Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Oci moje lijepe...
ja sam ti fon rekla NEMOJ!!!! i vidis sta se desilo...hajd sto ste mene zarazili, pa ja prenjela virus cetvrtka dalje, nego se prosirilo na US of A! Sad ce doci ljudi u crnom
Djeco, nije da hocu da vam kvarim ceif, ali ..... ne zanosite se... fazon je prilicno star, bio komiju negdje u podsvjesti...
BTW stochar, a kad je snimljena ta emisija koju si jucer gledao?
Edit wrote:Djeco, nije da hocu da vam kvarim ceif, ali ..... ne zanosite se... fazon je prilicno star, bio komiju negdje u podsvjesti...
Sory, ali niko nije izmislio toplu vodu mi samo zvacemo "ukusne" fazone iznova... pozdraF
Edit wrote:Djeco, nije da hocu da vam kvarim ceif, ali ..... ne zanosite se... fazon je prilicno star, bio komiju negdje u podsvjesti...
zna čovjek
Komi, da li zelis da se nerviramo svaki dan ili samo cetvrtkom?
Najvise volim ove pametne... Emisija je prikazana u USA 26.07.2000. godine, ali je to samo dokaz da sekcija cetvrtka nije tek puka stochareva izmisljotina vec ima sljedbenike i u najvecoj modernoj civilizaciji. BTW, ocito je da nisi pratio ovaj forum kada sam ja objasnjavao korijene stovanja cetvrtka. Naime, u Stochariusovom zborniku iz III st. pr.n.e na stranici 2658. treceg toma se kazhe:
"Sve odredbe ovog zbornika vazhice za vijeke vijekova, ali, samo chetvrtkom..."
zna čovjek
Komi, da li zelis da se nerviramo svaki dan ili samo cetvrtkom?
svaki dan a posebice četvrtkom glede i unatoč tomova stočarovog zakonika
Ja sam iz odbora za zastitu lika i djela IZONNIJA......naime zelim ovim putem da upozorim stochara da se neovlasceno koristi imenom Izeta Gegaja, estradnog umjetnika, brata Ade i Hajrije, takodje zelio bih saopstiti cjenjenom auditorijumu, da je Izet Gegaj dao sebi estradno ime IZZONI, i da u skladu sa tim svako spominjanje cjenjenog gospodina bude pod imenom IZZONI.
Zahvalio bi se svima i nadam se da nece biti potrebe da pokrecemo odredjene predradnje kako bi zastitili lik i djelo IZONNIJA.
Kad sam procitao naslov, pomislio sam da je Paddy odlucio da cetvrtak traje 25 sati, ili tako nesto.
Ja mislim da je cetvrtak to i zasluzio, jer nije ni petak ni nedelja!