eh zivote
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Lounge Act
#701 Re: eh zivote
pa ti si ono sad u blizini tesnja jel de? u pitanju je taksista tota, mislim da za taj slucaj svi znaju
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#702 Re: eh zivote
Dje?alchak.ba wrote:
pa ono, vlast si, primas platu
- alchak.ba
#703 Re: eh zivote
Globalistika, globalna kompanija, globalni moderator....ladyblue18 wrote:Dje?alchak.ba wrote:
pa ono, vlast si, primas platu
suti bona, ne postavljaj puno pitanja..... zaljubit cu se
- kupačica
#704 Re: eh zivote
Šta je sa majkom djeteta kada svi znaju za taj slučaj, a dijete opet nema boljeg staratelja?Lounge Act wrote:pa ti si ono sad u blizini tesnja jel de? u pitanju je taksista tota, mislim da za taj slucaj svi znaju
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#705 Re: eh zivote
Eto vidis sta se desava kad se raspitujes po forumskoj mahalialchak.ba wrote:
Globalistika, globalna kompanija, globalni moderator....
Jesul ti rekli da i pp-ove mogu citati tudje?
-
*mima*
#706 Re: eh zivote
ladyblue18 wrote:Eto vidis sta se desava kad se raspitujes po forumskoj mahalialchak.ba wrote:
ne znas koja je veca ubleha
![]()
sad sam te ufatila....................ono kad si procitala moje pepejove ......uuuffff......svasta ondje pisalo....
- ho oponopono
#707 Re: eh zivote
...to su izolovani slučajevi, ima svašta da se razumijemo, ali svi znamo kako idu stvari... neki dan sa njim išla, baš taj malac s njim se vozika dok tata radi!Lounge Act wrote:da je kod nas drzava uredjena mozda bi i bilo tako, ali nije uvijek, sve zavisi kakvom se sudiji padne u ruke...ho oponopono wrote: dijete po difoltu ide majci, makar ona najveća razvratnica bila...osim ako ne dokaže da je psihički bolesna , narkoman ...ili ako žele podijeljeno starateljstvo do njih je!
znam jedan slucaj u mom gradu gdje je jedan taksist dobio dijete u dobi od oko 6 godina nakon brakorazvodne parnice. tom taksisti koji nije bas sav svoj, ne znam da li bas puno pije, ali po nacinu izrazavanja i sklonosti prepirkama nikad nije trijezan, sud je dodijelio dijete, a majci za koju se nikad nije cula ruzna rijec nije. sad on majci neda da dijete vidja gotovo nikako (princip valjda jer se nakon razvoda udala u tz), uciteljicu je dolazio gotovo svakodnevno napadao radi raznih gluposti, a malca je prije i poslije skole do neka doba po noci vozao u taksiju i galamio pred putnicima na njeg kako on nece da uci, a on mu sve zivo da, svaki dan mu kupi sendvic kad ide u skolu i tako te nebuloze. socijalna sluzba naravno sve zna, ali nista ne poduzima, kao ni pravosudni organi
- ho oponopono
#708 Re: eh zivote
...znači alčak sve smo lijepe, mile, čile, za zaljubit se pobogu!ladyblue18 wrote:Eto vidis sta se desava kad se raspitujes po forumskoj mahalialchak.ba wrote:
ne znas koja je veca ubleha
![]()
-
Lounge Act
#709 Re: eh zivote
koliko sam cula, ona se borila za dijete, ali nije uspjelakupačica wrote:Šta je sa majkom djeteta kada svi znaju za taj slučaj, a dijete opet nema boljeg staratelja?Lounge Act wrote:pa ti si ono sad u blizini tesnja jel de? u pitanju je taksista tota, mislim da za taj slucaj svi znaju
nazalost, nije jedini takav slucaj za koji sam cula, a kako radim u prosvjeti svega se zaista naslusam
najvise me zabrinjava nehatluk nasih socijalnih radnika koji trpaju nos tamo gdje im nije mjesto, a ondje gdje treba da se upletu nigdje ih nema osim u slucajevima djece s posebnim potrebama, jedino tu sto vidim da se zauzimaju i da im je stalo
- ho oponopono
#710 Re: eh zivote
...a socijalni radnici su priča za sebe, ti si im samo brojka, a kao institucija koja treba da zaista radi u najboljem interesu djeteta, opet i iznova čast izuzecima ali dok nabasaš na njih prošao voz...sve je otišlo u tri lijepe, ništ me ne može više iznenaditi!Lounge Act je napisao/la:
nazalost, nije jedini takav slucaj za koji sam cula, a kako radim u prosvjeti svega se zaista naslusam
najvise me zabrinjava nehatluk nasih socijalnih radnika koji trpaju nos tamo gdje im nije mjesto, a ondje gdje treba da se upletu nigdje ih nema osim u slucajevima djece s posebnim potrebama, jedino tu sto vidim da se zauzimaju i da im je stalo
-
sha_ba
#711 Re: eh zivote
da se vratimo na temu
ja koliko upratih insan je vani
nas porodicni zakon mu nebi nesto pomog'o... a i cini mi se da mu se i ne razvodi, ni hanumi mu....
ja koliko upratih insan je vani
nas porodicni zakon mu nebi nesto pomog'o... a i cini mi se da mu se i ne razvodi, ni hanumi mu....
- ho oponopono
#712 Re: eh zivote
...svi happy! 
-
hhaarree
#713 Re: eh zivote
zar nije iz mostara onsha_ba wrote:da se vratimo na temu![]()
![]()
ja koliko upratih insan je vani![]()
- alchak.ba
#714 Re: eh zivote
ne odlazi insan od komsince.
-
krater
#715 Re: eh zivote
pitaj gahhaarree wrote:zar nije iz mostara onsha_ba wrote:da se vratimo na temu![]()
![]()
nas porodicni zakon mu nebi nesto pomog'o... a i cini mi se da mu se i ne razvodi, ni hanumi mu....il je to neki s druge teme
-
hhaarree
#716 Re: eh zivote
pa pitali smo ga cini mi se da je reko da je iz mostara, al mozda i ja buncam 
- alchak.ba
#717 Re: eh zivote
to je onaj sto ima curu koja je zbog njega smrsala... a nije s njom iso na more 6 godinahhaarree wrote:zar nije iz mostara onsha_ba wrote:da se vratimo na temu![]()
![]()
nas porodicni zakon mu nebi nesto pomog'o... a i cini mi se da mu se i ne razvodi, ni hanumi mu....il je to neki s druge teme
-
hhaarree
#718 Re: eh zivote
a jest dobro si, to na onoj raskidi dugih veza. Tacno mi je ovaj podforum mozak popioalchak.ba wrote:to je onaj sto ima curu koja je zbog njega smrsala... a nije s njom iso na more 6 godinahhaarree wrote:zar nije iz mostara onsha_ba wrote:da se vratimo na temu![]()
![]()
-
krater
#719 Re: eh zivote
Ko'e to ?Kastanienallee wrote:Sad si me podstakla da prođem kroz privatne poruke i tako nađem iz praistorije dio poruke koju sam slala d2 i pokušavam da skontam ko je sad d2 dolazi li uopšte na forum.ladyblue18 wrote:Jesul ti rekli da i pp-ove mogu citati tudje?
-
krater
#720 Re: eh zivote
2008?!Kastanienallee wrote:Neko ko je pisao nešto zabavno 2008. Iz svojih poslatih poruka ne mogu da skontam višekrater wrote:Ko'e to ?
-
dječak sa šibicama
#721 Re: eh zivote
Sto se zenite, ako mislite zenu varati.
- respo
#722 Re: eh zivote
ne dolaziKastanienallee wrote:Sad si me podstakla da prođem kroz privatne poruke i tako nađem iz praistorije dio poruke koju sam slala d2 i pokušavam da skontam ko je sad d2 dolazi li uopšte na forum.ladyblue18 wrote:Jesul ti rekli da i pp-ove mogu citati tudje?
- MedenoSrce
#723 Re: eh zivote
a ima li ga anamo respo?
reinkarnirao se na radijskom prije kojih godinu dan ali mu se nije svidjela "salonska atmosfera"
reinkarnirao se na radijskom prije kojih godinu dan ali mu se nije svidjela "salonska atmosfera"
- Insan73
#724 Re: eh zivote
Reci imm@m@ wrote:sto razvodite insana, njega tek krenulo c c c
- Not My Idea
#725 Re: eh zivote
No.MedenoSrce wrote:a ima li ga anamo respo?
Koliko se mogu sjetit, bio je nesto kratko na pocetku al vise-jok.