ekupon.ba

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Vaše mišljenje o ekupon.ba ?

Dobra ideja, učestvovati ću u kupovinama
403
64%
Ništa posebno, a sigurno je i navlakuša
103
16%
Ne zanima me
119
19%

Total votes: 625

Ady88

#2376 Re: ekupon.ba

Post by Ady88 »

Image
Ma.Le.Na

#2377 Re: ekupon.ba

Post by Ma.Le.Na »

:lol: :lol: :D :thumbup:
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#2378 Re: ekupon.ba

Post by bordo gandalf »

:lol: :lol: :lol:
medoIL

#2379 Re: ekupon.ba

Post by medoIL »

Imam i ja jedan prijedlog , ekupon za sportix ,a moze i bilo koja druga radnja sa suplementima :D Uh kako bi nagrlio...
Pitarrr82

#2380 Re: ekupon.ba

Post by Pitarrr82 »

:mrgreen:

Sto me zeznuse za tortu jutros, kazu zijanili moju narudzbu :( , morao pomjeriti za sutra...
NoaLada

#2381 Re: ekupon.ba

Post by NoaLada »

Ima li neko da je mozda kupio visak kupona za onaj Mak&Zara ili nesto, ako je voljan da ga proda? :) Hitno potreban kao poklon :-)
nera18

#2382 Re: ekupon.ba

Post by nera18 »

hm, imam viska jogu i reumal spa sa pola cijene, nemam vremena otici, ako nekom treba, tuJ sam :lol:
Pitarrr82

#2383 Re: ekupon.ba

Post by Pitarrr82 »

Zaboravio sam reci :thumbup: x100 za Il Cuore...
terra_incognita

#2384 Re: ekupon.ba

Post by terra_incognita »

nera18 wrote:hm, imam viska jogu i reumal spa sa pola cijene, nemam vremena otici, ako nekom treba, tuJ sam :lol:
Do kada se joga moze iskoristiti ?
lara b.

#2385 Re: ekupon.ba

Post by lara b. »

jel neko koristio usluge ovog salona vedrana... :)
ova ponuda za uklanjanje dlacica mi djeluje zanimljiva, a ima i onaj no vello, jeftiniji je...pa u cemu je caka... zna neko :D
dinoo1898

#2386 Re: ekupon.ba

Post by dinoo1898 »

NoaLada wrote:Ima li neko da je mozda kupio visak kupona za onaj Mak&Zara ili nesto, ako je voljan da ga proda? :) Hitno potreban kao poklon :-)
moj savjet bi bio da za iste pare potrazis neki drugi, slican proizvod :)
underground

#2387 Re: ekupon.ba

Post by underground »

dinoo1898 wrote:
NoaLada wrote:Ima li neko da je mozda kupio visak kupona za onaj Mak&Zara ili nesto, ako je voljan da ga proda? :) Hitno potreban kao poklon :-)
moj savjet bi bio da za iste pare potrazis neki drugi, slican proizvod :)
Zasto?
nera18

#2388 Re: ekupon.ba

Post by nera18 »

terra_incognita wrote:
nera18 wrote:hm, imam viska jogu i reumal spa sa pola cijene, nemam vremena otici, ako nekom treba, tuJ sam :lol:
Do kada se joga moze iskoristiti ?
Kuponi se mogu iskoristiti od 01.02.2012, a vrijede dva mjeseca mjesec, odnosno do 01.04.2012 :)
Comrad

#2389 Re: ekupon.ba

Post by Comrad »

Bolje je ko nije uzeo ove praline.
Poklon set sadrži ručno rađene praline i kožnu kutijicu sa dvije satenske trake (bijelom i crvenom) i čestitku za 8. mart koja se može ukloniti.

Poklon set se može preuzeti u Mercator Centru Sarajevo, Ložionička 16 i BBI Centru, Trg djece Sarajeva 1. Prilikom preuzimanja poklon seta, izdaju se računi i za firme.
Ako pod kožnom kutijcom podrazumijevaju obicnu kartonsku kutijcu, onda jbg neka pronadju nekoga ko zna razlikovati kožu i papir. Jer ovo je prevara. Ili su meni uvalili nesto drugo?

ekupon je sa mnom zavrsio. Pa moze li ista raditi kako treba u ovoj zemlji.
karanana

#2390 Re: ekupon.ba

Post by karanana »

ima ok ponuda, ima i prevara. moze se donekle ocijeniti ko valja a ko ne iz komentara ovdje a i komentara na njihovoj stranici ponude. recimo nakon zalbi na prvu ponudu mak zare, nisam ni pomislio da uzmem ni ovu.
naravno, ne daju da se vide ocjene koje su kupci kupona ostavili za razlicite ponudjace. ja sam uzeo jedno 15-16 kupona. sa jedno 3-4 sam bio super zadovoljan, sa jedno 2-3 nezadovoljan a sa ostalim mi je bilo ok i vrijedilo je novca.
hermina od pozorista

#2391 Re: ekupon.ba

Post by hermina od pozorista »

Slazem se s prethodno recenim u vezi sa Max Zarom. Kupili smo 3 kutijice za 8. mart, od kojih koze ni na vidiku, istina imaju crvena i bijela trakica, al nesto mi bas i ne lice na satenske, no nema veze. U svakom slucaju nikakva pljacka, inace ne bih dala ni 8 a ne 16 km za ovakvo sto, no dobro, sto je tu je.

I slazem se sa prethodnim komentarom. Kupila sam oko 20 kupona preko ekupona, s njih nekoliko sam bila bas zadovoljna, kao sto je putovanje u jezercicu, duborvnik, iftar ponuda u bonbonu, cevapi u vili saraj, tenis u BBI, karte za pozoriste, pa cak i onaj prvi meksicki restoran, jer smo medju prvima, ako ne prvi otisli da iskoristimo kupon, i nas su zaista "pripazili", obrok je bio odlican. Takodje je ponuda za foodoffice bila odlicna, kao i pizza montana, ostale su ok, a nisam bila zadovoljna sa no vellom, jer sam uradila skoro 10 tretmana kod njih, a rezultat je nikakav. Nisam bila zadovoljna ni foto optikom jer je bila navlakusa, moralo se potrositi toliko mnogo da popust koji su nudili je nista u poredjenju s potrosenim. Takodje nisam bila zadovoljna s bristolom, tortama, jer sam se morala svadjati da bih dobila prvu tortu koja nije bila cemu, a druga je bila manja i sa osjetno manje ukrasa, skoro da ih nije ni bilo.

U svakom slucaju, ponude za putovanja u hrvatsku su zaista bile odlicne, posteno ljudi ponudili i pruzili maksimalnu uslugu. A usluge ovdje u bih, posebno u KS, bile su jako lose, cast izuzecima, jer su uglavnom bile navlakuse, i koliko para toliko muzike.
Irm@

#2392 Re: ekupon.ba

Post by Irm@ »

Pitarrr82 wrote:Zaboravio sam reci :thumbup: x100 za Il Cuore...
sinoc sam bila po treci put...Bogme puna Il cuore..jela sam mesinu :D oduuuusevljena sam :)
:thumbup:
DaffyDuck

#2393 Re: ekupon.ba

Post by DaffyDuck »

akcija007 wrote:kad se na e kuponu placa kreditnim karticama pise mi da sam u podgorici platio, imam visa kreditnu turkish ziraat banke i kaze mi izvod da sam u podgorici placao i oni cevapi od 20 KM su me dosli 20,80 KM zbog kursnih razlika
I meni se isto desilo, sad vidim izvod, meni je sparkasse :shock:
underground

#2394 Re: ekupon.ba

Post by underground »

I ja sam uzeo 2 kupona MakZara pralina i zaista je ono prevara nevidjena...pa mislim nije mi do tih 16 KM nego nas pravite budalama ovako.

Trebao bi ekupon da se dobro pozabavi ovim stvarima jer ovo stvara veliko nepovjerenje kupaca na ekuponu...a na kraju rezultira i krahom. Al eto...
sary

#2395 Re: ekupon.ba

Post by sary »

Ista stvar sa kozmetickim salonom Una.
Navlakusa prava, tretman traje sat, a pise dva.
Ono tretmana nije vidjelo, nesto ti malo poceprka po licu, dekolte i ne dotakne.
Zavrsilo je prije nego je pocelo.
Katastrofaaa :x
Mislim da bi ekupon trebao malo poraditi na tim stvarima, tj da dobijemo ono sto pise u ponudi,
inace ce skroz izgubiti kredibilitet.

Ja licno nijedan kupon ovog tipa vise necu kupiti.
Cafe Camargue

#2396 Re: ekupon.ba

Post by Cafe Camargue »

sary wrote:Ista stvar sa kozmetickim salonom Una.
Navlakusa prava, tretman traje sat, a pise dva.
Ono tretmana nije vidjelo, nesto ti malo poceprka po licu, dekolte i ne dotakne.
Zavrsilo je prije nego je pocelo.
Katastrofaaa :x
Mislim da bi ekupon trebao malo poraditi na tim stvarima, tj da dobijemo ono sto pise u ponudi,
inace ce skroz izgubiti kredibilitet.

Ja licno nijedan kupon ovog tipa vise necu kupiti.
Ljudi shvatite, ne pruža eKupon uslugu, ekupon je tu samo posrednik.
Problem je što kod nas PAPČINE vode dosta firmi i zajebaju raju, a nisu ni svjesni kako će im se to obit o glavu.

Ja sam lično imao sreće prilikom kupovine kupona, sa svim sam zaista bio zadovoljan, ili da se bolje izrazim - nigdje nisam ostao razočaran (osim kod onog BH Safarija, gdje mi je ekupon vratio novac!!).

Meni sad recimo ne pada na pamet otići u ovu Mak Zaru, iako nisam ni kupio kupon. Vjerujem raji :)
azurna_obala

#2397 Re: ekupon.ba

Post by azurna_obala »

Gdje je nesto' moj post odavde od sinoć? Za ludi popust???? :shock: :?: :?:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#2398 Re: ekupon.ba

Post by plain vanilla »

azurna_obala wrote:Gdje je nesto' moj post odavde od sinoć? Za ludi popust???? :shock: :?: :?:

vjerovatno nisi dostavio uplatnicu Saxu :wink:
nema reklame za dz
azurna_obala

#2399 Re: ekupon.ba

Post by azurna_obala »

plain vanilla wrote:vjerovatno nisi dostavio uplatnicu Saxu
nema reklame za dz
Ma kakva ja i moja uplatnica... :shock:, uopšte se ja ne bavim time...stavila sam to onako, da raja vidi da ima i to pored ekupona...
vela havle :lol: :lol:

inače sam ženskog roda :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#2400 Re: ekupon.ba

Post by plain vanilla »

azurna_obala wrote:
plain vanilla wrote:vjerovatno nisi dostavio uplatnicu Saxu
nema reklame za dz
Ma kakva ja i moja uplatnica... :shock:, uopšte se ja ne bavim time...stavila sam to onako, da raja vidi da ima i to pored ekupona...
vela havle :lol: :lol:

inače sam ženskog roda :D
uh, izvini sto ti se obratih pogresno :)
Post Reply