EJK na Radiju Sa
Moderator: anex
-
King Kikapu
#1 EJK na Radiju Sa
ovih dana redovno oko podne slusam doajena new primitivesa elvisa j kurtovica i njegovu emisiju na radiju sarajevo (90.2 fm) u kojoj predstavlja birvaktilske hitove svjetske rnr scene, a o svakom isprica pricicu. nekad o onome cime je pjesma inspirisana, nekad anegdotu sa snimanja, nekad preprica okolnosti u kojima je pjesma nastala. sve u svemu simpaticna i rokerski poucna emisija 
-
sulesavic
#2 Re: EJK na Radiju Sa
Dobar radio. Ako ne i najbolji.King Kikapu wrote:ovih dana redovno oko podne slusam doajena new primitivesa elvisa j kurtovica i njegovu emisiju na radiju sarajevo (90.2 fm) u kojoj predstavlja birvaktilske hitove svjetske rnr scene, a o svakom isprica pricicu. nekad o onome cime je pjesma inspirisana, nekad anegdotu sa snimanja, nekad preprica okolnosti u kojima je pjesma nastala. sve u svemu simpaticna i rokerski poucna emisija
-
lalemali
bolja je 202. i tamo postoji slicna emisija. zove se LIGA DZENTLMENA, a vodi je stari lisac TENO iz SCH. on sigurno pusta interesantniju muziku, sudeci po tome sta je u zivotu svirao, (slusao sam i to zvuci puuuno ozbiljnije) za razliku od ELK ciji se rad sa grupom mu svodio na puku zezanciju bez iceg muzicki originalnog i ciji uzori nisu otisli dalje od stonesa ili eventualno pistolsa. ma zalibo me!
-
grep
Haj mejketi pricas o brbljanju a sam neznas zacepit.lalemali wrote:teno ne melje puno. najavi sta je na repertoaru i dere. ovom ocigledno merak supljirat i pricom navlacit slusaoce. cemu brbljanje, pusti muziku!
Ja mislim da si ti daleko najveca frustracija ovog foruma