ekupon.ba

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Vaše mišljenje o ekupon.ba ?

Dobra ideja, učestvovati ću u kupovinama
403
64%
Ništa posebno, a sigurno je i navlakuša
103
16%
Ne zanima me
119
19%

Total votes: 625

vjesticanametli

#276 Re: ekupon.ba

Post by vjesticanametli »

pa nek ti neko uzme na tvoje ime jer imas opcija poklon a ti njemu lovu i najedes se :-D povedi i nekog ĐŽetica do 7 god. :mrgreen:
bosnianidiot

#277 Re: ekupon.ba

Post by bosnianidiot »

Ma bezze mi to...idem u ponedjeljak dobro istraumirati radnicu na salteru u Raiffeisenu, ja hocu da kupujem online i zdra'o :lol:
vanjki

#278 Re: ekupon.ba

Post by vanjki »

Uzmi Visa Electron i pitaj obavezno koliko ti je mjesecna naknada...Nemoj da ti uvale nesto
bosnianidiot

#279 Re: ekupon.ba

Post by bosnianidiot »

Ma evo i cimer mi ima Visa electron, i kod njega super radi...za prvu ruku preko njega uzeti, ali raiffeisen banka nece biti postedjena mog bijesa :D
miki.ba

#280 Re: ekupon.ba

Post by miki.ba »

bosnianidiot wrote:Ma bezze mi to...idem u ponedjeljak dobro istraumirati radnicu na salteru u Raiffeisenu, ja hocu da kupujem online i zdra'o :lol:
Ma uzmi samo Visa Electron i ne brini ali nemoj radnici spominjati kupovinu preko interneta jer one veze nemaju. Ja sam jednom postavio to pitanje (pojeo govno) pa sam izašao deprimiran iz banke misleći da je to špansko selo. Samo cvv broj i zdravo.
bosnianidiot

#281 Re: ekupon.ba

Post by bosnianidiot »

A kakva mi je procedura promjene kartice...moram mijenjati sve kompletno, ili mi samo moze izdati novu Visa electron karticu umjesto ove Maestro, da se zadrzi stanje na racunu...jer ne da mi se peglati oko toga bas sad...
newklear

#282 Re: ekupon.ba

Post by newklear »

bosnianidiot wrote:A kakva mi je procedura promjene kartice...moram mijenjati sve kompletno, ili mi samo moze izdati novu Visa electron karticu umjesto ove Maestro, da se zadrzi stanje na racunu...jer ne da mi se peglati oko toga bas sad...
Potpišeš zahtjev da ti izdaju Visa karticu - možeš i visa electron i visa clasic ako hoćeš.. članarina se plaća 30 ili 50 KM godišnje , ne znam tačno.

jednostavnije je uzeti neki od yes paketa Unicredit banke i dobiješ sve (kao ja) a za 6 KM mjesečno.
bosnianidiot

#283 Re: ekupon.ba

Post by bosnianidiot »

Hvala na informacijama, pozabavit cu se time cim malo obaveze popuste :) volio bih samo ovu zamijeniti, da se ne peglam previse, jer mi je Raiffeisen nekako najpristupacniji, jedan mi ispod zgrade a drugi preko puta fakulteta :D
Ali i ta opcija sa Unicredit isto nije losa...
Ma sad se najbitnije ogrebati od jarana za karticu da se kupi pokoji kupon, dok nije isteklo vrijeme :lol:
dharma

#284 Re: ekupon.ba

Post by dharma »

Imam i ja pitanja :D Sta je ovo pikpay, i kako funkcionise.

U sustini skontala sam da se registrujem na ekupon.ba, logiram, i idem kupi. Popunim taj neki obrazac u koji upisem broj kartice( imam visa electron), i samo mi nije jasno ovo pikpay. Jos se nisam registrovala, jer mi se ne da bezveze registrovati,ako necu kupovati.

Hvala na odgovorima :D
bosnianidiot

#285 Re: ekupon.ba

Post by bosnianidiot »

Ma registruj se, pikpay je samo servis za novcanu transakciju, nesto kao paypal...znaci od tebe se tu trazi samo da nakon registracije i odabira kupona koji zelis kupiti, kliknes na pikpay, ukucas broj kartice i CVV2 broj, i sa dragim se najedes i napijes koliko ti ceif za 7 KM :-D
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#286 Re: ekupon.ba

Post by Toto »

plejka2 wrote:
Urban B. wrote:Fukarama nikad nista i ne valja,svemu traze mane i od takvih nista bolje ocekivat i ne mozete osim negativnih komentara!Da im se ponudi sve za marku opet im ne bi valjalo a razlog bi izmislili!

Ja ne znam dal ste ikad igdje ista pojeli osim kod Age il u U2 pa pricate takve nebuloze!
Ako vam se ne svidja onda sutite i nastavite jesti kod Age i slicnim,za ljude koji vole malo ljepsi ambijent,ugodjaj a na kraju i kvalitet hrane ovo je odlicna stvar!
Neki od vas bi rekli da je i govno dobro ako je kupljeno na dobroj lokaciji :D
Ago je spomenut samo zato sto mu je pica po realnoj cijeni a niko nije reko da tamo pica valja stoga nebi bilo lose da pocnes pisati onako kako neko kaze a ne da izmisljas gluposti.
Sama pica je studenska ili kako neki kazu sirotinjska hrana stoga nema potrebe dizat joj cijenu nije janje ispod saca 8-)
de govnave ti tetke u prahu objasni pucanstvu sta ti je "relana cijena" uopce, a onda uzmi primjer pizze pa nam to raskupusaj budgetsku liniju po liniju ... brezbeli u nekoj piceriji
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#287 Re: ekupon.ba

Post by Toto »

Entropio wrote:Ista stvar se radi u Americi ima 2-3 godine, i to je princip rada. Digni cijenu, pa stavi popust... Logično je. Ali ovce će uvijek biti ovce.

Ja ne kažem da neće biti ponuda koje zaista vrijede onoliko koliko piše, ali većina neće.

da ti ne fali nula iza ovih cifara u americi
StupskaBitanga

#288 Re: ekupon.ba

Post by StupskaBitanga »

a može li neko iz inostranstva da mu skine s kartice ovih 3,58€
I na dvije osobe za ovih 7KM može li 2 djece(djeca imaju 3 i 1,5god)
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#289 Re: ekupon.ba

Post by plain vanilla »

StupskaBitanga wrote:a može li neko iz inostranstva da mu skine s kartice ovih 3,58€
imas cijeli topic o tome
Abu FEED el-Castro wrote:Da prijavim koga interesuje, danas sam ih kontaktirao vizavi djece, vele djeca do 7 godina jedu sa roditeljima i nista ne placaju. Tako sto se racunice tice znaci za 7 maraka ne da moze jesti dvoje nego i cetvero, moguce i vise. Ako nemate svoje povedite komsijino sevap zaradite :D
Ja_Ja

#290 Re: ekupon.ba

Post by Ja_Ja »

StupskaBitanga wrote:a može li neko iz inostranstva da mu skine s kartice ovih 3,58€
Hmm..interesantno pitanje. Volio bih i ja ovo znati. Da li mogu svojom karticom iz inostranstva da kupim nekom dole par kupona bez nekih problema?
iPod

#291 Re: ekupon.ba

Post by iPod »

Ja_Ja wrote:
Hmm..interesantno pitanje. Volio bih i ja ovo znati. Da li mogu svojom karticom iz inostranstva da kupim nekom dole par kupona bez nekih problema?
Mozes, samo moras unjeti ime osobe(a), koje ce koristiti kupon, u ovom slucaju jedna ili dvije osobe, to te sam sistem pita kad kupujes kupon.
dharma

#292 Re: ekupon.ba

Post by dharma »

bosnianidiot wrote:Ma registruj se, pikpay je samo servis za novcanu transakciju, nesto kao paypal...znaci od tebe se tu trazi samo da nakon registracije i odabira kupona koji zelis kupiti, kliknes na pikpay, ukucas broj kartice i CVV2 broj, i sa dragim se najedes i napijes koliko ti ceif za 7 KM :-D
Aha, placa li se to nesto posebno, da ne bude skuplja pita nego tepsija?
StupskaBitanga

#293 Re: ekupon.ba

Post by StupskaBitanga »

Ja_Ja wrote:
Uspjelo je meni je sestra iz inostranstva platila
Cafe Camargue

#294 Re: ekupon.ba

Post by Cafe Camargue »

dharma wrote:
bosnianidiot wrote:Ma registruj se, pikpay je samo servis za novcanu transakciju, nesto kao paypal...znaci od tebe se tu trazi samo da nakon registracije i odabira kupona koji zelis kupiti, kliknes na pikpay, ukucas broj kartice i CVV2 broj, i sa dragim se najedes i napijes koliko ti ceif za 7 KM :-D
Aha, placa li se to nesto posebno, da ne bude skuplja pita nego tepsija?
Ne plaća se ništa posebno, sa kartice skida tačno onaj iznos koji je naveden! Dakle, u ovom slučaju 7 KM.
U to su uračunate sve provizije. To sam prvo provjerio prilikom prve kupovine :D
StupskaBitanga

#295 Re: ekupon.ba

Post by StupskaBitanga »

A ja nisam dobio mail sa kuponom?
Šta da radim?
ema_

#296 Re: ekupon.ba

Post by ema_ »

StupskaBitanga wrote:A ja nisam dobio mail sa kuponom?
Šta da radim?

Čekaj, zakrčenje je sistema :D :D Treba poslati 814 mailova :) :)
StupskaBitanga

#297 Re: ekupon.ba

Post by StupskaBitanga »

ema_ wrote:
Šta da radim?

Znaci to je ok?
Mislim kuponi (3komada) su kupljeni jutros oko 2 ujutru
ema_

#298 Re: ekupon.ba

Post by ema_ »

Ma vjerovatno jest, ako ne stignu do ponedjeljka, onda ih kontaktiraj :)

Nisam PR :D
StupskaBitanga

#299 Re: ekupon.ba

Post by StupskaBitanga »

Hvala ako je iko imao problem nek javi da je to ok da se bezze ne brinem :D
Mariella

#300 Re: ekupon.ba

Post by Mariella »

StupskaBitanga wrote:
ema_ wrote:
Šta da radim?

Znaci to je ok?
Mislim kuponi (3komada) su kupljeni jutros oko 2 ujutru
Kupon ces dobiti tek kad ponuda zavrsi, znaci za 1 dan 11 sati 47 minuta :D
Post Reply