Eh, moj Tito...
- DobroJutroKolumbo
Joj nemoj mi tih Frojdovskih "viceva" ziv bio!!! 
-
Bosnian Gangsta
Ovdje se pokaze pravo lice Srbije, jer cetnici su bili njemacki saveznici i nije onda cudo sto i Nijemce slave, oni su kasnije izgradili mit o da su se borili protiv Nijemaca a osim manjine vecina su bili cetnici znaci njemacki kolabricionisti. Nacizam se kod njih probudio 80-ih i to sam uvijek govorio. Ali ne neka se ne zamjerimo hajmo to sve ignorirat k´o i 92´ i pravit se blesavima i sa sprdnjom to komentirati, da su bile vehabije cijeli bi se forum do sad javio.
- DobroJutroKolumbo
Potpisujem u cjelosti , pogotovo ovo zadnje!!!Bosnian Gangsta wrote:Ovdje se pokaze pravo lice Srbije, jer cetnici su bili njemacki saveznici i nije onda cudo sto i Nijemce slave, oni su kasnije izgradili mit o da su se borili protiv Nijemaca a osim manjine vecina su bili cetnici znaci njemacki kolabricionisti. Nacizam se kod njih probudio 80-ih i to sam uvijek govorio. Ali ne neka se ne zamjerimo hajmo to sve ignorirat k´o i 92´ i pravit se blesavima i sa sprdnjom to komentirati, da su bile vehabije cijeli bi se forum do sad javio.
-
amrino
Potpisujem i ja!Bosnian Gangsta wrote:Ovdje se pokaze pravo lice Srbije, jer cetnici su bili njemacki saveznici i nije onda cudo sto i Nijemce slave, oni su kasnije izgradili mit o da su se borili protiv Nijemaca a osim manjine vecina su bili cetnici znaci njemacki kolabricionisti. Nacizam se kod njih probudio 80-ih i to sam uvijek govorio. Ali ne neka se ne zamjerimo hajmo to sve ignorirat k´o i 92´ i pravit se blesavima i sa sprdnjom to komentirati, da su bile vehabije cijeli bi se forum do sad javio.
Ako nekoga zanima razlka izmedju "njih" i "nas" (jer se neki prave ludi) evo je ...kod nas nema nacista i fasista. Kada se kod nas djeca budu furala na ubijanje i klanje ... e tad cemo biti isti.
- justahiker
Dobro je Rambo rekao: "E moj Tito sto nisi zivio 100 godina ili bar 150..."!
-
biscanka84
da je zivio toliko dozivio bi ono sto su mnogi ostali diktatori dozivjeli,t.j bio bi "oboren" od strane UN-a,EUjustahiker wrote:Dobro je Rambo rekao: "E moj Tito sto nisi zivio 100 godina ili bar 150..."!
times change friend..nesto sto je bilo akceptirano prije danas uopste nije
-
mostarac
pa sta mogu drugo nego se sprdat sa ovim budaletinama majke ti. Njih je nekoliko stotina na cijelu srbiju i ovakvi kakvi su nisu dovoljno jaki da naprave sranje. Ne treba njih izjednacavati sa ravnogorcima i ostalim cetnicima. Mislim da je ovo nesto drugo, sto normalne drzave svakako zabrane (a u nas bi se pozvali na demokratiju) medjutim Srbija jos uvijek nije normalna drzava. Oni svakako nisu u stanju organizovati bilo sta ozbiljnije izuzev ako prerastu u teroristicku organizaciju, a na kraju ce opet koalirati sa cetnicima koji ce sve i organizovati u slucaju eventualnog sranja. ja na njih gledam samo kao na dio radikalne srbije i djeluju smjesno prema onome sto cemo viditi u nedjelju kad Toma Nikolic zajashe na vlast u Srbiji.Bosnian Gangsta wrote:Ovdje se pokaze pravo lice Srbije, jer cetnici su bili njemacki saveznici i nije onda cudo sto i Nijemce slave, oni su kasnije izgradili mit o da su se borili protiv Nijemaca a osim manjine vecina su bili cetnici znaci njemacki kolabricionisti. Nacizam se kod njih probudio 80-ih i to sam uvijek govorio. Ali ne neka se ne zamjerimo hajmo to sve ignorirat k´o i 92´ i pravit se blesavima i sa sprdnjom to komentirati, da su bile vehabije cijeli bi se forum do sad javio.
-
medda
Mene zanima odkud sad da se u zemljama istocne Evrope mladi pocinju furati na Hiltlera kad su ti narodi za njega bili nize vrijednosti.
Haj da se Hrvati furaju na NDH bilo bi razumljivije (neopravdano)...
Ma to je sto je neko vec rekao lijecenje komplexa...
Haj da se Hrvati furaju na NDH bilo bi razumljivije (neopravdano)...
Ma to je sto je neko vec rekao lijecenje komplexa...
- justahiker
UN, EU??
Ljudi mislio sam vise figurativno!
Ne znam jeste li shvatili pozadinu i poentu, no nije ni bitno...
Ljudi mislio sam vise figurativno!
Ne znam jeste li shvatili pozadinu i poentu, no nije ni bitno...