Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
trambusek88 wrote:Sudbina je odredila da mu se život okonča onako kako kaže naslov pjesme koja ga je učinila poznatim "Kuća-pos'o"
Rahmet mu duši. Pamtiće se još dugo njegove provale koje su nasmijale desetine hiljada Balkanaca.
-"Sida se prenosi ako se ne peru ruke"
-"Gdje se nalazi kip slobode?" - "U Beograd"
-"Zadruga dajte mi kurdome"
-Svađa sa Zoricom Z: "Ko si ti?" E: "Ja sam zvijezda nad zvijezdama a ti si niko i ništa, ljudi te ne vole"
-"Šta pjeva taj Novak Đoković"
-"Pozdravljam Baraku Obamu"
-"Śet"
-"Foken"
itd...
Nepass wrote:Ne treba da radi ali ne treba ni da se velica kao umjetnik, komicar ili sta je vec bio.
Niko ga i ne veliča kao umjetnika. Naprosto, bio je čovjek kojem si se mogao smijati i time je ljudima postao drag. Ne mora neko biti super umjetnik, naučnik itd da bi ljudima bio drag.
Nastranu to što razlog zbog kojeg su se ljudi Ekremu smijali pokazuje kakvi smo mi, ne kakav je bio on.
Ima temu na forumu, portali pisu o njemu. A bio je cista sprdancija, smijali se njegovoj gluposti.
Skroz je nebitan lik.
Nemam ja nista protiv njega da se razumijemo.
Nepass wrote:Ne treba da radi ali ne treba ni da se velica kao umjetnik, komicar ili sta je vec bio.
umjetnik nije. ali baš zbog toga je zanimljivije kako je efektivno nepismen čovjek, koji natuca maternji jezik (ne možeš odrediti ni koji je u pitanju po ovim novim podjelama ) u deset riječi sažeo poentu kapitalizma.
Niko ga i ne veliča kao umjetnika. Naprosto, bio je čovjek kojem si se mogao smijati i time je ljudima postao drag. Ne mora neko biti super umjetnik, naučnik itd da bi ljudima bio drag.
Nastranu to što razlog zbog kojeg su se ljudi Ekremu smijali pokazuje kakvi smo mi, ne kakav je bio on.
Ima temu na forumu, portali pisu o njemu. A bio je cista sprdancija, smijali se njegovoj gluposti.
Skroz je nebitan lik.
Nemam ja nista protiv njega da se razumijemo.
Svako mjesto, svako selo je imalo seosku ludu, osobu kojoj su se svi smijali i koja je bila toliko bezveze da su svi tu ludu voljeli i dobro pazili da joj neko nešto loše ne uradi. I cijelo selo je žalilo kada ta luda umre.
umjetnik nije. ali baš zbog toga je zanimljivije kako je efektivno nepismen čovjek, koji natuca maternji jezik (ne možeš odrediti ni koji je u pitanju po ovim novim podjelama ) u deset riječi sažeo poentu kapitalizma.
Upravo. Kao jedan od onih likova koji mortus pijani buncaju, i ako slučajno skontaš o čemu buncaju, pogodi te koliko istine u tom buncanju ima.