Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sigurno svako od nas ima mini-listu auta koje smatra egzotikom, iz ovog ili onog razloga. Bez obzira da li je u pitanju prica koja lezi iza stvaranja tog auta, njegov dizajn, motorizacija, cijena, ili jednostavno neka sjecanja i trenuci provedeni za volanom jednog takvog auta. Postoje auta koja jednostavno nisu tona lima i cetiri tocka, vec imaju dusu. Imaju ono nesto, neki X faktor od kojeg srce brze zakuca. Naravno, takva auta se vide jako, jako rijetko na nasim ulicama. Pucajte, stavljajte sve sto smatrate egzotikom ili jednostavno oku ugodnom.
pokusaj samo 640x480 slike, ove prevelike, treba mi projektor citao sam o citroenu sm, sa maseratijevim motorom i nekim mehanickim rjesenjima, zakretanjem farova i sl.
Jos da dodam.
Prvi serijski auto sa mjenjacem sa 6 brzina. Prvi serijski auto nizi od jednog metra.
Ovo nije samo nasa egzotika,vec vjerovatno i svjetska. Proizvedeno ih je samo 17 ili 18,ne znaju ni talijani jer su poznati po preciznom vodjenju papira
Jos da dodam.
Prvi serijski auto sa mjenjacem sa 6 brzina. Prvi serijski auto nizi od jednog metra.
Ovo nije samo nasa egzotika,vec vjerovatno i svjetska. Proizvedeno ih je samo 17 ili 18,ne znaju ni talijani jer su poznati po preciznom vodjenju papira
da, inace su jako azurni i precizni kod njih nema izmedju-ili naprave krš nad krševima, ili zvijer da nema ravne. kad sam vidio onaj sesto elemento...