imaš li pikćurbesana wrote:Sinoć oko 21 sat čula se jaka eksplozija u naselju Nedžarići. Malo poslije čulo se i vozilo hitne pomoći, a jutros sam vidjela dosta policije i žutu traku oko jedne (nove) poslovne zgrade u Nedžarićima.
Zna li iko šta je bilo?
Eksplozija u Nedžarićima?
-
Umjetnik a
#1 Re: Eksplozija u Nedžarićima?
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
Ja se sinoc vracala kuci kad policija i hitna,i mnooooooooogo ljudi....Inace zivim nekoliko metara od mjesta eksplozije.Ako vec niste saznali-eksplodirao je plin u toj novoj poslovnoj zgradi.....
- karanana
A stoji i danas, troja kola + jedan bijeli nemarkirani golf sa cetvoricom koji mi onako lice na neke drotove iako su u civilu. Ma istrazuju ljudi da slucajno "plin" jos negdje ne curi.aida05 wrote:Plin-veli policija koja je i juce stajala na pomenutom mjestubesana wrote:Jesam ja dosadnaaaaa![]()
E nije plin, veli AVAZ, no BOMBA![]()
Ja vam fino kažem
Cija je ona zelena zgrada sto se pravi?
-
didgeridoo
-
didgeridoo
karanana wrote:A stoji i danas, troja kola + jedan bijeli nemarkirani golf sa cetvoricom koji mi onako lice na neke drotove iako su u civilu. Ma istrazuju ljudi da slucajno "plin" jos negdje ne curi.aida05 wrote:Plin-veli policija koja je i juce stajala na pomenutom mjestubesana wrote:Jesam ja dosadnaaaaa![]()
E nije plin, veli AVAZ, no BOMBA![]()
Ja vam fino kažem
Cija je ona zelena zgrada sto se pravi?
a nesto ne vjerujem da je od eksplozije plina moglo da se razbije onako malo (za plin) stakla
@karanana: koliko ja znam to je zgrada Euroherca...