo je nenormalno!![]()
Karte za koncert Anadolije su produžavali 2 puta. Samo nikako mi nije jasno kadIli je i ovo namještaljka neka
Vec sam pisao o tome, klasicno navlacenje i obmanjivanjebadalpur wrote:Da li bi neko kupio kupon one Optike? Uz dobro volju ljubaznog prodavaca, ja tu jednostavno nisam mogla nista naci jer je najmanji iznos doplate 140 KM. Iskreno, nije stvar u novcu nego jednostavno ne zelim naocale od 300 KM. Principi
Ma znam, i ja sam se zalila na to, ali sta sad da se radiun1ted wrote:Vec sam pisao o tome, klasicno navlacenje i obmanjivanjebadalpur wrote:Da li bi neko kupio kupon one Optike? Uz dobro volju ljubaznog prodavaca, ja tu jednostavno nisam mogla nista naci jer je najmanji iznos doplate 140 KM. Iskreno, nije stvar u novcu nego jednostavno ne zelim naocale od 300 KM. PrincipiDa ne mozes naci naocale za 140KM u radnji, nikako nije ok
Ambrozija wrote:Da hoce biti i u avgustu ovakva ponuda za Tursku, eto ako ko cita sa ekupona da se zna
drndalo wrote:U Turskoj august obicno nije "spica" jer bude prevruce vecini...
jao ove iz dafnija su udarene! znam bar 10 osoba koje su trazile povrat novca.mp3problem wrote:Dobila povrat novca za Dufny
Evo da im ponovimo, ima nas jos zainteresiranih, pa tamo negdje u junu ili julu ocekujem ponuduAmbrozija wrote:Da hoce biti i u avgustu ovakva ponuda za Tursku, eto ako ko cita sa ekupona da se zna
imas ga trenutno na citydeal.ba po istoj cijenila_roux wrote:Ima li ko da nije iskoristio kupon za hotel Lavina na Jahorini, a da bi ga prodao? Trebaju mi 2.
Fakat i mene ovo nervira.karanana wrote:hehe, ali najbolji su mi oni "dealovi" tipa 50% dubai. avion i hotel 4 dana 600 maraka. u cijenu nisu ukljucene aerodromske takse od 600 maraka. ekupon, kix, pik ili ko ste vec, dajte uozbiljite se malo