ekupon.ba
- madnessa
#1201 Re: ekupon.ba
Vjerovatno je ovo ovako jeftino, jer je sezona godišnjih (bar za ljude u Bosni) pri kraju. Ajde što mi smeta to što su stavili kupon ovako kasno, ali i počinje za sedam dana i traje jako kratko. Sve i da imam viška dana od godišnjeg da ovo iskoristim kako da se ukažem šefu i kažem "Ja bih još malo negdje išla, ali moram iz ovih stopa da krenem..."? 
-
mahalik
#1202 Re: ekupon.ba
mene samo interesuje gdje je ovo i kakko doći do ovog jer ne piše prijevoz kako idemadnessa wrote:Vjerovatno je ovo ovako jeftino, jer je sezona godišnjih (bar za ljude u Bosni) pri kraju. Ajde što mi smeta to što su stavili kupon ovako kasno, ali i počinje za sedam dana i traje jako kratko. Sve i da imam viška dana od godišnjeg da ovo iskoristim kako da se ukažem šefu i kažem "Ja bih još malo negdje išla, ali moram iz ovih stopa da krenem..."?
malo helpa
- vesna555
#1203 Re: ekupon.ba
To što oni rade je njima na žalost i sramotu, a ne ekuponu. Meni je svakako ta bajadera, a i sve ostalo u Krašu prejako za jesti, ja bih to mogla 4 dana jesti, uzela jednom dvije kašikice i muka mi došla kako je jako!link wrote:malo upozorenje za kraš, pokusavaju da uvale umjesto rajske bajadere neki proizvod razblazen sa mlijekom ili necim. Ja sam bio dva puta, i oba puta sam im to vratio nazad i trazio (a i dobio) rajsku bajaderu. prvi put su rekli kako sam im ja prvi sa kuponom, pa nisu znali da je kupon za rajsku bajaderu, nego za to nesto razblazeno, a drugi put su rekli kako nemaju bijeli nugat, pa zato ne sluze rajsku bajaderudok sam ja sjedio, bilo je jos dosta raje sa kuponom, i svima su posluzili to nesto razblazeno. Nisam vidio da se iko zalio, valjda raja i ne znaju sta je rajska bajadera, pa se ne zale. volio bih da ovi sa ekupona malo povedu racuna o ovome, jer radi ovakvih neozbiljnih partnera srozavaju svoj ugled.
- karanana
#1204 Re: ekupon.ba
a znaci ono razblazeno gdje se prvo popije mlijeko pa onda pri dnu ima malo tamne cokolade sa ukusom bajadere, znaci to nije rajska bajadera nego neka podvala?
sram ih bilo kad reklamiraju jedno a uvaljuju drugo slabije klase.
ovo za grcku. ovo je otprilike jedno 8-9 sati voznje.
-
mahalik
#1205 Re: ekupon.ba
ok haj hvalaLud i ponosan wrote:@mahalik
Imas komentare na toj ponudi, te u sklopu njih i odgovor u vezi prevoza...
Cini mi se postoje 2 varijante... Sarajevo-Skoplje-Solun (180+50 km povratne karte), ili Beograd-Solun.
a recite mi jel dobro poslati 2 penzionera od 55 godina tamo
- karanana
#1206 Re: ekupon.ba
nek znaju da ce im se ovakve stvari negativno vratiti.
i sto bih nekad i otisao nakon iskoristenog kupona, necu iz principa.
i nervira me kad pita jeste li vi ekupon. ne znam kakve to veze ima. osim ako nece sta da podvale.
i sto bih nekad i otisao nakon iskoristenog kupona, necu iz principa.
i nervira me kad pita jeste li vi ekupon. ne znam kakve to veze ima. osim ako nece sta da podvale.
- vjesticanametli
#1207 Re: ekupon.ba
e hvala za info
taman da vratim kad tu razmutu donese
sto rece karanana nakon kupona vise necu ni ici pokusaju li podvaliti
-
nera18
#1208 Re: ekupon.ba
ja sam dobila kakao takodjer u krasu
ovaj kupon sa sistematskim mi odgovara, u pravom trenutku
ovaj kupon sa sistematskim mi odgovara, u pravom trenutku
- Pitarrr82
#1209 Re: ekupon.ba
Ja cu im vratiti u svakom slucaju neka mi samo donesu podvalu
, ionako sam jeo rajsku pa znam kako izgleda ali dobro upozorenje 
-
nerma.
#1210 Re: ekupon.ba
Sudeci po njihovom fb profilu, ovo bi trebala da bude rajska bajadera?link wrote:ne, rajska bajadera je jednostavno rastopljena, nerazblazena bajadera. dodje u maloj casi, i casa je puna do pola, dakle naoko izgleda malo, ali je apsolutna bomba i veoma zahtjevno za pojesti. Za razliku od toga, ono sto oni podvaljuju pod rajsku bajaderu je upravo tako kao sto si opisao, puna casa mlijeka i pri dnu malo necega sto je mozda ta bajadera, samo ne moze doci do izrazaja od silnog mlijeka.karanana wrote:a znaci ono razblazeno gdje se prvo popije mlijeko pa onda pri dnu ima malo tamne cokolade sa ukusom bajadere, znaci to nije rajska bajadera nego neka podvala?
Da se sad oni ne bi javili i rekli kako su promijenili recept, nije mi bilo mrsko i juce sam otisao bez kupona, narucio rajsku bajaderu i dobio upravo ono sto sam ocekivao, rastopljena bajadera u maloj casi, bez mlijeka, a jos su mi stavili i ljesnjaka odozgo. Nekako me bas cudi da upravo Kraš pravi ovakvu glupost i antireklamu sam sebi, pored mase nasih "ugostitelja" koji su se poprilicno dobro snasli u cijeloj prici oko kupona i popusta.

Idem i ja ovaj koji dan, pa da budem spremna za raspravu.
- Pitarrr82
#1211 Re: ekupon.ba
To i jeste rajska bajadera, samo naprijed

- ema_
#1212 Re: ekupon.ba
Nije ba ovo rajska bajadera, ona je bez mlijeka, ljudi
Ova je u meni-ju samo pod Bajadera.
- Pitarrr82
#1213 Re: ekupon.ba
ema_ wrote:Nije ba ovo rajska bajadera, ona je bez mlijeka, ljudiOva je u meni-ju samo pod Bajadera.
Ne slusajte je ona je placenik
- Pitarrr82
#1215 Re: ekupon.ba
ema_ wrote:
- ema_
#1216 Re: ekupon.ba
Ti hoćeš da narod lošije prođe, c c c

- Pitarrr82
#1217 Re: ekupon.ba
ema_ wrote:Ti hoćeš da narod lošije prođe, c c c![]()
Aha, Kras mi platio
- ema_
#1218 Re: ekupon.ba
Ama, gdje je onaj @link, nek on potvrdi makar, Rajska bajadera je BEZ mlijeka, samo bajadera istopljena, c c c
Mala čaša, do pola nasuto..
- Pitarrr82
#1219 Re: ekupon.ba
ema_ wrote:Ama, gdje je onaj @link, nek on potvrdi makar, Rajska bajadera je BEZ mlijeka, samo bajadera istopljena, c c cMala čaša, do pola nasuto..
Pa gdje sam rekao da ima mlijeka
- karanana
#1220 Re: ekupon.ba
paaaa. ...ona slika nije bas crno na bijelo. ona je meni malo misteriozna. ono more da bude i bijeli nugat, ali opet izgleda kao i mlijeko. cak bih rekao da na jednoj casi vidim malo pjene od mlijeka na vrhu.
- Pitarrr82
#1221 Re: ekupon.ba
E to vec ne znam ali izgledom bas izgleda kao rajska bajadera koju sam prvi i jedini put jeo kad sam bio u Krasu, bez mlijeka ali ovakva mjesavina...karanana wrote:paaaa. ...ona slika nije bas crno na bijelo. ona je meni malo misteriozna. ono more da bude i bijeli nugat, ali opet izgleda kao i mlijeko. cak bih rekao da na jednoj casi vidim malo pjene od mlijeka na vrhu.
U svakom slucaju buniti se ukoliko iz iskustva znamo da to nije to...
- madnessa
#1222 Re: ekupon.ba
@ema_ & Pitarrr82: Trk na temu o mršanju! Dosta više o ovim rajskim bajaderama s mlijekom i bez mlijeka! 
- ema_
#1223 Re: ekupon.ba
madnessa wrote:@ema_ & Pitarrr82: Trk na temu o mršanju! Dosta više o ovim rajskim bajaderama s mlijekom i bez mlijeka!
Sad ćemo
@ovi ostali, jest slično, ali nije ovakvo, ima više prošaranih slojeva, i nema ovog mlijeka na vrhu
- Pitarrr82
#1224 Re: ekupon.ba
madnessa wrote:@ema_ & Pitarrr82: Trk na temu o mršanju! Dosta više o ovim rajskim bajaderama s mlijekom i bez mlijeka!
Stani ba trenerice nisam jeo slatko imaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- madnessa
#1225 Re: ekupon.ba
Gledaj @ema_-u i uči kako se s trenerom priča! A to nisi za Bajram jeo??? Ajde dosta o ovim čokoladnim!Pitarrr82 wrote:madnessa wrote:@ema_ & Pitarrr82: Trk na temu o mršanju! Dosta više o ovim rajskim bajaderama s mlijekom i bez mlijeka!
Stani ba trenerice nisam jeo slatko imaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
mislim da je cak vrijeme nakon onoliko borbe da nesto pojedem a ti me odmah napadas
Neću više offtopic... Sorry svima...