Normalna "jaranice" provodao bi on tebe i ti to znas nego se pravis mutavija nego jesi.Hoda on sam i sa "jaranima" gdje pozeli.Ovo su samo sitne provokacije, jaranice brizna.RiBBiCa071 wrote:Nekad se zapitam gdje je ono kulturno stanovnistvo..
Momak upita gdje da izadje, vi na njega drvlje i kamenje - pa ko je ovde lud???
Jarane tebi bi preporucila da i ne ides dole, vidis sta te ceka.
pozdrav "normalnim" ljudima
Ej, manite se teskih tema...
-
Harmonika
-
LudoALudjiJA
joj, sto ne mogu tog laznog satro pacenickog, pateticnog dostojanstva...da je istina to sto grbavac prica, svi bi srpski mediji o tome trubili na sve strane...jer, vrs (da uopstim naziv za tu bandu silovatelja, koljaca i hrabrih egzekutora civila sa rukama zavezanim zicom) je pocinila toliko zlocina da se moraju izmisljati tudji zlocini, kako bi prosla teza "svi su ubijali, pa i mi"...nema nista od tog, grbavac, znamo mi svi ko je sta radio, ko je ubio 200,000 civila... i sve ostalo...tipican primjer nedavna iskopavanja na tuzlanskom groblju...digla se pompa oko "ubijenih srba", da bi se ispostavilo da se radi o bosnjackim zrtvama...ocajnicki trazite nesto na vas tas da biste stvorili barem privid o tome da je svako ubijao svakog...medjutim, nigdje tih masovnih grobnica, a skoro svakog dana se otkopa po jedna sa ubijenim civilima bosnjacima...bilo je, svakako, nekoliko izolovanih slucajeva, ali su njima mediji vec odavno isprali usta, a svi vinovnici ili osudjeni ili im se sudi...i to je to...prosao je rat, hajde sad uzmi pa pogledaj dnevnike vase TV...sjecas li se? nije li te stid pripadati i ratovati za taj milje koji je negacija civilizacije? to je umjetnost derogiranja ljudskosti...a nije, da kazem, neka lokalna stanica...nego "drzavna" TV...i dzaba sad izmisljas, da sta u hagu ima, hag bi to procesirao...peres svoju prljavu savjest...nikad necu zaboraviti djevojku koja isla sa mnom u razred u drugu gimnaziju...maja djokic...vracala se sa treninga odbojke iz skenderije i ubila je granata na trotoaru kod parka...strani mediji su napravili pricu o njoj...o tome kako srpske granate sa brda ne biraju i ubijaju i srbe...a onda je sutradan na vasoj TV prva vijest bila, dobro se sjecam, zeludac mi se okrenuo, ona seljanka ivanka cvoro vodila...to kako je maja pokusala pobjeci na grbavicu, ali su je muslimanski vojnici uhvatili, silovali, ubili i unakazeno tijelo ostavili na liniji razdvajanja...pa unprofor je unprofor kao vratio tijelo u grad, a vasa strana trazi tijelo, jer "je ona htjela preci na grbavicu, pa da joj se zadnja zelja ispuni"...svinje bolesne...pljujem se na vas
pa ti nastavi izmisljati...pricaj nama, a lazi sebe...
pa ti nastavi izmisljati...pricaj nama, a lazi sebe...
- RiBBiCa071
Harmonika wrote:Normalna "jaranice" provodao bi on tebe i ti to znas nego se pravis mutavija nego jesi.Hoda on sam i sa "jaranima" gdje pozeli.Ovo su samo sitne provokacije, jaranice brizna.RiBBiCa071 wrote:Nekad se zapitam gdje je ono kulturno stanovnistvo..
Momak upita gdje da izadje, vi na njega drvlje i kamenje - pa ko je ovde lud???
Jarane tebi bi preporucila da i ne ides dole, vidis sta te ceka.
pozdrav "normalnim" ljudima
hahahahaahahahahhhah eto bas mi je drago sto ova harmnika zna tacno koliko sam ja mutava
svaka ti cast...
ajde, ne budi svakom loncu poklopac, i ne nasjedaj na sitne provokacije - to si do sad trebala savladati!
-
grbavica70
Ej rat zaista nije tema....
Pitao sam fino gdje se moze izaci a vi meni ovdje price i price iz rata...sto se ne opustite malo, sta vam je ? Zar jos iz rata niste izasli ?
Pitao sam fino gdje se moze izaci a vi meni ovdje price i price iz rata...sto se ne opustite malo, sta vam je ? Zar jos iz rata niste izasli ?
-
grbavica70
Provodao bih ja vala svaku, ako je samo malo makar simpaticna..pa i tebe, Harmonika, sta fali. Nisam ja nacionalista, meni druga vjera ne smeta.Harmonika wrote: Normalna "jaranice" provodao bi on tebe i ti to znas nego se pravis mutavija nego jesi.Hoda on sam i sa "jaranima" gdje pozeli.Ovo su samo sitne provokacije, jaranice brizna.
-
violentjack
Ja bih tebi pokazao Buzim i ostavio te tamo jednih 15 minuta

-
grbavica70
Jel Buzim nesto kao Ravna Gora ?
Gdje je, uopste, taj Buzim ?
-
violentjack
grbavica70 wrote:Jel Buzim nesto kao Ravna Gora ?
Upitaj Mladica tamo je popusio metak u rame
-
grbavica70
Opet on o ratu....
Znas li ko najvise prica o ratu, violentjack ???
Onaj koji nikada nije bio u ratu....kao sto je tvoj slucaj i mase drugih sa ovog foruma. Ko je bio svaka cast, ali ti nisi...
Mani se bolan rata, Mladica, Buzima, uzivaj, dizi tegove i gledaj se u ogledalo...
Onaj koji nikada nije bio u ratu....kao sto je tvoj slucaj i mase drugih sa ovog foruma. Ko je bio svaka cast, ali ti nisi...
Mani se bolan rata, Mladica, Buzima, uzivaj, dizi tegove i gledaj se u ogledalo...
-
Harmonika
Dobro eto hajde da te provedem kroz Grbavicu.Samo ti ono rece u svom otvorenom stilu da je bolest sklapati poznanstva putem neta!? Jeste kukavicama i onima sa orasima punih djepova bolest.Meni ne.Svako podje od sebe.Kada ljudi ne vjeruju u svoje postenje kako ce vjerovati drugome?grbavica70 wrote:Ej rat zaista nije tema....
Znamo i ti i ja da nema potrebe da tebe bilo ko voda po tvom terenu.
-
grbavica70
Sve to, Harmoniko, bila metafora i zezanje, to "vodanje"...normalno da mi nije potreban vodic jer bih Grbavicom mogao proci i zatvorenih ociju, preskacuci one dijelove asfalta u kojima su nekad bile rupe od granata....
Samo pitao gdje se danas moze izaci a da nema seljaka i narodne muzike, to je sve. Ja, i za kola, gdje je najbolje da se ode, da me neko iz Lukavice na zavrne i ne uvali neku trulju...Vjerovala ili ne, ne slusam narodnu, ne nosim kamu niti sam nosio, bradu pogovoto, subaru takodje, doduse zderem cvarke
, pijem umjereno i samo povremeno - jer sam sportista, i bas sam ono totalno suprotan lik kakvog me ti zamisljas....
Izvini na iskrenosti kada sam rekao "bolesnik" u vezi sklapanja poznanstava preko neta...svako ima svoje fazone, zar ne ?
Samo pitao gdje se danas moze izaci a da nema seljaka i narodne muzike, to je sve. Ja, i za kola, gdje je najbolje da se ode, da me neko iz Lukavice na zavrne i ne uvali neku trulju...Vjerovala ili ne, ne slusam narodnu, ne nosim kamu niti sam nosio, bradu pogovoto, subaru takodje, doduse zderem cvarke
Izvini na iskrenosti kada sam rekao "bolesnik" u vezi sklapanja poznanstava preko neta...svako ima svoje fazone, zar ne ?
- Drvosjeca iz Dejcica
#38 Re: Ej, manite se teskih tema...
Ja bih ti savjetovao da ne dolazis, onako prijateljski. Sve se ovdje zamotalo od glave do pete, nabavili smo pse tragace tzv. serb-search specijalna vrsta uzgojena na obroncima Vlasica u bazama Al-Quaide. Ti su psi pravo zajebani, cim nanjuce Srbina odma ga opkruze i onda ga Mudzahedini vode na sunecenje u dzamiju.grbavica70 wrote:...nego recite gdje da izadjem kada dodjem u Sarajevo, a ne volim narodnu muziku, niti volim da oko mene sjede oni koji je vole ??
Imali kakvih novih dobrih mjesta za izlazak, nisam bio od 2001-e a dolazim do kraja godine...
Ah da...gdje je najbolje otici da se kupe neka kola, jedno 2 do 3 godine staro i za koje pare ?
-
grbavica70
A jel ima negdje putokaz za Kazane ili se kod mjestana na licu mjesta treba raspitati ? 
-
grbavica70
E jes ti fazon ko rijeka amazon... 
-
Harmonika
Kazani su cijela BiH pod okupacijom domacih, SCG i dr. cetnika :grbavica70 wrote:A jel ima negdje putokaz za Kazane ili se kod mjestana na licu mjesta treba raspitati ?
Potocari, Srebrenica, Prijedor, Foca, Cajnice, Visegrad, Gorazde, Bijeljina
Banja Luka, Zepa, Sarajevo.............ako neko procita neka nabroji ostale "kazane" samo za "Grbavicu_70".
-
grbavica70
Pokupio od Tvog forumasa...podsjetio me na period kada smo bili klinci.
- manijak1
Izvedi ga ti
I pitaj gaMani se bolan rata, pravi SAO dok možeš i primjenjuj pravilo nije jaje bezuslovno pile![]()
Napeti smo i živimo kao da će 100 godina biti mirsto se ne opustite malo, sta vam je ?
Ovdje su ludi oniMomak upita gdje da izadje, vi na njega drvlje i kamenje - pa ko je ovde lud???
Pa ti ribičon mu nomalno preporuči nešto u okolini MiljevićaNego, to sve nije bitno sad koliko cinjenica da covjek jos ne dobi postenog odgovora.
-
crazy
Da je Grbavica kojim slucajem prvo upitao gdje moze da izadje u Sarajevu, pa hajde. A neeeeeeeeeeeeeeeee!
Prvo se nabblebetao, navrijedjao, i svasta nasr.., pa onda kao fol " nemojte mi teskih tema, hajde jeste da sam vam se naj.... svega, ali sada mi lijepo recite gdje ja to mogu izaci u Sarajevo i uz to jos da pokupim neku Muslimanku, nekako su mi jebozovne..............."
Stvarno si odvratan

Prvo se nabblebetao, navrijedjao, i svasta nasr.., pa onda kao fol " nemojte mi teskih tema, hajde jeste da sam vam se naj.... svega, ali sada mi lijepo recite gdje ja to mogu izaci u Sarajevo i uz to jos da pokupim neku Muslimanku, nekako su mi jebozovne..............."
Stvarno si odvratan
-
xygirl
hej grbavce,
obicno ne raspravljam o tim "teskim temama" i ne reagujem inace na postove kao sto su tvoji (sto zapravo i jeste prvenstveno tvoj cilj da svi nekako reaguju na ovakve sa tvoje strane zadane teme) ali nesto gledam sve ovo vrijeme dok citam i kontam kako se jadan mucis
pa ono cisto tebe radi povuci se frajeru sa ovog foruma, znam da nije lako, savjest je za**bana stvar ali se nelijeci jednostavno, a pogotovo ne na ovom forumu. molim te idi pa zivi u svom ubjedjenju da je sve tako kako mislis, ili probaj bar ubjediti sebe pa onda nas u neke stvari... a ako i neces onda se bar menje provaljuj,
pliiiiiizzzzzz!!!
hajd zdravo!
obicno ne raspravljam o tim "teskim temama" i ne reagujem inace na postove kao sto su tvoji (sto zapravo i jeste prvenstveno tvoj cilj da svi nekako reaguju na ovakve sa tvoje strane zadane teme) ali nesto gledam sve ovo vrijeme dok citam i kontam kako se jadan mucis
hajd zdravo!
-
grbavica70
Zaista sam pitao iz najboljih namjera i bez zelje da se iko uvrijedi i na bilo koji nacin. Jer, Sarajevo ja jos uvijek gotivim i zelim nekako podsvjesno da ga vidim onakvim kakav je bio a ne onakvim kakav je sada...Drugo, ta prica u vezi Muslimanki nije trebala da bude nista uvredljivo ni za koga, jer da ti znas, nepoznata djevojko, koliko ima ljudi u Sarajevu totalno operisanih od rata i ratnih tema, vjerovatno ne bi vjerovala....Prema tome, nekim djevojkama nije smetalo da hodaju sa mnom i da se setakamo Bascarsijom, niti da sjednu u kola i odemo za Pale, Trebinje, Herceg Novi i Beograd. Znaju sta mislim i kako mislim, i ne smeta im, jer vjeruj mi, pricamo o svemu samo ne o ratu.xygirl wrote:hej grbavce,
obicno ne raspravljam o tim "teskim temama" i ne reagujem inace na postove kao sto su tvoji (sto zapravo i jeste prvenstveno tvoj cilj da svi nekako reaguju na ovakve sa tvoje strane zadane teme) ali nesto gledam sve ovo vrijeme dok citam i kontam kako se jadan mucispa ono cisto tebe radi povuci se frajeru sa ovog foruma, znam da nije lako, savjest je za**bana stvar ali se nelijeci jednostavno, a pogotovo ne na ovom forumu. molim te idi pa zivi u svom ubjedjenju da je sve tako kako mislis, ili probaj bar ubjediti sebe pa onda nas u neke stvari... a ako i neces onda se bar menje provaljuj,
pliiiiiizzzzzz!!!
![]()
hajd zdravo!
Trece, nikome se ovdje nisam "najebo majke" - kako ti kazes, koliko su se drugi najebali meni...I opet, i poslije mnogih provokacija na ciganskom nivou, nisam uzvracao istom mjerom. Upravo zato sto imam mjeru, za razliku od drugih a vjeruj mi da nisam tip koji trpi iciji bezobrazluk.
Samo, net sluzi mnogima da se qrce i da kazu i ono sto ne bi smjeli nikada reci da se gledamo u oci, a ja uvijek pisem ono sto svakome bilo kada i bilo gdje, mogu reci i u lice, bez vrijednja i dizanja tona.
Vas sam politicki i ratni neistomiljenik, i to sam jasno stavio do znanja, ali se ne moramo zboga toga vrijedjati i ne moramo pisati kojekakve lazi. Izrazavam moje misljenje na jedini moguci nacin : pisanjem. Vecina se sa njim ne slaze i ja tu ne mogu nista.
Toliko, sve najbolje,
-
missA
Mog forumasa???grbavica70 wrote:Pokupio od Tvog forumasa...podsjetio me na period kada smo bili klinci.