Eko Policija, Policija i nadobudni gastarbajteri...

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

grunfSA

#26 Re: Eko Policija, Policija i nadobudni gastarbajteri...

Post by grunfSA »

@bevomill77

Uh sto si ti neki ufuran dijasporac. Ne mogu da vjerujem. Ko vi nekoga ismijavate kad se vratite. Bas me zanima odakle ti ode u dijasporu, pa sad postade jako kulturan i nacitan da nama u BiH drzis lekcije o finom ponasanju i parkiranju. Ovakve gestove niko normalan ne moze braniti. I na kraju poruka za tebe, nemoj ti nama vala vise ni dolaziti na provod, bolje ti je da odes do nekih egzoticnijih mjesta i tamo trosis svoje pare. Zaboravi BiH.
sodom

#27 Re: Eko Policija, Policija i nadobudni gastarbajteri...

Post by sodom »

Jedino razmisljanje koje je gore od balkanskog prema strancima, je ono koje ima dijasporac balkanac o samim balkancima :lol:
Što mu dozeru nisi vidio kojom je temeljnom ofarban sa čaklju? :D :evil:
Mentalna sirotinja, džaba mu ga auto
mahalas505

#28 Re: Eko Policija, Policija i nadobudni gastarbajteri...

Post by mahalas505 »

Gdje su sada oni policajci sa foruma koji govore, zovnite vi policiju, rjesiti ce se problem :shock: . Stvarno nigdje veze, zar je bilo tesko da se ovo rijesi sa jednim paukom i svim mogucim kaznama za ovako parkiranje?
bevomill77

#29 Re: Eko Policija, Policija i nadobudni gastarbajteri...

Post by bevomill77 »

NE DOLAZIMO mi u Bosnu nikome!!! niti zato sto smo zeljni nekoga!!! imam svoju kucu ,svoj sam nasvome,niti mi smeta neko JER ME NIKO I NE INTERESUJE "!!!mi smo ti koji bodemo oci vama u Bosni",ali nas nije briga za to TO JE VAS PROBLEM!!!.
Postujemo pravila zemlje u kojoj zivimo, kad u Bosni budu pravila kao ovde i kad ih se budu pridrzavali Bosanski" malogradjani" i mi cemo ih se pridrzavati.

Pravila se pridrzavam gdje god da sam ,pa tako i kad sam Bosni. Vi ste samo jedna vreca kompeksasa koja je isfrusrirana svojim neuspjehom,pa vam smeta svako koje uspesniji od vas.Da niste lufteri i nehljebari ,da ne sjedite po vascijeli dan u nekom zadimljenom podrumu ne bi bilo potrebe za te frustracije
a ovako mozete samo da gledate krmeljivim ocima kako se posten i vrijedan narod ,"kome nije mrsko zavrnuti rukave " vozika u skupim autima . dok vama pjena od zavisti curi niz bradu.

Pocisti ispred svoje avlije je znacilo POGLEDAJTE SEBE PA NAM ONDA NESTO RECITE .Jel sad jasnije?

Idem gdje mi volja nece mi neko ordedjivati gdje cu ja provesti svoje slobodno vrijeme.
Ako se to nekome ne svidja neka to rijesava sam sa sobom.
Teme vezane za dijasporce( A IMA IH VISE O DOMACIM) i njihovo vozanje vec su otrcana tema na internetu diljem Bosne .

DIJASPORA CE DOLAZITI U BOSNU SVIDJALO SE TO VAMA ILI NE ,UZIMA CE VAM DOBRE TREBE ISPRED NOSA SVIDJALO SE TO VAMA ILI NE "JER TREBE SE PALE NA DOBRA KOLA " PA ZATO SVAKI DIJASPORAC PARKIRA AZDAHU DA JE SVAKA TREBA VIDI .
Dijaspora ima vec sredjen svoj zivot u zemlji u kojoj vec zivi tako da joj Bosna dodje kao prolazna stanica.Tako da bi vam bolje bilo da se brinete da i vi sredite svoj zivot neko sto tracite dragocjeno vrijeme na nas od cega nemate ama bas nikakve koristi.
LIJECITE SVOJE KOMPLEKSE NA NEKOM DRUGOM NAMA STE ZANIMLJIVI KO LANJSKI SNIJEG.
Last edited by bevomill77 on 20/07/2009 14:55, edited 1 time in total.
chuchumbamayumbe

#30 Re: Eko Policija, Policija i nadobudni gastarbajteri...

Post by chuchumbamayumbe »

no comment
:shock: :?
semmy

#31 Re: Eko Policija, Policija i nadobudni gastarbajteri...

Post by semmy »

@ bevomill77 nadam se da si izlijecio svoje komplekse ovim neukusnim postom...
bevomill77

#32 Re: Eko Policija, Policija i nadobudni gastarbajteri...

Post by bevomill77 »

semmy wrote:@ bevomill77 nadam se da si izlijecio svoje komplekse ovim neukusnim postom...
Neukusan ???? neznam samo zasto bi bio neukusan ?
MOZE BITI DA SI SE PREPOZNAO U MOJIM POSTOVIMA ? AKO JEEE TO JE TVOJ PROBLEM .SO LONG SUCKERS.
*mima*

#33 Re: Eko Policija, Policija i nadobudni gastarbajteri...

Post by *mima* »

bevomill77 wrote:NE DOLAZIMO mi u Bosnu nikome!!! niti zato sto smo zeljni nekoga!!! imam svoju kucu ,svoj sam nasvome,niti mi smeta neko JER ME NIKO I NE INTERESUJE "!!!mi smo ti koji bodemo oci vama u Bosni",ali nas nije briga za to TO JE VAS PROBLEM!!!.
Postujemo pravila zemlje u kojoj zivimo, kad u Bosni budu pravila kao ovde i kad ih se budu pridrzavali Bosanski" malogradjani" i mi cemo ih se pridrzavati.

Pravila se pridrzavam gdje god da sam ,pa tako i kad sam Bosni. Vi ste samo jedna vreca kompeksasa koja je isfrusrirana svojim neuspjehom,pa vam smeta svako koje uspesniji od vas.Da niste lufteri i nehljebari ,da ne sjedite po vascijeli dan u nekom zadimljenom podrumu ne bi bilo potrebe za te frustracije
a ovako mozete samo da gledate krmeljivim ocima kako se posten i vrijedan narod ,"kome nije mrsko zavrnuti rukave " vozika u skupim autima . dok vama pjena od zavisti curi niz bradu.

Pocisti ispred svoje avlije je znacilo POGLEDAJTE SEBE PA NAM ONDA NESTO RECITE .Jel sad jasnije?

Idem gdje mi volja nece mi neko ordedjivati gdje cu ja provesti svoje slobodno vrijeme.
Ako se to nekome ne svidja neka to rijesava sam sa sobom.
Teme vezane za dijasporce( A IMA IH VISE O DOMACIM) i njihovo vozanje vec su otrcana tema na internetu diljem Bosne .

DIJASPORA CE DOLAZITI U BOSNU SVIDJALO SE TO VAMA ILI NE ,UZIMA CE VAM DOBRE TREBE ISPRED NOSA SVIDJALO SE TO VAMA ILI NE "JER TREBE SE PALE NA DOBRA KOLA " PA ZATO SVAKI DIJASPORAC PARKIRA AZDAHU DA JE SVAKA TREBA VIDI .
Dijaspora ima vec sredjen svoj zivot u zemlji u kojoj vec zivi tako da joj Bosna dodje kao prolazna stanica.Tako da bi vam bolje bilo da se brinete da i vi sredite svoj zivot neko sto tracite dragocjeno vrijeme na nas od cega nemate ama bas nikakve koristi.
LIJECITE SVOJE KOMPLEKSE NA NEKOM DRUGOM NAMA STE ZANIMLJIVI KO LANJSKI SNIJEG.

Jeste....u pravu si.....maznete najbolje trebe koje vise nece niko u gradu jer su provaljene i ostalo joj jos da pokusa da mazne nekog levata iz dijaspore sa dobrim.....al kad vidi koji je kokuz i ona pobjegne.
obala

#34 Re: Eko Policija, Policija i nadobudni gastarbajteri...

Post by obala »

Sve je stvar neke opste kulture pojedinca. Ja zivim u Njemackoj skoro cetiri godine, i nagledala sam se seljakluka i papanluka kao nigdje u zivotu. Istina je da se vecina dijaspore ponasa bahato u svojoj zemlji, pocevsi od saobracaja, preko bacanja smeca po ulicama, ostavljanja kolica na parkinzima trznih centara.... i meni se povraca na sve to, i nekada me je stid reci da i ja, ako nista po trenutnoj adresi spadam u tu grupu.
Nije istina da raja dole mrze dijasporu, to je postala neka kao urbana legenda, ali nije tako, nikada to nisam osjetila na svojoj kozi-ponasam se normalno, ne foliram ni sa cim, niti govorim "kod nas u Njemackoj je ovako ili onako...".
Zato, draga iskompleksirana dijasporo, ponasajte se normalno, i bice sve ok :thumbup: Jer i dole se voze dobra auta, predobra, i dole se imaju dobre kuce, a da ne spominjem nocni zivot, pogotovo u Sarajevu, odakle sam inace...ovde su svi previse ozbiljno shvatili krizu, pa dobro prevrnu eur u ruci dok ga ne potrose....Ma nigdje nije kao u BOsni!!!!
Iz prve ruke ;-)
Control panel

#35 Re: Eko Policija, Policija i nadobudni gastarbajteri...

Post by Control panel »

bevomill77 wrote: DIJASPORA CE DOLAZITI U BOSNU SVIDJALO SE TO VAMA ILI NE ,UZIMA CE VAM DOBRE TREBE ISPRED NOSA SVIDJALO SE TO VAMA ILI NE "JER TREBE SE PALE NA DOBRA KOLA " PA ZATO SVAKI DIJASPORAC PARKIRA AZDAHU DA JE SVAKA TREBA VIDI .
[/quote]

jak si mi ti frajer kada moras trebu maznuti na sedmicu ili nesto slicno,
a i ona je dobra macka kada moze sa svakim leci zbog auta.

ostani ziv bio gore i nemoj dolaziti a mi cemo vam sve ove ''dobre'' trebe slati gore pa da se ne trosite dolaziti ovamo po njih.
Last edited by Control panel on 20/07/2009 15:24, edited 1 time in total.
nosara

#36 Re: Eko Policija, Policija i nadobudni gastarbajteri...

Post by nosara »

Jes' vas nalozio... :lol:

bekan77 je samo ziv primjer za onu nasu narodnu mudrost o tome kako je lako istjerat papka iz sela, ali selo iz papka nemoguce... :D

Nadam se da ce administrator izvrsit deratizaciju naseg cijenjenog foruma... :D
semmy

#37 Re: Eko Policija, Policija i nadobudni gastarbajteri...

Post by semmy »

bevomill77 wrote:
semmy wrote:@ bevomill77 nadam se da si izlijecio svoje komplekse ovim neukusnim postom...
Neukusan ???? neznam samo zasto bi bio neukusan ?
MOZE BITI DA SI SE PREPOZNAO U MOJIM POSTOVIMA ? AKO JEEE TO JE TVOJ PROBLEM .SO LONG SUCKERS.

ne kontam zasto vristis :? ili te nisu ucili kulturi pa vristis na svaku...

znam ja jako dobro kako zivi pojedina dijaspora al' mi se neda natezat ovdje s papkom kao sto si ti....
vama je samo krivo sto mi bolje zivimo od vas i sto nismo zeljni nicega....
Dozer

#38 Re: Eko Policija, Policija i nadobudni gastarbajteri...

Post by Dozer »

Moj Bevomill77...nije ni tebi lako s tako zakrecenim mozdanim vijugama,a? :D

Da nije onaj Q7 mozda tvoj pa si se toliko najezdio? Svejedno, i da jeste i da nije, eno ga jutros uredno parkiran kako i treba. Da li je bio "zakicen" kakvom kaznicom ili ne, to ne znam, ali izgleda da se naprasno emancipovao i skontao da i ovdje postoje i savjesni ljudi, a i poneki zakon. Bas k'o "u nas" u SveCkoj :D .

BTW, vidim papka u subotu ujutro parkiran ispred kafane iza Jablanice, dole kod separacije. Valjda i on posao na more, da umoci peraja. Sreco nafato totalno praznu kafanu, nigdje ni jednog auta. Valjda ga stid pokazat onu svoju super/ober/from space makinu kod Gojka ili Maksumica ili Zdravoj vodi gdje je bilo naroda (i treba, i treba, i to pravo dobrih, posle na more) :lol: :lol:

Kuku majko...e da mi je vidjeti tu tvoju super trebastu ofajlu...ko da gledam - izgleda k'o avion, a prostoprosirena recenica joj spada u domen naucne fantastike. A, ni ti nisi daleko od toga, pa je lako zakljuciti i sve ostalo. I ne dolazite vi ovamo kako biste nama "pokupili" trebe (a po tvojoj prici obicne sponzoruse), nego da biste sebi nasli zenu za zenidbe posto vas ni svedjanke ni norvezanke ni dankinje ni holandjanke, a ni mnoge druge - nece. A i kada vas hoce, morate napraviti predbracni ugovor, sto vam nikako ne godi. Eeee, moj papak...

And, as you said - so long creep :lol:
Leonid Breznjev

#39 Re: Eko Policija, Policija i nadobudni gastarbajteri...

Post by Leonid Breznjev »

sponzorusa ovako, sponzorusa onako, ipak sam siguran, kao sto mima ima obicaj reci, da ovdje niko ne guzi.. :D :D

tema zdravo, popis ispisanih sa foruma na odredjeno vrijeme slijedi.... :D ko vam je kriv kad i vi njega vrijedjate.. :lol: :P
delightful

#40 Re: Eko Policija, Policija i nadobudni gastarbajteri...

Post by delightful »

21. jul. 2009. 20:41 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila sa-x foruma”
» semmy, nosara

2 dana

21. jul. 2009. 20:38 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila sa-x foruma”
» Dozer

7 dana

21. jul. 2009. 20:37 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila sa-x foruma”
» bevomill77

trajni
Locked