eh zivote

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Ramzess Veliki

#76 Re: eh zivote

Post by Ramzess Veliki »

Insan73 wrote:Ismijah se ja,ali ljudi moj je problem meni najveci :)
A jašta je. Ja bih konu dosad dvaput' kresnuo i niko ne bi znao. 8-)
Ramzess Veliki

#77 Re: eh zivote

Post by Ramzess Veliki »

Insan73 wrote: Sve ja to postujem ,ali bih radije da da imam ponekad sex na njenu inicijativu,a nisam ni ja dzabojed radim po vazdan i doprinosim ,ima sve pogodnosti,mogu slobodno reci i luxsuz,ali sve baci u vodu kad se osjecas nezeljen,pa ona ce evo sad gledati nekakvu tursku seriju i da joj sad pridjem ona bi me tako otresla ko da sam joj opsovao majku i svu familiju...
Ma drug, stvara teren za preljubu. Treba joj razlog da sebi opravda svoje buduće postupke. Nemoj da te prepadnem ... možda i nisam u pravu, odnosno volio bih da nisam.
Insan73

#78 Re: eh zivote

Post by Insan73 »

Ramzess Veliki wrote:
Insan73 wrote:Ismijah se ja,ali ljudi moj je problem meni najveci :)
A jašta je. Ja bih konu dosad dvaput' kresnuo i niko ne bi znao. 8-)
Znao bih ja
Insan73

#79 Re: eh zivote

Post by Insan73 »

Evo je sad sam bio kraj nje,i pokusao da s priblizim,samo kaze gledam seriju,pa hebote serija,jel ona preca od nas,djete skoro zaspalo ovo nam je jedino vrijeme kad se mozemo opustit,..ne pokusavam da se opravdam za nesto sto se vjerovatno nece ni desiti..
sha_ba

#80 Re: eh zivote

Post by sha_ba »

Insan73 wrote:Evo je sad sam bio kraj nje,i pokusao da s priblizim,samo kaze gledam seriju,pa hebote serija,jel ona preca od nas,djete skoro zaspalo ovo nam je jedino vrijeme kad se mozemo opustit,..ne pokusavam da se opravdam za nesto sto se vjerovatno nece ni desiti..
uhvati je na spavanju :mrgreen: :mrgreen:
Vegetastar

#81 Re: eh zivote

Post by Vegetastar »

Ramzess Veliki wrote:
Insan73 wrote: Sve ja to postujem ,ali bih radije da da imam ponekad sex na njenu inicijativu,a nisam ni ja dzabojed radim po vazdan i doprinosim ,ima sve pogodnosti,mogu slobodno reci i luxsuz,ali sve baci u vodu kad se osjecas nezeljen,pa ona ce evo sad gledati nekakvu tursku seriju i da joj sad pridjem ona bi me tako otresla ko da sam joj opsovao majku i svu familiju...
Ma drug, stvara teren za preljubu. Treba joj razlog da sebi opravda svoje buduće postupke. Nemoj da te prepadnem ... možda i nisam u pravu, odnosno volio bih da nisam.
slazem se.Ovo je sad pravo osjetljivo. Moras paziti kako se ponasas - obasipanje paznjom moze imati kontra efekat, samo ces da je "smaras". S druge strane, ravnodusnost ce joj samo dati vjetar u ledja. Jedinni nacin da ovo izgladis je otvoren, ali bas otvoren razgovor, jer joj jedino to moze otvoriti oci i ukazati da je sva ta prica otisla predaleko.
Insan73

#82 Re: eh zivote

Post by Insan73 »

Stvar jevolje,nije mi ceif kad je samo moja zelja a ne i njena ,o tome je rijec,nema uzitka ako nije obostarn,ako je samo mehanika i istresanje ,netreba mi to
Insan73

#83 Re: eh zivote

Post by Insan73 »

slazem se.Ovo je sad pravo osjetljivo. Moras paziti kako se ponasas - obasipanje paznjom moze imati kontra efekat, samo ces da je "smaras". S druge strane, ravnodusnost ce joj samo dati vjetar u ledja. Jedinni nacin da ovo izgladis je otvoren, ali bas otvoren razgovor, jer joj jedino to moze otvoriti oci i ukazati da je sva ta prica otisla predaleko.[/quote]

Neslusa apsolutno,djeluje kao da sam ja kriv za nesto,pa mi se sveti,a ja nista nisam ucinio?
respo

#84 Re: eh zivote

Post by respo »

daj konu ovamo preusmjeri bolan uradi dobru stvar da te ne grize savjest :)
blugirl

#85 Re: eh zivote

Post by blugirl »

Stvarno ne razumijem kako ne mozes uzet daljinski, ugasit tv i rec "halo zeno, brak nam je u krizi, imamo problem, sacekace sulejman"
Vegetastar

#86 Re: eh zivote

Post by Vegetastar »

blugirl wrote:Stvarno ne razumijem kako ne mozes uzet daljinski, ugasit tv i rec "halo zeno, brak nam je u krizi, imamo problem, sacekace sulejman"
pa tako otprilike. Jarane, ako joj kazes ono sto si napisao u prvom postu, nema sanse da ce te iskulirati. Ako te ipak iskulira onda je to vec gotova prica, samo sto je ona toga svjesna a ti nisi jos.
ultima_palabra

#87 Re: eh zivote

Post by ultima_palabra »

Insan73 wrote:Stvar jevolje,nije mi ceif kad je samo moja zelja a ne i njena ,o tome je rijec,nema uzitka ako nije obostarn,ako je samo mehanika i istresanje ,netreba mi to
Izgubila interes... sad provocira neku tvoju reakciju, pa da pred sobom i pred tobom ima opravdanje da nije samo ona kriva.

Žislo ga koni.
betametazon

#88 Re: eh zivote

Post by betametazon »

budala si ako cekas na njeno razumijevanje...deri i spavaj snom pravednika...i svi sretni :)
sha_ba

#89 Re: eh zivote

Post by sha_ba »

blugirl wrote:Stvarno ne razumijem kako ne mozes uzet daljinski, ugasit tv i rec "halo zeno, brak nam je u krizi, imamo problem, sacekace sulejman"
i mene ovo zanima.... sad ozbiljno jel ti fakat ne smijes, ne mozes zagalamit ako nista natjerat je da poslusa sta imas rec?
betametazon

#90 Re: eh zivote

Post by betametazon »

sha_ba wrote:
i mene ovo zanima.... sad ozbiljno jel ti fakat ne smijes, ne mozes zagalamit ako nista natjerat je da poslusa sta imas rec?
kakvo ba tjeranje, o cemu pricate vi? :lol: vazda neka prica, filozofija, suplja...kad je ona nenagodna treba 16 000 seansi proci dok ne neko nesta ne shvati? nema tu mudrosti, ravnopravni smo, covjek je pokusao ona nce, ima ko hoce i ko ce ga cijeniti vise :)
sha_ba

#91 Re: eh zivote

Post by sha_ba »

betametazon wrote:
sha_ba wrote:
kakvo ba tjeranje, o cemu pricate vi? :lol: vazda neka prica, filozofija, suplja...kad je ona nenagodna treba 16 000 seansi proci dok ne neko nesta ne shvati? nema tu mudrosti, ravnopravni smo, covjek je pokusao ona nce, ima ko hoce i ko ce ga cijeniti vise :)
ma ako nista da joj istrese sve, da ne bude kasnije da nije sve pokusao.... a i dalje ako isto ostane, sta da kazem... bolje i dobar razvod nego los brak... nece ni tom djetetu bolje bit sa ocem koji ce vremenom biti sve vise frustriran i da gleda roditelje koji su nezainteresovani jedno prema drugom....
Insan73

#92 Re: eh zivote

Post by Insan73 »

Pa ja i mislim da ona ceka neki exces sa moje strane da ima opravdanje za neke svoje buduce postupke,ali ja joj to necu priustiti,morat ce sama reci i uciniti ono sto ona zeli
betametazon

#93 Re: eh zivote

Post by betametazon »

mešćini da je on pokušao sasvim dovoljno...mada i to više nego što ijedna žena zaslužuje...treba samo cijeniti onoga ko tebe cijeni, ovoj bih namjerno hiljadu puta nevjeru napravio, mislim "nevjeru" - glup pojam, kakva vjera, ndije veze, glup je samo što misli o njoj i njenim "osjećajima"... :)
Loulou

#94 Re: eh zivote

Post by Loulou »

Mene zanima kako dvoje ljudi/partneri/parovi dođu u fazu da uopće ne komuniciraju ili odbijaju komunikaciju a i dalje žive pod istim krovom?
Ok, pretjerujem, svi smo različiti i drukčije funkcioniramo.
Ali, što god da je, iskomunicirajmo, možemo se složiti da se ne slažemo :mrgreen: ali izgovorimo to!
To me podsjeća na dječicu koja se, kad se nečeg boje, pokriju dekicom preko glave i misle to će nestati. :sad:

Kakav je @Insan73 vaš odnos, ako ostavimo po strani seksualni život?

Općenito, mi ovdje znamo samo onaj (mali) dio koji je @Insan73 napisao/opisao. Bilo bi, u najmanju ruku zanimljivo, čuti drugu stranu medalje.
sha_ba

#95 Re: eh zivote

Post by sha_ba »

Insan73 wrote:Pa ja i mislim da ona ceka neki exces sa moje strane da ima opravdanje za neke svoje buduce postupke,ali ja joj to necu priustiti,morat ce sama reci i uciniti ono sto ona zeli
pa pobogu brate niko ne rece da je slomis sad.... nego malo dic glas... a Boga mi ako budes na nju cekao da sama kaze i ucini nesto nacekaces se ti.... i jos samo gore u depru upast... zar nisi skont'o da njoj ta situacija odgovara?? :roll:
Insan73

#96 Re: eh zivote

Post by Insan73 »

U drustvu i pred familijom mojom i njenom sve frca od ljubavi i paznje sa njene strane a nasamo teska melahonija,nebo i zemlja javno i izmedju 4 zida
Insan73

#97 Re: eh zivote

Post by Insan73 »

Kakav je @Insan73 vaš odnos, ako ostavimo po strani seksualni život?

Općenito, mi ovdje znamo samo onaj (mali) dio koji je @Insan73 napisao/opisao. Bilo bi, u najmanju ruku zanimljivo, čuti drugu stranu medalje.[/quote]

I ja bih rado cuo drugu stranu medalje ,al neide,evo sad sjedim i preturam sve po glavi,jednostavno ledeni brijeg
respo

#98 Re: eh zivote

Post by respo »

Insan73 wrote:U drustvu i pred familijom mojom i njenom sve frca od ljubavi i paznje sa njene strane a nasamo teska melahonija,nebo i zemlja javno i izmedju 4 zida
onda ti ne preostaje nista nego da imas posmatrace kad hoces sa zenom sex :D
Insan73

#99 Re: eh zivote

Post by Insan73 »

respo wrote:
Insan73 wrote:U drustvu i pred familijom mojom i njenom sve frca od ljubavi i paznje sa njene strane a nasamo teska melahonija,nebo i zemlja javno i izmedju 4 zida
onda ti ne preostaje nista nego da imas posmatrace kad hoces sa zenom sex :D
Hehe,dobar
sha_ba

#100 Re: eh zivote

Post by sha_ba »

ok i ti bas ne mozes da porazgovaras s njom??? nema bas nacina?
Locked