eksplozija ili šta već???
-
shpeck
#1 eksplozija ili šta već???
Sinoć gledajući film oko 1.24 h,prekinu me nekakva kvalitetna eksplozija,na podrućju otoka-čengić willa!!! Zna li ko šta se desilo???

- karanana
#2 Re: eksplozija ili šta već???
hehe..... oko 1.24.....koji li se film tada gleda?shpeck wrote:Sinoć gledajući film oko 1.24 h,prekinu me nekakva kvalitetna eksplozija,na podrućju otoka-čengić willa!!! Zna li ko šta se desilo???![]()
![]()
Hmmm, a ja sanjao neku eksploziju, mozda sam je i ja u podsvijesti cuo pa mi to kreiralo snove.
-
skojotovski
da nije jope' neki williams u zrak odleprsao 
- stripiii
#16 Re: eksplozija ili šta već???
Kladionica Williams na Anexu "pukla"...shpeck wrote:Sinoć gledajući film oko 1.24 h,prekinu me nekakva kvalitetna eksplozija,na podrućju otoka-čengić willa!!! Zna li ko šta se desilo???![]()
![]()
-
skojotovski
skojotovski wrote:da nije jope' neki williams u zrak odleprsao
-
shpeck
Bačena još jedna bomba ispred kladionice Williams
U ulici Vrbovska, općina Novi Grad, ispred sportskih kladionica "Williams" i "Premier", sinoć je u 1:30, lice NN ili više njih aktiviralo dvije ručne bombe tzv. "kašikare", saopćeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.
Tom prilikom nije bilo povrijeđenih lica, dok je došlo do požara na putničkom motornom vozilu marke "Fiat Panda", koji je lokalizovan od strane pripadnika PVB Kantona Sarajevo.
Također, došlo je do oštećenja na navedenim kladionicama, drugim objektima koji se nalaze u neposrednoj blizini, kao i još tri parkirana putnička motorna vozila. O prednjem je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a uviđaj su obavili službenici policije MUP-a Kantona Sarajevo i sudski vještak PPZ-a.
Nastavlja se rad na rasvjetljavnju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršilaca.

U ulici Vrbovska, općina Novi Grad, ispred sportskih kladionica "Williams" i "Premier", sinoć je u 1:30, lice NN ili više njih aktiviralo dvije ručne bombe tzv. "kašikare", saopćeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.
Tom prilikom nije bilo povrijeđenih lica, dok je došlo do požara na putničkom motornom vozilu marke "Fiat Panda", koji je lokalizovan od strane pripadnika PVB Kantona Sarajevo.
Također, došlo je do oštećenja na navedenim kladionicama, drugim objektima koji se nalaze u neposrednoj blizini, kao i još tri parkirana putnička motorna vozila. O prednjem je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a uviđaj su obavili službenici policije MUP-a Kantona Sarajevo i sudski vještak PPZ-a.
Nastavlja se rad na rasvjetljavnju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršilaca.