Ej, manite se teskih tema...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Harmonika

Post by Harmonika »

Provodao bih ja vala svaku, ako je samo malo makar simpaticna..pa i tebe, Harmonika, sta fali. Nisam ja nacionalista, meni druga vjera ne smeta.
Ja sam Margareta i volim samo klavijature. Violetnjak bi ti bolje lezao
za razliku od mene koja to nikada ne bih.
grbavica70

Post by grbavica70 »

Rekao sam "provodati", nisam napisao " povaliti"...Uostalom, violenjack je vec povaljen, ali ne od mene. :D :-D :lol:
manijak1

Post by manijak1 »

Što jest jest :D imaš i ti kapaciteta za provaljivanje.
kijametdedo

Post by kijametdedo »

grbavica70 wrote:Hehee, prica mi drugar koji isao na odmor u SA i u Ljubljani mu izgubili prtljag...Prijavio on to kod aerodromskih radnika, rekao da zivi u Njemackoj i sve to, medjutim, ljude boli uvo....Pokusa on jos koji put, molio, govorio kako dolazi poslije duzeg vremena i dzaba...nijedan ni da se pocese...;E onda momak fino izvadi Njemacki pasos i sve se promjeni u sekundi...

Rastrcase se radnici, traze prtljag, to telefoni zvone, i u roku od nekoliko sati nadjose prtljag i isporucise covjeku na adresu koju je ostavio !!!

Eto ti miseva misevskih, kada dodjes - ko te jebe, a cim imas pasos strane zemlje, oooooooooo, gdje si gospodaru...Tipicno.
pa kad ga prije nadjose, izgleda ima let iz ljubljane za sarajevo svakih pet minuta... :lol:

jelde, odmah su mu balije otisle i pjeske donijeli prtljag iz ljubljane. sve na ledjima! :lol:

boze, boze, ja sam u trecem osnovne bolje lagao i izmisljao... :D
grbavica70

Post by grbavica70 »

"Nekoliko sati", plitki mozgu, moze biti i deset sati i dvanaest, a moze biti u tri...nemam pojma koliko je sati tacno trebalo, ali znam da su mu kofere isporucili na kucnu adresu istoga dana kada je sletio...
Zaboli me na koji je to nacin uradjeno i je li morao neki radnik da na krilima svoje maste leti do Ljubljane i nazad. :D
Post Reply