eh zivote
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- harell
#102 Re: eh zivote
Sta se desaje jel bubno konu i jel ga zena saslusala, nemam zivaca citat 3 stranice 
-
krater
#103 Re: eh zivote
jes' saslusala ga kad je bubnoharell wrote:Sta se desaje jel bubno konu i jel ga zena saslusala, nemam zivaca citat 3 stranice
- respo
#104 Re: eh zivote
desaje se nista niti buba konu niti hoce da je proslijedi
niti prica sa zenom niti on pokusava da nesto uradi palamudi ovdje umjesto da nam proslijedi konu
eto ukratko
i cijena ove informacije iznosi pice na tvoj racun kad budemo pili
niti prica sa zenom niti on pokusava da nesto uradi palamudi ovdje umjesto da nam proslijedi konu
eto ukratko
i cijena ove informacije iznosi pice na tvoj racun kad budemo pili
- harell
#105 Re: eh zivote
auuu, sad nigdje nije prispiokrater wrote:jes' saslusala ga kad je bubnoharell wrote:Sta se desaje jel bubno konu i jel ga zena saslusala, nemam zivaca citat 3 stranice
respo kake informacije kakvo pice sta
-
udrch
#106 Re: eh zivote
teška situacija, ali nemoj da je varaš, haram je..
- Loulou
#107 Re: eh zivote
Šta je ledeni brijeg? Ne znaš kako funkcionirate, ne znaš kakav je vaš odnos?Insan73 wrote:I ja bih rado cuo drugu stranu medalje ,al neide,evo sad sjedim i preturam sve po glavi,jednostavno ledeni brijegLoulou wrote:Kakav je @Insan73 vaš odnos, ako ostavimo po strani seksualni život?
Općenito, mi ovdje znamo samo onaj (mali) dio koji je @Insan73 napisao/opisao. Bilo bi, u najmanju ruku zanimljivo, čuti drugu stranu medalje.
- respo
#108 Re: eh zivote
sto sam ti prepricaoharell wrote:auuu, sad nigdje nije prispiokrater wrote:jes' saslusala ga kad je bubnoharell wrote:Sta se desaje jel bubno konu i jel ga zena saslusala, nemam zivaca citat 3 stranice![]()
respo kake informacije kakvo pice sta
a kakvo pice? cut ces kad narucim
- harell
#109 Re: eh zivote
Ako se radi o onim kafama tvojim ja sam mislio da je to samo za forumasice 
-
sha_ba
#110 Re: eh zivote
prolaze i forumasi, kad prigustiharell wrote:Ako se radi o onim kafama tvojim ja sam mislio da je to samo za forumasice
- respo
#111 Re: eh zivote
pice ne kafa bolanharell wrote:Ako se radi o onim kafama tvojim ja sam mislio da je to samo za forumasice
ovo pice je kad hocu da dogovorim kafu sa onim koje nisu na forumu
a bezveze da idem sam neko je fino u drustvu pa i njemu sredim kafu s nekom
- SvojTiPos'o
#112 Re: eh zivote
Isprintaš ovaj uvodni post, staviš ga gospođi zlatnoj danekažemšta pod nos, pročitat će kad nalete reklame na Sulejmanu, kad već neće da razgovara.
Pa kom opanci tom i jerry.
Pa kom opanci tom i jerry.
- harell
#113 Re: eh zivote
sha_ba wrote: prolaze i forumasi, kad prigusti![]()
Eih sad ja da ti placam i pice i sve a ti meni da nabacis neku, ja to sam odradim i jeftino prodjemrespo wrote: pice ne kafa bolan
ovo pice je kad hocu da dogovorim kafu sa onim koje nisu na forumu
a bezveze da idem sam neko je fino u drustvu pa i njemu sredim kafu s nekom
- harell
#114 Re: eh zivote
On topic ja fakat ne kontam kako ne moze sa svojom zenom pricat, znaci tolike godine zajedno i dijete i sve a jos uvijek imaju neke teme o kojima ne pricaju ili o kojima gospoja nece da prica 
- respo
#115 Re: eh zivote
al ne prodje zabavno kao sto bi ti ja sredio 
al da ne trolamo pricajmo o temi
postavljac daj tu konu a ti jebi pred publikom kad ljubav s njene strane cvjeta
al da ne trolamo pricajmo o temi
postavljac daj tu konu a ti jebi pred publikom kad ljubav s njene strane cvjeta
-
amazon
#117 Re: eh zivote
Ja bi tresnuo tu konu, a sa zenom sta bude, pusti samo ove moraliste ovdje..svi bi je tresnuli, samo kad bi mogli..
-
krater
#118 Re: eh zivote
amazon wrote:Ja bi tresnuo tu konu, a sa zenom sta bude, pusti samo ove moraliste ovdje..svi bi je tresnuli, samo kad bi mogli..
-
02GHOST20
#119 Re: eh zivote
prva pametna koju procita. mogu ti moralisti pametovati samo zato sto se oni nisu nalazili/ne nalaze/ niti ce se nalaziti u toj situaciji. ako zena sa tobom nece da prica onda kona sigurno hoce. objasni njoj da ti je samo do seksa, a to je ono sto i njoj fali sigurno nakon raskida. nek bude sve na tome. samo ako se zaljubis u nju onda si najebo to znaj.amazon wrote:Ja bi tresnuo tu konu, a sa zenom sta bude, pusti samo ove moraliste ovdje..svi bi je tresnuli, samo kad bi mogli..
najrahatniji je covjek sam, pustiti desanku sakic da radi svoje.
-
sha_ba
#120 Re: eh zivote
nema njega od sinoc.... da nije u belaju s konom... 
- jazzer
#121 Re: eh zivote
Izgleda da ga je jedna primila sinoc, jal' zena jal' konasha_ba wrote:nema njega od sinoc.... da nije u belaju s konom...
- ultima_palabra
#122 Re: eh zivote
Svugdje mu je bolje neg u gaćamajazzer wrote:Izgleda da ga je jedna primila sinoc, jal' zena jal' konasha_ba wrote:nema njega od sinoc.... da nije u belaju s konom...
- kockica_kockica
#123 Re: eh zivote
Neslusa apsolutno,djeluje kao da sam ja kriv za nesto,pa mi se sveti,a ja nista nisam ucinio?[/quote]Insan73 wrote:slazem se.Ovo je sad pravo osjetljivo. Moras paziti kako se ponasas - obasipanje paznjom moze imati kontra efekat, samo ces da je "smaras". S druge strane, ravnodusnost ce joj samo dati vjetar u ledja. Jedinni nacin da ovo izgladis je otvoren, ali bas otvoren razgovor, jer joj jedino to moze otvoriti oci i ukazati da je sva ta prica otisla predaleko.
Nadji vrijeme kad nema sulejmana i slicnih safunjara ( ne razumijem da joj je safunjara vaznija od bilo cega posebno od muza) da s njom razgovaras... Zensko sam ali tvoja zena je fakat budala koja ne zna sta ima... neko drugi na tvom mjestu bi je do sad 100 puta prevario... Otvoreno joj reci sto ti smeta i otvoreno je pitaj u cemu grijesis pa je tako nezainteresovana...
Mada meni se cini da je ona jedna od onih zena koje ce uciniti sve da dodju do cilja: da se udaju i dobiju dijete... i onda zaborave na muza... odvratno mi je to..
-
sha_ba
#124 Re: eh zivote
hajd valjda nam i javijazzer wrote:Izgleda da ga je jedna primila sinoc, jal' zena jal' konasha_ba wrote:nema njega od sinoc.... da nije u belaju s konom...
- Insan73
#125 Re: eh zivote
... Zensko sam ali tvoja zena je fakat budala koja ne zna sta ima... neko drugi na tvom mjestu bi je do sad 100 puta prevario... Otvoreno joj reci sto ti smeta i otvoreno je pitaj u cemu grijesis pa je tako nezainteresovana...
Mada meni se cini da je ona jedna od onih zena koje ce uciniti sve da dodju do cilja: da se udaju i dobiju dijete... i onda zaborave na muza... odvratno mi je to..[/quote]
Mislim da si u pravu sto se tice ovog djela o udaji,i djeci,a na mene je zaboravila u svakom smislu,moram da dodam i da sam primjetio tokom rijetkih trenutaka kada dodje do sexa nema sanse da je poljubim u usta,okrece glavu ,vrda ,migolji,a brate mili zube operem i nemam zadah,vodim jako racuna o higijeni....,sve me misli gone da je nekako u nekoga zaljubljena??
Mada meni se cini da je ona jedna od onih zena koje ce uciniti sve da dodju do cilja: da se udaju i dobiju dijete... i onda zaborave na muza... odvratno mi je to..[/quote]
Mislim da si u pravu sto se tice ovog djela o udaji,i djeci,a na mene je zaboravila u svakom smislu,moram da dodam i da sam primjetio tokom rijetkih trenutaka kada dodje do sexa nema sanse da je poljubim u usta,okrece glavu ,vrda ,migolji,a brate mili zube operem i nemam zadah,vodim jako racuna o higijeni....,sve me misli gone da je nekako u nekoga zaljubljena??