Nakon nekoliko odlazaka raznim majstorima koji nisu htjeli da rade nesto poslije nekog u prodavnici dijelova su mi rekli da ce mi zamijeniti dio, dati odovarajuci ali pod uslovom da mi iskljucivo onaj majstor koji je postavio dio (inace oni su me i poslali njemu) skine i donese taj dio. Majstor nece ni da cuje da to skida uz obrazlozenje "ja sam uradio svoje, nek oni skidaju ako nije to taj dio".
Posto cu pokusati jos jednom sutra to da rijesim, skinucu dio sa drugim majstorom (i opet platiti ruke) i odnijeti dio na zamjenu, ako me odbiju uz obrazlozenje da to nije uradio onaj majstor koji je i postavio interesuje me da li ce piti vode da ih prijavim obojicu (radnju i majstora koji je prvobitno postavio neadekvatan dio i automatski poremetio funkcionalnost vozila) zbog neizdavanja racuna i nepridrzavanja obaveze ispunjenja garancije. Ocekujem da ce sutra u radnji opet naci neki razlog da ne zamijene iako sve vrijeme tvrde da nije nikakav problem, ali samo se vrtim u krug, cini se da jedan drugom cuvaju ledja a ja mogu ili ostati levat ili ih pritisnuti ovako (ili eventualno palijom al onda meni ide prijava
sta mislite?
p.s. mislio sam to uraditi koristenjem obrasca sa ove stranice i to uz navodjenje imena i prezimena da bih znao sta su uradili
http://www.zdk.ba/kantonalna-uprava-za- ... ke-poslove