Ekspres Anketa sedmice:Iritira li Vas ponasanje dijasporaca?

Vijesti sa cijele zemaljske kugle o dešavanjima u bh. dijaspori, zanimljivosti o drugim državama i slično.
Post Reply
71440

#1 Ekspres Anketa sedmice:Iritira li Vas ponasanje dijasporaca?

Post by 71440 »

I sada naravno vecinom nasem narodu smeta sto onaj drugi ima,smeta im sto ljudi vole Bosnu Bascarsiju,Sarajevo setanje Ferhadijom sto svrate na cevape.Mislio sam da nasi ljudi nesto vise vrijede ,sada necemo otome koliko dijasporci doprinose Bosni. A ne bodu vam oci "KRIMINALCI" sto voze skupocijene automobile vec dijasporci sto su posteno zaradili.OCISTITE SMECE ISPRED VLASITE KUCE.
Last edited by 71440 on 19/08/2007 20:22, edited 2 times in total.
Santos

Post by Santos »

Samo cu rec upravu si.Jebem ga ja frajeru u mom ulazu razvalise auto prolazi tip ono gleda kad skonta da je strana registracija nasmija se u stilu e nek su koga jebe.Jadno da nemoze jadnije bit.Zajeban smo mi narod.Nesmeta mu tamo neki mafijas sa luxuznim autom politicar koji ga muze klosar koji prije rata nije imo ni za cigara.Ali tako je i u pravu si 100%.
danas

Post by danas »

ne iritira, ali iritiraju me itekako oni koji i dalje ne znaju da se upitno "li" pise odvojeno od glagola... :roll:
VMG

Post by VMG »

danas wrote:ne iritira, ali iritiraju me itekako oni koji i dalje ne znaju da se upitno "li" pise odvojeno od glagola... :roll:
Bravooooooooooo...................bravisimo!!! :zzzz:
71440

#5 Oprosti!

Post by 71440 »

VMG wrote:
danas wrote:ne iritira, ali iritiraju me itekako oni koji i dalje ne znaju da se upitno "li" pise odvojeno od glagola... :roll:

Ako ti toliko smeta!?

Pocetak recenice uvijek velikim slovom.
danas

#6 Re: Oprosti!

Post by danas »

71440 wrote:
VMG wrote:

Ako ti toliko smeta!?

Pocetak recenice uvijek velikim slovom.
ma necemo sad otome...

PS i sto brate razdvoji sad... bas je ono 'iritirali vas' bilo jebozovno...
peanuth

Post by peanuth »

Santos wrote:Samo cu rec upravu si.Jebem ga ja frajeru u mom ulazu razvalise auto prolazi tip ono gleda kad skonta da je strana registracija nasmija se u stilu e nek su koga jebe.Jadno da nemoze jadnije bit.Zajeban smo mi narod.Nesmeta mu tamo neki mafijas sa luxuznim autom politicar koji ga muze klosar koji prije rata nije imo ni za cigara.Ali tako je i u pravu si 100%.
prije mjesec dana, u centru tuzle su mi razbili prednje staklo, izvukli iz auta dv d player i jos neke sitnice..
sve u svemu dosla murija i smiju mi se u lice..kaze tip "nije imao veselijeg slucaja." :x

PS: ako ko nadje gresku u pravopisu neka je ostavi za sebe :D
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

krivom kurcu i dlaka smeta :-?
danas

Post by danas »

e, to je u pitanju...
jugoistocnjak

#10 Re: Ekspres Anketa sedmice:Iritira li Vas ponasanje dijaspor

Post by jugoistocnjak »

71440 wrote:I sada naravno vecinom nasem narodu smeta sto onaj drugi ima,smeta im sto ljudi vole Bosnu Bascarsiju,Sarajevo setanje Ferhadijom sto svrate na cevape.Mislio sam da nasi ljudi nesto vise vrijede ,sada necemo otome koliko dijasporci doprinose Bosni. A ne bodu vam oci "KRIMINALCI" sto voze skupocijene automobile vec dijasporci sto su posteno zaradili.OCISTITE SMECE ISPRED VLASITE KUCE.
Ne mozes tako generalizovati stvari. To vise govori o tebi nego o onima o kojima pricas.
Valjda mislis da je tvoja velicina i bogastvo vece ako te kao svi mrze. Nije bolan tako. Nisu su svi isti.
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Meni smeta svaki insan i pokoja insanka :D
Orbini

Post by Orbini »

Mene iritiraju dijaspirci koji se foliraju parama, kamerama, i naglas da svi cuju biflaju jako los svedski, danski,...

Ali me jos vise iritiraju vozaci kojima u retrovizoru vidis u ocima mrznju i koji bi te pomeli da mogu zbog parking mjesta, voznje po ogranicenju,.. A najvise policajci koji te zaustave i "nadju nesto".

Jedni su dijasporska fukara koja se na socijali docepala nekog kredita i izigrava nesto, a drugi su domaci vjeciti zavidnici koji te mrze samo zato sto misle da imas vise srece.
rajvosa^

Post by rajvosa^ »

Mene iritira to sto je vise sramota postalo reci da si dijaspora. Bez obzira jes ti supak, hadjo sto se folira s dobrim autom, ili neko ko je imao opciju da bude dijaspora itd...ta tiketa je zaljepljena i skinuti se nemoze. Nervira me to sto je ta tiketa zbog pojedinaca kao sto neko rece povalio se u kredu, nemoze disat da bi svom selu pokazao ko je hadjo i konta on Tito. Nervira me to sto moram sutit gdje zivim da ne bi slucajno bio dio ovih pojedinaca...

Pravo na sve gramaticke greske suzdrazno od strane autora ovog posta :D :D
danas

Post by danas »

tako brate, stavi disclaimer odmah...
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

rajvosa^ wrote:Mene iritira to sto je vise sramota postalo reci da si dijaspora. Bez obzira jes ti supak, hadjo sto se folira s dobrim autom, ili neko ko je imao opciju da bude dijaspora itd...ta tiketa je zaljepljena i skinuti se nemoze.
e onda ti nemas kvalitetnu masinu pa da ti tu etiketu sapere na 90 stepeni. :oops: :D
rajvosa^

Post by rajvosa^ »

danas wrote:tako brate, stavi disclaimer odmah...
Ma sto je sigurno, sigurno... :D
rajvosa^

Post by rajvosa^ »

cHupjahalic@ wrote:
rajvosa^ wrote:Mene iritira to sto je vise sramota postalo reci da si dijaspora. Bez obzira jes ti supak, hadjo sto se folira s dobrim autom, ili neko ko je imao opciju da bude dijaspora itd...ta tiketa je zaljepljena i skinuti se nemoze.
e onda ti nemas kvalitetnu masinu pa da ti tu etiketu sapere na 90 stepeni. :oops: :D
slaba centrifuga :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

rajvosa^ wrote:
cHupjahalic@ wrote:
zavisi isto koji faks i omeksivac koristis. :D
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

cHupjahalic@ wrote:
rajvosa^ wrote:
cHupjahalic@ wrote: e onda ti nemas kvalitetnu masinu pa da ti tu etiketu sapere na 90 stepeni. :oops: :D
zavisi isto koji faks i omeksivac koristis. :D
ja etikete vazda odrezem makazama
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

neke etikete su tako dobro zasivene (citaj: zalijepljene) da ih je nemoguce skinuti tako la`ko, tj sa makazama. :D
cccc... zivot na Zapadu nas nauci svasta. :-? :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

Minnela wrote:ih,pa se tako nekad zeznes :-? ..kontas mozes otkinuti etiketu,a ono napravis gore nego je bilo :x :x :D ..
i onda se neko cudi sto se dijasporci ponasaju cudno, ne kontajuci da je sve do etikete. :D :D
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

cHupjahalic@ wrote:
Minnela wrote:ih,pa se tako nekad zeznes :-? ..kontas mozes otkinuti etiketu,a ono napravis gore nego je bilo :x :x :D ..
i onda se neko cudi sto se dijasporci ponasaju cudno, ne kontajuci da je sve do etikete. :D :D
zulja onaj ostatak kad je odrezes
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

Minnela wrote:a ako pokusas da otkines i taj ostatak ode odjeca,izdera se :roll: ..govorim iz iskustva :oops: :D
de bona Minno, ne odaji se previse. :D :D svi ce znati ko si. :D :D `
gledaj pa nabavi masinu sa dobrom centrifugom do sljedeceg ljeta. :D :D
karabaja-x

Post by karabaja-x »

Minnela wrote:
karabaja-x wrote:
cHupjahalic@ wrote: i onda se neko cudi sto se dijasporci ponasaju cudno, ne kontajuci da je sve do etikete. :D :D
zulja onaj ostatak kad je odrezes
a ako pokusas da otkines i taj ostatak ode odjeca,izdera se :roll: ..govorim iz iskustva :oops: :D
kod neke skuplje odjece etiketa je meksa, nit zulja nit smeta
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

karabaja-x wrote:kod neke skuplje odjece etiketa je meksa, nit zulja nit smeta
al` opet dzaba... bez obzira koliko je kvalitetna etiketa ti si obiljezen i tacka. :D :D zakon je da te etikete nema, inace kvaris prosjek dijaspori. :D :D
Post Reply