Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
babyline wrote:
e sad i ka nazove mozda ce biti kao ma sve je to u dure... ali moj tip ako je koza osjetljiva dalje od aromaterapije, biljnoga i etericnih ulja po licu eto.....
govorim iz iskustva jednog salona u sa.. nakon par tetmana me zeznuli zbog nedovoljnog posvecivanja..i ne obracanja paznje na speificnosti tipa koze... e sada mozda su ovi profesionalniji....
BTW, nisam pitala šta je aromaterapija, nego da li bi mogla da smeta koži koja inače nije nikad tretirana ničim.
Dežurni skretničari nek preskoče postove koji ih ne dotiču.
babyline wrote:
e sad i ka nazove mozda ce biti kao ma sve je to u dure... ali moj tip ako je koza osjetljiva dalje od aromaterapije, biljnoga i etericnih ulja po licu eto.....
govorim iz iskustva jednog salona u sa.. nakon par tetmana me zeznuli zbog nedovoljnog posvecivanja..i ne obracanja paznje na speificnosti tipa koze... e sada mozda su ovi profesionalniji....
BTW, nisam pitala šta je aromaterapija, nego da li bi mogla da smeta koži koja inače nije nikad tretirana ničim.
a kako ce neko s foruma znati sta ti godi kozi molim te?
a dotice me sve sto se pise tu, ti pises, mi komentarisemo i dajemo svoje msiljenje
babyline wrote:
I mene isto zanima, nisam nikad dosad radila nista slicno ovome, ni piling ni aromaterapiju. A nesto bih da odem, da vidim da nisam mozda trebala
terra_incognita wrote:Bila je tema polacijene.ba ali je nema više
Je li neko bio u Hot Wok-u ?
Bila ja. Na objekat i osoblje nemam nikakvih prituzbi, sve ok, ali kebab se meni nikako nije svidio. Bezukusno meso u tijestu, iz kojeg curi kajmak i masnoca, definitivno nije nesto sto bih opet probala.
Kupih i ja aromaterapiju. Inače koristim neka ulja za lice i stvarno ne štete, sad ne znam da li su njihova ulja slične kvalitete. Zar nitko inače ne koristi njihove usluge?
Prvi kupon iskorišten, napokon Jest da nisu imali naranču cijeđenu nego limunadu, ali zato mi nisu podvalili nakvo mlijeko umjesto Rajske bajadere kao nekima
ema_ wrote:Prvi kupon iskorišten, napokon Jest da nisu imali naranču cijeđenu nego limunadu, ali zato mi nisu podvalili nakvo mlijeko umjesto Rajske bajadere kao nekima
Meni je ova pizzerija odlicna, bio sam vise puta, a narucivao sam od njih i dostavu. Pizza im je super, a imaju i jos nekih rostiljskih jela, sendvica itd. Sad sam kupio 2 kupona.
odradih danas kras choco bar prije isteka. dakle prvi put prije par sedmica mi podvalili ono s mlijekom. danas dodjem kad ono nema bajadere. haj uzeh neki kolac, onako nije los, ali nista posebno. i dvije cjedjene narandze, bolje da mi je donijeo dvije case vode. napravljene od jedne narandze, i tako razvodnjeno u malim casama (vidio case kod drugih gostiju koje su vece). sumnjam da ce me tamo vise vidjeti. dakle u ovom slucaju ekupon je bio kontrareklama. da ga nisam uzeo, moguce je da bih nekad i otisao tamo i bez njega.
karanana wrote:odradih danas kras choco bar prije isteka. dakle prvi put prije par sedmica mi podvalili ono s mlijekom. danas dodjem kad ono nema bajadere. haj uzeh neki kolac, onako nije los, ali nista posebno. i dvije cjedjene narandze, bolje da mi je donijeo dvije case vode. napravljene od jedne narandze, i tako razvodnjeno u malim casama (vidio case kod drugih gostiju koje su vece). sumnjam da ce me tamo vise vidjeti. dakle u ovom slucaju ekupon je bio kontrareklama. da ga nisam uzeo, moguce je da bih nekad i otisao tamo i bez njega.