eh taj muski...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

kokili_g

#1 eh taj muski...

Post by kokili_g »

pitanje prvenstveno za muske, ali su dobrodosli odgovori i zenskog svijeta. nego, da li vam se ikad desava ili se desilo kad ste s partnerkom da vam se digne i naglo spusti? npr. ona vam nesto radi sto vas bas pali i jel sekundu doslo do promjene polozaja ili slicno on lagano pocne padati?? ili dok stavi kondom da se spusti...
ja sam cula da to moze biti nesto sto bi rekli do covjeka u glavi, dal nervoza stres ili sta ja znam... molim vase komentare, iskustva...!
Lace

Post by Lace »

ma frustrirajuce za oboje...a iskusvo mi nalaze da treba trazit drugog partnera...ocito mu ne odgovaras cim tako reaguje :-?
kokili_g

Post by kokili_g »

cekaj... nisam rekla da je rijec o meni i da uvijek tako reaguje... to je sve sto imas reci?
Qler

Post by Qler »

zahebana stvar, kako god :( meni se desilo samo jednom i nikad vise fala bogu :D bio malo bolestan, pa nisam mogo :D
Lace

Post by Lace »

nisam ni ja rekla da je rijec o tebi (promjenis) se moze odnositi na bilo koga ko se susrece s tim - ali ti si se ocito prepala da ce neko pomisliti da si ti pa si reagovala...znas sta mislim i da ce sada svi pomisliti da si ti :D :D :D a glede problema...takvo nesto djeluje frustrirajuce na oboje ali posebno na zensko koje misli da nije dovoljno dobro...cim se njemu u njenom prisustvu desi tako nesto (skoro svaki put)...treba mjenjat partnera i dokazat samom sebi da nije "krivac" za ispuhivanje :D i da neko drugi u njenom prisustvu moze ostat itekako krut...ohohohoooo :D
kokili_g

Post by kokili_g »

haha ma ne... nebitno, samo me interesuje sta je fakat posrijedi takvog slucaja... a cula sam da se desava mnogima iako ne zele govoriti o tome...

pozz
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Teško je o tome pričati, ali svako od njih ima svoje objašnjenje, i do njih je da li će reći ili ne...A da se dešava, dešava se....
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

@Lace nemoj tako olako muskog odbaciti :D

mnogi muski nece o ovom pricati ali ima vise razloga:
- umor
- stres
- prehlada/bolest
- na zadnjem mjestu je fizicka nesposobnost - impotencija

vi zenske ste brze od zvuka napraviti frku ako "omeksa" :D
odmah je ili mu se ne svidjam ili je nesposoban :-)

gosp. se dize i spusta u ciklusima. nekad moze duze da stoji a nekada manje... :-D
nekada moze da izdrzi dva orgazma a da ostane visok, a nekad ne moze ni jedan... :-)

u muskaraca u najvise slucajeva je psiholoski razlog sto se decko spusti.
najgoru stvar sto vi djevojke mozete napraviti je da prokumentarisete uvezi toga i da stvorite strah u svom momku. onda ode sve niz brdo.

nego fino nadjite sta vaseg momka "turn-on" i kad bude trebalo onda tog keca izvucite iz rukava i sve ce biti ok....
pametnica

Post by pametnica »

ja znam jednog kojem je vjecito u vertikalnom plozaju (ne znam jel pravilno 'vako :D) i kojem je sad pa sad dva metka ispalit 8)
kako sa takvim? valja ga "opsluzit" :P
Zox

Post by Zox »

Ma ne znam, Lace, koliko mu ne odgovaras... Onda on pomisli da ces ti to pomisliti, i zato mu se i ne digne :)
Posebno prvih puta, sve je do glave i napetosti.
Sto god vise ZELIS da ti se digne (mislim, ne ti, ON, ovo je neutralno drugo lice :) ), sto god vise razmisljas o tome manje su sanse da ce se dici.
Sad krenite u napad "vidi Zoxa sto je iskusan po tom pitanju".
Da kucnem u drvo, jos me nikad nije iznevjerio. Bas zato sto ZNAM ove stvari.
hananah

Post by hananah »

A ko te nikad nije iznevjerio molit cu lijepo :roll:
SENZIBILNI GRUBIJAN

Post by SENZIBILNI GRUBIJAN »

Obicno je uzrok psihicke prirode, depresija, stres...
Meni licno se to znalo desavati sa djevojkama koje su jako pasivne sto se tice samog sexualnog akta, djevojke koje misle da je dovoljno da se skinu, legnu i rasire noge. Nekim pubertetlijama je to zsigurno dovoljno i za samo svrsavanje ali meni licno treba malo vise. Partneri trebaju otvoreno pokazivati svoju zelju i biti aktivni u njoj.
hananah

Post by hananah »

Znaci trazi vatrene samo grubijane, preporucam skorije :D One ne znaju mirovati ni sekunde :D Znam iz iskustva, naime skorpija sam sva :D ali ne pomisli da ti se nudim ja vise volim one sto su ili senzualni ili grubijani ono mix mi nikako ne odgovara :oops: Ili da ih ja oko malog prsta ili oni mene, vruce - hladno ne ne :D
sanjanin

Post by sanjanin »

Zox wrote:Ma ne znam, Lace, koliko mu ne odgovaras... Onda on pomisli da ces ti to pomisliti, i zato mu se i ne digne :)
Posebno prvih puta, sve je do glave i napetosti.
Sto god vise ZELIS da ti se digne (mislim, ne ti, ON, ovo je neutralno drugo lice :) ), sto god vise razmisljas o tome manje su sanse da ce se dici.
Sad krenite u napad "vidi Zoxa sto je iskusan po tom pitanju".
Da kucnem u drvo, jos me nikad nije iznevjerio. Bas zato sto ZNAM ove stvari.
Al se moze desit da te "iznevjeri" bas zbog napetosti iako znas sve to. Zbog neceg sto ce te ciniti napetim a ne mora imati veze sa djevojkom, seksom, dizanjem vec recimo sa nekim drugim problemima koje mozes imati. Al to ako ti se desi da bas pravo budes napet. Sjeban iz nekih razloga.
Mozda mnogima zvuci nevjerovatno i nemoguce. Jer su previse samouvjereni. Al se moze desiti. Ne moras imati probleme sa potencijom, seksualnu napetost.....da bi se to desilo.

Al ukolko imas izgradjenu jaku ljubavnu vezu.......djevojka te moze oraspoloziti i kad si pod jako velikim stresom. :oops: :D
Doduse, ovo vazi samo za emotivne ljude. :D :D :D
Zox

Post by Zox »

Pa stres i napetost je moguce odbaciti, kame, da ne ulazim sad u neke tradicionalne orijentalne tehnike (dosta se KORISNIH stvari moze nauciti i iz drugih religija :D ), jednostavnim vjezbama disanja i koncentracije.
Ja u biti nisam NIKAD pod stresom.
Kad sam s djevojkom, pogotovo! :)

@hana: mozak, naravno.
SENZIBILNI GRUBIJAN

hananah wrote:Znaci trazi vatrene samo grubijane, preporucam skorije :D One ne znaju mirovati ni sekunde :D Znam iz iskustva, naime skorpija sam sva :D ali ne pomisli da ti se nudim ja vise volim one sto su ili senzualni ili grubijani ono mix mi nikako ne odgovara :oops: Ili da ih ja oko malog prsta ili oni mene, vruce - hladno ne ne :D
Vatrene?! DAAA! :D Znas, svidja mi se ona stidljiva vatrenost kod zenskica kod kojih je zenstvenost jako izrazena. Skorpije mi se jako svidjaju. Ako si ti u pitanju rado cu zaboraviti jednu od osobina nickom opisanih..dakle, SENZIBILAN ili GRUBIJAN? :-D
hananah

Post by hananah »

Ma, necu ja s tobom :D Znas ti zasto :D 8)
sanjanin

Post by sanjanin »

Zoxe, to sto nikad nisi bio pod stresom ne znaci da jednog dana neces upast u stres.

Postoji citav niz stvari koje se mogu desiti a koje te mogu baciti u psihicki knock-down, ma koliko psihicki jak bio.
SENZIBILNI GRUBIJAN

Ma jooooj, ako si onakva skorpija kao sto mislim da jesi, koristit cu i kondom. :roll:
hananah

Post by hananah »

EEEEEEEEEEEEEE, tu te cekam, nije sto bi koristio nego sto prije nisi koristio, ne bih se ja nikad usudila s tobom :D
sanjanin

Post by sanjanin »

hananah wrote:EEEEEEEEEEEEEE, tu te cekam, nije sto bi koristio nego sto prije nisi koristio, ne bih se ja nikad usudila s tobom :D
Kondom puce.....Hana sifilis navuce :( :D :D :D
hananah

Post by hananah »

Jest jest, tako je moj Kame, sa ovim grubijanom odma dva paketa odjednom koristiti, nije njemu vjerovati :D
SENZIBILNI GRUBIJAN

hananah wrote:EEEEEEEEEEEEEE, tu te cekam, nije sto bi koristio nego sto prije nisi koristio, ne bih se ja nikad usudila s tobom :D
Hej, a da mu skinem onaj priv sloj koze pa ga zalijem 100%-tnim alkholom :roll: :D
hananah

Post by hananah »

Ma mozes ti njega ogulii k'o bananu ja se s tobom ne bih usudila :lol: :lol: :lol: :lol:
Haj laku noc :)
SENZIBILNI GRUBIJAN

hananah wrote:Ma mozes ti njega ogulii k'o bananu ja se s tobom ne bih usudila :lol: :lol: :lol: :lol:
Haj laku noc :)
Ama ne bih ga gulio zbog tebe, nego cisto onako zbog meraka :D :-) :D
Post Reply