eh zivote

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Insan73

#1 eh zivote

Post by Insan73 »

Ovako,stari clan pod novim nickom jer je tema osjetljive prirode :)

Kako je pocelo: Brak iz ljubavi na prvi pogled,zajednicki zivot ,jedno djete poslije 3 godine braka,ja cesce na putu nego kuci(neko mora zaradit za zivot) i tako malo pomalo od sexa 2,3 puta dnevno kada imamo priliku biti zajedno do ovoga sto se desava sad,sex samo na moju inicijativu,i to mogu slobodno reci jednom ili dva puta mjesecno,nisam neki sex manijak ali jednostavno to je suvise malo za mene,u isto vrijeme sam prestao da iniciram sex bas iz razloga da vidim hoce li se to njoj mislim bar jednom omaci(mislim inicijativa),elem ne sumnjam da ona ima ljubavnika jer sam po tom pitanju veoma oprezan i imam nacine kako da to provjerim,ali me boli ta njena ravnodusnost za sexom jer znam kako se prije ponasala,nije zaposlena nema problema,sve joj je potaman,ja vise neidem na put i svaki dan sam kuci, mozda sam joj dosadio,mozda ovo mozda ono ,svasta preturam po glavi,.inace nisam neki tip koji voli hodat po kafanama i drustvom,nemamo nekih trzavica u braku,moglo bi se reci idilican kad gledas sa strane..,zadnjih sedmica sam poceo sto se kaze nazor izlaziti sa drustvom na pice i slicno,tek da napravim situaciju u kojoj cemo se kao pozeliti sve u nadi da se opet zaiskriti,da ce pokazati malo zenske ljubomore gdje sam sta sam i sa kime sam,medjutim ona uopste ne pokazuje da joj smetaju ti izlasci...i tako neko vece pozove me drugar kod njega na neku sjedeljku ,uselio u stan skoro sam zivi i tako uziva u svom na svom,i kaze brate imam kone neznam ko su sta su ali eto sretnem se u ulazu i pozovem ih vecaras da i one dodju,hajde kontam neka drustva ,da se zezamo malo, dodjose kone i nas dvojica tek popili par pica,sjedose prica ,alkohol ,smjeh vicevi ,znate kako to ide,i tako malo pomalo jaran se dohvati ove mladje a i ona njega ,a ja tako prica laganini sa cimericom,moja burma sija ko kometa nad rusijom i ja je i ne pokusavam sakriti jer nista i nemam namjeru da radim,prica ko si sta si klasika,ne lazem nista pricam kako jeste,ona razvedena ,5 godina mladja od mene,jest zgodna i lijepa,mogu reci moj je tip iskreno,tako nesto oko telefona pricamo,znas kako je kad nekog prvi put vidis pa se nadju i glupe teme za razgovor,i tako daj da ti sredim te aplikacije rekoh,ona kao nezna ili se pravi da to nezna sama sredit,i kroz sve to ja dobijem i broj telefona,email,i jos neke kontakte njene a i ona moje,i sjedilo se jos i svako sebi..dodjem kuci ,nije bilo prekasno stize mi sms na jednu od ovih aplikacija,od nje,i kao super joj je bilo u mom drustvu,kao kad cemo ponoviti sve samo nasamo,ja zbunjen ,ali godi moram biti iskren,i sada evo sedmicu poslije u svakodnevnom smo kontaktu ,smajlici ,nekakve dvoznacne poruke sa moje i direktne sa njene strane, vidim a i slijep bi vidio da tu moze svasta biti,i sad vrhunac posta ,nemojte me osudjivati ,nazivati budalom ili papucarom,na jednom ramenu mi sjedi melek a na drugom sejtan,sta da radim neznam ni sam ,nikada se nisam nasao ni blizu slicnoj situaciji,melek kaze ,imas brak imas zenu ,djete ,a sejtan ,jeste imas brak imas sve ali nemas ono sto ti fali SEX,uzudjenje,osjecaj da si ziv,da postojis....sta uciniti,sta????
Adriatic

#2 Re: eh zivote

Post by Adriatic »

Ne dao bog da porazgovaraš sa ženom, ma jok.
ho oponopono

#3 Re: eh zivote

Post by ho oponopono »

...eh živote teško jebote! 8-)

...ma nije teška situacija, tipična, samo zavisi kako ćeš odreagovati...porazgovaraj sa ženom i crpite se maximalno pobogu ako je došlo do zasićenja neka ti kaže, nije uredu da bez sexa toliko možete oboje, nešto tu ne štima...razgovaraj i spoznaćeš kako i šta dalje, budi iskren i prema njoj i sebi!

... a ova druga kres opcija, do tebe je servirana ti djeva samo tako, već se i dopisujete fino fino...fuj ništ lično ali pozli mi momentalno pri samoj pomisli!
Insan73

#4 Re: eh zivote

Post by Insan73 »

Adriatic wrote:Ne dao bog da porazgovaraš sa ženom, ma jok.

Pokusao sam okolo kole,ali ona jednostavno na tu temu nikad nije bila otvorena za pricu,u akciji je ok,ali kad god sam pokusao nesto reci ,cak i u sali,ona samo kaze ma daaaj,sta pricas i tu me poklopi da od dalje price nema nista,nego se povucem i opet pokusam kroz par dana ,razgovor u mom slucaju ne pali,na zalost,moram reci da je volim,a analizirajuci njeno ponasanje to nebih mogao reci i za nju,tj da ona voli mene?..
Last edited by Insan73 on 11/03/2013 08:37, edited 1 time in total.
Insan73

#5 Re: eh zivote

Post by Insan73 »

ho oponopono wrote:...eh živote teško jebote! 8-)

...ma nije teška situacija, tipična, samo zavisi kako ćeš odreagovati...porazgovaraj sa ženom i crpite se maximalno pobogu ako je došlo do zasićenja neka ti kaže, nije uredu da bez sexa toliko možete oboje, nešto tu ne štima...razgovaraj i spoznaćeš kako i šta dalje, budi iskren i prema njoj i sebi!

... a ova druga kres opcija, do tebe je servirana ti djeva samo tako, već se i dopisujete fino fino...fuj ništ lično ali pozli mi momentalno pri samoj pomisli!
Znam da druga opcija nije rjesenje,ali sam bio iskren i napisao u kakvoj sam situaciji,a dopisivanje je vise iz ljutnje prema supruzi nego sto to zaista zelim....
_aja_

#6 Re: eh zivote

Post by _aja_ »

Insan73 wrote:

Pokuaso sam okolo kole,ali ona jednostavno na tu temu nikad nije bila otvorena za pricu,u akciji je ok,ali kad god sam pokusao nesto reci ,cak i u sali,ona samo kaze ma daaaj,sta pricas i tu me poklopi da od dalje price nema nista,nego se povucem i opet pokusam kroz par dana ,razgovor u mom slucaju ne pali,na zalost,moram reci da je volim,a analizirajuci njeno ponasanje to nebih mogao reci i za nju,tj da ona voli mene?..

:shock:

Nažalost voliš svoju ženu?
sekiracija

#7 Re: eh zivote

Post by sekiracija »

Ma cojek,
de tako ti Boga samo mi reci sta su ti te ''aplikacije'sto si joj sredjivo?
Insan73

#8 Re: eh zivote

Post by Insan73 »

_aja_ wrote:
Insan73 wrote:

Pokuaso sam okolo kole,ali ona jednostavno na tu temu nikad nije bila otvorena za pricu,u akciji je ok,ali kad god sam pokusao nesto reci ,cak i u sali,ona samo kaze ma daaaj,sta pricas i tu me poklopi da od dalje price nema nista,nego se povucem i opet pokusam kroz par dana ,razgovor u mom slucaju ne pali,<====na zalost,moram reci da je volim,a analizirajuci njeno ponasanje to nebih mogao reci i za nju,tj da ona voli mene?..

:shock:

Nažalost voliš svoju ženu?
Nazalost se odnosilo na predhodnu recenicu
Insan73

#9 Re: eh zivote

Post by Insan73 »

sekiracija wrote:Ma cojek,
Ma one free sms app,postavke u settingsu joj zabranjivale download...ovo bas nije ni bitno ali eto da ti odgovorim
pestalozzi

#10 Re: eh zivote

Post by pestalozzi »

reci joj za tu drugu, ljubomora cuda pravi.
diff

#11 Re: eh zivote

Post by diff »

Čim razmišljaš o tome da li prevariti ženu ili ne, nisi ti tip koji bi to mogao lahko poslije prebroditi. Ako je prevariš poslije ćeš se cijeli život kajati i to će ti stalno biti u glavi, zato okani se toga na vrijeme ;)
krompir i riza

#12 Re: eh zivote

Post by krompir i riza »

Pravo ti nju voliš, kad se dopisuješ s drugom i razmišljaš kad bi je i kako mog'o kresnut'. Idiličan i nadasve brak iz ljubavi.

Fuj si!!
ho oponopono

#13 Re: eh zivote

Post by ho oponopono »

...situacija je takva i nikad ne znaš koje ti se okolnosti mogu nametnuti ali do tebe je kako ćeš odreagovati...eh kad bi bili sa svakim ko nam se ponudi, gdje bi nam bio kraj pobogu...

...iz te ljutnje ništ dobro ne može biti, kažeš da nije pričalica po tom pitanju e pa vrijeme je da bude neka se trzne malo, trzni ju pobogu! :wink:
Last edited by ho oponopono on 11/03/2013 09:50, edited 1 time in total.
sekiracija

#14 Re: eh zivote

Post by sekiracija »

Insan73 wrote:
sekiracija wrote:Ma cojek,
Ma one free sms app,postavke u settingsu joj zabranjivale download...ovo bas nije ni bitno ali eto da ti odgovorim
Eh razacora me ti. :oops:
Ja mislio ti u nju daunlodovo :D
malsal

#15 Re: eh zivote

Post by malsal »

Libido i savjest, gadna kombinacija.
Bez libida - nema problema.
Bez savjesti - boli te.
Ovako...muci se insanu, i sta god uradis dio tebe se ce kajat...
betametazon

#16 Re: eh zivote

Post by betametazon »

nema se tu sta mnogo mudrovat, ako je ona nenagodna moras i ti biti, nece ona - ima ko hoce...samo deri i ne kaj se ni za sta u zivotu, i njoj je svejedno kako se ti osjecas ;-)
sha_ba

#17 Re: eh zivote

Post by sha_ba »

ja insana i zivota... :-)
Not My Idea

#18 Re: eh zivote

Post by Not My Idea »

Da je bilo doc do tacke u uvodnom postu.

Nego, ti bi da jebes a da joj ne udje, a?
visionaire

#19 Re: eh zivote

Post by visionaire »

Samo da se tuspasim, potpuno ista situacija, pa ako sta skontate... :mrgreen:
Ramzess Veliki

#20 Re: eh zivote

Post by Ramzess Veliki »

Potrudi se oko žene, očito da ima neki problem koji ju tišti. nemoj biti nagao, nego pokaži strpljenje ... ali sa svoje strane učini da joj razbiješ monotoniju svakodnevnog života. Pokušaj sa nečim novim - recmo pozovi ju da se provozate autom do Bune na kaficu, ne spominji seks, on se treba desiti spontano. Nemoj je pritiskati svojom željom za seksom, dođe nekad ženi da joj to smeta. Organiziraj vikend samo vas dvoje, romantika, crno vino i svijeće, zagrljaj na balkonu.
Ako se ne popravi stanje, porazgovaraj i traži da ti objasni, i da dobro razmisli šta ti ima reći.

Kad ženu opali monotonija u braku, to je jebena stvar. Koliko god da si dobar u krevetu njoj dođe da te uporedi sa nekim, makar samo jednom. Počne ona da sumnja u sebe, i traži neke odgovore. Ovo je put u žensku preljubu.

Ovu konu ne bih komentirao u smislu - spavati ili ne spavati sa njom. Očito je da ste se našli kao emotivna potreba jedno drugom, ali iz te emotivne potrebe ako ne riješiš problem u svojoj kući može da se nenadano rodi ljubav, i ode sve u tripm, budu svi povrijeđeni ...
velikibrnjo

#21 Re: eh zivote

Post by velikibrnjo »

Ova razvedena bi se ponovo udavala, asicare se vidi
a tebi je privlacna samo iz razloga jer ti kod kuce u krevetu vlada opsta zega i pustinja
Sinko moj lahko more biti da ti i ti sms-ovi od doticne skoce na nos, nemoj reci da ti nisam rekao :D
MoSa LjoŽe

#22 Re: eh zivote

Post by MoSa LjoŽe »

Ma troši drugovu komšinicu bez ikakvog razmišljanja, jer ima tih udatih koje od p*čke naprave naučnu fantastiku. To šatro čitava filozofija dok dobiješ, ma odjebi.
swirl

#23 Re: eh zivote

Post by swirl »

.
Neradnik

#24 Re: eh zivote

Post by Neradnik »

Insan73 wrote:Ovako,stari clan pod novim nickom jer je tema osjetljive prirode :)

Kako je pocelo: Brak iz ljubavi na prvi pogled,zajednicki zivot ,jedno djete poslije 3 godine braka,ja cesce na putu nego kuci(neko mora zaradit za zivot) i tako malo pomalo od sexa 2,3 puta dnevno kada imamo priliku biti zajedno do ovoga sto se desava sad,sex samo na moju inicijativu,i to mogu slobodno reci jednom ili dva puta mjesecno,nisam neki sex manijak ali jednostavno to je suvise malo za mene,u isto vrijeme sam prestao da iniciram sex bas iz razloga da vidim hoce li se to njoj mislim bar jednom omaci(mislim inicijativa),elem ne sumnjam da ona ima ljubavnika jer sam po tom pitanju veoma oprezan i imam nacine kako da to provjerim,ali me boli ta njena ravnodusnost za sexom jer znam kako se prije ponasala,nije zaposlena nema problema,sve joj je potaman,ja vise neidem na put i svaki dan sam kuci, mozda sam joj dosadio,mozda ovo mozda ono ,svasta preturam po glavi,.inace nisam neki tip koji voli hodat po kafanama i drustvom,nemamo nekih trzavica u braku,moglo bi se reci idilican kad gledas sa strane..,zadnjih sedmica sam poceo sto se kaze nazor izlaziti sa drustvom na pice i slicno,tek da napravim situaciju u kojoj cemo se kao pozeliti sve u nadi da se opet zaiskriti,da ce pokazati malo zenske ljubomore gdje sam sta sam i sa kime sam,medjutim ona uopste ne pokazuje da joj smetaju ti izlasci...i tako neko vece pozove me drugar kod njega na neku sjedeljku ,uselio u stan skoro sam zivi i tako uziva u svom na svom,i kaze brate imam kone neznam ko su sta su ali eto sretnem se u ulazu i pozovem ih vecaras da i one dodju,hajde kontam neka drustva ,da se zezamo malo, dodjose kone i nas dvojica tek popili par pica,sjedose prica ,alkohol ,smjeh vicevi ,znate kako to ide,i tako malo pomalo jaran se dohvati ove mladje a i ona njega ,a ja tako prica laganini sa cimericom,moja burma sija ko kometa nad rusijom i ja je i ne pokusavam sakriti jer nista i nemam namjeru da radim,prica ko si sta si klasika,ne lazem nista pricam kako jeste,ona razvedena ,5 godina mladja od mene,jest zgodna i lijepa,mogu reci moj je tip iskreno,tako nesto oko telefona pricamo,znas kako je kad nekog prvi put vidis pa se nadju i glupe teme za razgovor,i tako daj da ti sredim te aplikacije rekoh,ona kao nezna ili se pravi da to nezna sama sredit,i kroz sve to ja dobijem i broj telefona,email,i jos neke kontakte njene a i ona moje,i sjedilo se jos i svako sebi..dodjem kuci ,nije bilo prekasno stize mi sms na jednu od ovih aplikacija,od nje,i kao super joj je bilo u mom drustvu,kao kad cemo ponoviti sve samo nasamo,ja zbunjen ,ali godi moram biti iskren,i sada evo sedmicu poslije u svakodnevnom smo kontaktu ,smajlici ,nekakve dvoznacne poruke sa moje i direktne sa njene strane, vidim a i slijep bi vidio da tu moze svasta biti,i sad vrhunac posta ,nemojte me osudjivati ,nazivati budalom ili papucarom,na jednom ramenu mi sjedi melek a na drugom sejtan,sta da radim neznam ni sam ,nikada se nisam nasao ni blizu slicnoj situaciji,melek kaze ,imas brak imas zenu ,djete ,a sejtan ,jeste imas brak imas sve ali nemas ono sto ti fali SEX,uzudjenje,osjecaj da si ziv,da postojis....sta uciniti,sta????
nista
respo

#25 Re: eh zivote

Post by respo »

proslijedi tu konu na forum naci ce ona zagondjiju bezrezervno a tebe cemo rijesiti muka :D
Locked