EKSPRESIJA, parada pijanstva i kica

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Heller

#26 Re: EKSPRESIJA, parada pijanstva i kica

Post by Heller »

sema911s wrote:
Bodkin wrote:Turbofolk smece treba zabraniti ustavom. 80% problema sa kriminalom danas dolazi iz te kulture turbofolka.

Ali da ovi sto protestuju traze odgadjanje koncerta :shock: kakvo ludilo jebote
A to ovi operski duse od ljudi, rokerski narkomani, alkosi su super

Jedino mi jazz-ri smo fina raja .....
Prepotentne pederčine ste vi jazzeri :oops:
sema911s

#27 Re: EKSPRESIJA, parada pijanstva i kica

Post by sema911s »

Heller wrote:
sema911s wrote:
Bodkin wrote:Turbofolk smece treba zabraniti ustavom. 80% problema sa kriminalom danas dolazi iz te kulture turbofolka.

Ali da ovi sto protestuju traze odgadjanje koncerta :shock: kakvo ludilo jebote
A to ovi operski duse od ljudi, rokerski narkomani, alkosi su super

Jedino mi jazz-ri smo fina raja .....
Prepotentne pederčine ste vi jazzeri :oops:

Nisam peder, ozenjen sam
medjutim

#28 Re: EKSPRESIJA, parada pijanstva i kica

Post by medjutim »

Joj sto ne mogu suplje vise, pa ko da vas neko motkom tjera da idete na koncert ili kao da ste prinudjeni da slusate ovo. Svako ko ne slusa Azru, Balasa je papak, a iako nije papak ali ih ne slusa, jer smatra da je prosijek, odmah kontra ide:" PA sranje ti je zato sto ne kontas o cemu govore/pjevaju, nije to za svakok", kao da u pjesmi imaju jebene sublimirane poruke, iskljucivo za odabrane. Pitate se zasto niko od svjetskih imena ne dolazi u Sarajevo, pa zato sto ovim "seljacima" nije zao dati 15-20 markica za koncert, da slusaju ono sto vole i zele, ali FGR uvijek nadje neki izgovor i uvijek nesto fali i smeta, ako se treba izvaliti 30-40-50 maraka za neki strani bend ili izvodjaca. Hejtanje bi bilo u stilu:" Joj organizatora, 50 maraka za kartu, pa ocam' za te pare mogu s familijom na veceru izac", ili "Ma dajte ljudi, koja pljacka, dolaze nama ovdje, narod nema hljeba da jede i hoce 50 maraka za karte, za te pare mogu legendarnog Balasevica slusati 3 puta".
Heller

#29 Re: EKSPRESIJA, parada pijanstva i kica

Post by Heller »

sema911s wrote: Nisam peder, ozenjen sam
Bijaše i Elton John. :mrgreen:
sema911s

#30 Re: EKSPRESIJA, parada pijanstva i kica

Post by sema911s »

Ni ja ne volim onoga serifovic sto je sise uvukla, pa nisam grad isarao "stop turbofolk"
Dino merlin-strugar koji laze i kada prnee ne serem o njemu
Kao ova kulturna "raja"

Nek slusaju, pjevaju sta hoce ako vam smeta buka tu je policija da sa decibelOmetrom provjeri jacinu, ako vam iz nekog avuta smeta ceca, joca zatorite pendzer i pustite onog djordjeta da vam recituje,

Ne djasvi vam se korida pa niko vas sa kalasom ne tjera da idete, citate, gledate na youtube,
Elidza vam seljakluk pa zaobidjes je,
Barloti vam leglo kurvi, ljankase vam tako izgleda nekome drugo ne, ko opera i chears nesto bolji(jel jos uvijek postoje te kafane)

Isto ko sto mnogima smeta zeljo, fk capajebo, olimpik, il ti ga RasenBallsport Leipzig ...

Ne bi valjalo da smo svi isti, razlicitosti se privlace kazu.....
fatamorgana

#31 Re: EKSPRESIJA, parada pijanstva i kica

Post by fatamorgana »

MickeyPierce wrote:Najjaci argument "turbofolk" ... Dzinovic saban zorica tozovac miroslav .... To mnogi nazivaju turbofolkom .... A to su klasici i evergrini narodne muzike. Pjesme koje ce sve nas nadziviti.
Ma šta evergrini!

ENVERGRINI! :lol:
Post Reply