Eh ... da mi je ... !
-
Skljoco
#1 Eh ... da mi je ... !
- Prosetati "Suljanovicevom" ... pa popiti kahvu u "Lovcu" i ... zasjesti na "Keju" i gledati u Nju ... kako tece ... pici ... tece ... pici ... Eh ... da mi je ... 
-
Prenj
#3 Re: Eh ... da mi je ... !
Ko ti brani?Skljoco wrote:- Prosetati "Suljanovicevom" ... pa popiti kahvu u "Lovcu" i ... zasjesti na "Keju" i gledati u Nju ... kako tece ... pici ... tece ... pici ... Eh ... da mi je ...
Budi kao 5000 hrabrih ljudi koji su se vratili i ne tuse nas po forumu, vec rade i grade.
- manijak1
Malo je to teško objasniti , kako prvu noć zaspati i dočekati jutro .Ko ti brani? - Ko ne brani ?
Budi kao 5000 hrabrih ljudi koji su se vratili i ne tuse nas po forumu, vec rade i grade.
Da si na Škljocinom mjestu , bio.
-
Skljoco
#7 Re: Eh ... da mi je ... !
--------------------------Prenj wrote:Ko ti brani?Skljoco wrote:- Prosetati "Suljanovicevom" ... pa popiti kahvu u "Lovcu" i ... zasjesti na "Keju" i gledati u Nju ... kako tece ... pici ... tece ... pici ... Eh ... da mi je ...
Eh ... da mi je ... sad nedje udomiti i dvajessest-era ...
-
Skljoco
#8 Re: Eh ... da mi je ... !
----------------------Prenj wrote:Ko ti brani?Skljoco wrote:- Prosetati "Suljanovicevom" ... pa popiti kahvu u "Lovcu" i ... zasjesti na "Keju" i gledati u Nju ... kako tece ... pici ... tece ... pici ... Eh ... da mi je ...
Imas li sta na vidiku ?
-
Prenj
S obzirom da je svih ovih 5000 docekalo prvo jutro, ne znam zasto Skljoco ne bi mogao biti 5001.manijak1 wrote:Malo je to teško objasniti , kako prvu noć zaspati i dočekati jutro .Ko ti brani? - Ko ne brani ?
-
Skljoco
-------------------------Prenj wrote:S obzirom da je svih ovih 5000 docekalo prvo jutro, ne znam zasto Skljoco ne bi mogao biti 5001.manijak1 wrote:Malo je to teško objasniti , kako prvu noć zaspati i dočekati jutro .Ko ti brani? - Ko ne brani ?
Zbog toga sto mi je haputak iliti 'urac duzine 260 mm .
Znas , sve bi srpkinje nagrnule i Skljoco zore ne bi vidio Ziv !
-
da pamtis
Prenj wrote:S obzirom da je svih ovih 5000 docekalo prvo jutro, ne znam zasto Skljoco ne bi mogao biti 5001.manijak1 wrote:Malo je to teško objasniti , kako prvu noć zaspati i dočekati jutro .Ko ti brani? - Ko ne brani ?
P/S da mi je da ugasim ovaj PC........
-
Prenj
S kojom samo lakocom Skljoco zaboravi bosansko-hercegovacki narod ...Skljoco wrote:-------------------------Prenj wrote:S obzirom da je svih ovih 5000 docekalo prvo jutro, ne znam zasto Skljoco ne bi mogao biti 5001.manijak1 wrote: Malo je to teško objasniti , kako prvu noć zaspati i dočekati jutro .
-
Skljoco
---------------------------------Prenj wrote:S kojom samo lakocom Skljoco zaboravi bosansko-hercegovacki narod ...Skljoco wrote:-------------------------Prenj wrote: S obzirom da je svih ovih 5000 docekalo prvo jutro, ne znam zasto Skljoco ne bi mogao biti 5001.
Trazio si i sad Gledaj
I koliko sam skuzil ti izgleda mislis da su i srpkinje pripadnice bosanskohercegovackog naroda ?
Ma biz bolan ...
- manijak1
-
Prenj
Nije ti prvi put da pokazujes svoje nacionalisticko liceSkljoco wrote:---------------------------------Prenj wrote:S kojom samo lakocom Skljoco zaboravi bosansko-hercegovacki narod ...Skljoco wrote: -------------------------
Trazio si i sad Gledaj![]()
I koliko sam skuzil ti izgleda mislis da su i srpkinje pripadnice bosanskohercegovackog naroda ?
Ma biz bolan ...
- manijak1
Što ne kažeš o tom 5001-om i njegovom povratku jer Prenj kao i mnogi drugi ovdje voli i vole gledati brojke ........a da nije nijedna od tih na licu mjesta.
I kako je sad on nacionalista ?
Prenj ?
Prenj ?
-
Skljoco
-------------------------Prenj wrote:Nije ti prvi put da pokazujes svoje nacionalisticko liceSkljoco wrote:---------------------------------Prenj wrote: S kojom samo lakocom Skljoco zaboravi bosansko-hercegovacki narod ...
Trazio si i sad Gledaj![]()
Ma biz bolan ...
Ja nikad nisam krio da sam pomalo i nacionalista multivjerske i multietnicke nacije drzave Bosne i Hercegovine !
Sto bi se ja zbog toga prikrivao ?
Mozda zbog ovog malog od 260mm ?
-
Skljoco
-------------------------------manijak1 wrote:Što ne kažeš o tom 5001-om i njegovom povratku jer Prenj kao i mnogi drugi ovdje voli i vole gledati brojke ........a da nije nijedna od tih na licu mjesta.
Prenj ?
Dragi moj manijak ,
Ako sam ( a jesam malkice ) i nacionalista onda sam to ja u Svojoj na Plemenitoj za razliku od drugih , Na Tudjoj i Otetoj ...
-
Prenj
Slucajno dobro poznajem mjesto iz Skljocinog sna.manijak1 wrote:Što ne kažeš o tom 5001-om i njegovom povratku jer Prenj kao i mnogi drugi ovdje voli i vole gledati brojke ........a da nije nijedna od tih na licu mjesta.
Prenj ?
Skljoco je nacionalista, jer Skljocin bosansko-hercegovacki narod postoji samo kao forumska apstrakcija, kad god Skljoco prica o konkretnim ljudima, onda se svi opet vracaju u poznate, dobro omedjene i crno-bijele nacionalne kategorije.