Ne znam da li je tema za ovaj potforum,ako je prebacite obavjestite me i izvinite ako sam pogrijesila
ekstenzije za kosu na klipse
Moderator: anex
- XOptimisticna
#1 ekstenzije za kosu na klipse
Trebaju mi crne ekstenzije na klipse iskljucivo od prave kose.Kupujem ih!Ima li ko da proda ili da zna gdje se moze naci u Sarajevu ili bilo kakako.
Ne znam da li je tema za ovaj potforum,ako je prebacite obavjestite me i izvinite ako sam pogrijesila
-
blondieee
#2 Re: ekstenzije za kosu na klipse
u Sarajevu.. tesko da ces naci od prave kose,, to sve narucuju iz vana.. ako imas vremena naruci i ti iz vana dodje ti jeftinije nego da od njih uzimas, ako ti se bas neda onda imas na piku cure porucuju pa tu mozes naci.,XOptimisticna wrote:Trebaju mi crne ekstenzije na klipse iskljucivo od prave kose.Kupujem ih!Ima li ko da proda ili da zna gdje se moze naci u Sarajevu ili bilo kakako.
a evo ti neke stranice gdje mozes naci: e bay, www.hairkandy.com , www.foxylocks.com ... itd
na e bayu mozes naci dobrih od minihousa ali moras se razumjeti u narucivanje preko e baya..
eto nadam se da sam pomogla