Samo Uzvišeni vidi šta je u čijem srcu,nasa wrote:Nisam sumnjala u Lajkica oko ovog pitanja vezano za oralno da ce tu ispravno protumacitiKroksica wrote:Sta ti je sumnjivo? Ako je onako kako mi je Fatko objasnio nedavno, onda je tumacenje sasvim OK.nasa wrote:Fatko je krenuo u propagandu islamskih video klipova sumnjivog tumacenja,e sad mene interesuje je li to zbog dobre namjere da mi ovdje odvojimo istinu od nesistine ili pak iz lose da zamaze i zatrpa istinu sumnjivim klipovimavec nagadjam sta se Fati desava i s kojom namjerom....
Egzorcizam, istjerivanje duhova
- fatamorgana
#51 Re: Egzorcizam, istjerivanje duhova
- nasa
#52 Re: Egzorcizam, istjerivanje duhova
Ma Pogleda i sta pisesfatamorgana wrote:Samo Uzvišeni vidi šta je u čijem srcu,nasa wrote:Nisam sumnjala u Lajkica oko ovog pitanja vezano za oralno da ce tu ispravno protumacitiKroksica wrote:
Sta ti je sumnjivo? Ako je onako kako mi je Fatko objasnio nedavno, onda je tumacenje sasvim OK.vec nagadjam sta se Fati desava i s kojom namjerom....
- Kroksica
#53 Re: Egzorcizam, istjerivanje duhova
nasa wrote:Nisam sumnjala u Lajkica oko ovog pitanja vezano za oralno da ce tu ispravno protumacitiKroksica wrote:Sta ti je sumnjivo? Ako je onako kako mi je Fatko objasnio nedavno, onda je tumacenje sasvim OK.nasa wrote:Fatko je krenuo u propagandu islamskih video klipova sumnjivog tumacenja,e sad mene interesuje je li to zbog dobre namjere da mi ovdje odvojimo istinu od nesistine ili pak iz lose da zamaze i zatrpa istinu sumnjivim klipovimavec nagadjam sta se Fati desava i s kojom namjerom....
- miskin
#54 Re: Egzorcizam, istjerivanje duhova
I na moje cevape?@Lajkic! Znam da je typo, ali oplakah. Ne znam jel do mene ili ste svi nesto duhoviti veceras. Ja sam bukvalno oplakala od smijeha na neke postove veceras.
- odr0n
#55 Re: Egzorcizam, istjerivanje duhova
Kroksica wrote:nasa wrote:Nisam sumnjala u Lajkica oko ovog pitanja vezano za oralno da ce tu ispravno protumacitiKroksica wrote:
Sta ti je sumnjivo? Ako je onako kako mi je Fatko objasnio nedavno, onda je tumacenje sasvim OK.vec nagadjam sta se Fati desava i s kojom namjerom....
@Lajkic! Znam da je typo, ali oplakah. Ne znam jel do mene ili ste svi nesto duhoviti veceras. Ja sam bukvalno oplakala od smijeha na neke postove veceras.

Evo Lajkić i od mene.
- Kroksica
#56 Re: Egzorcizam, istjerivanje duhova
Tvoji cevapi su mi zadali ceznju.miskin wrote:I na moje cevape?@Lajkic! Znam da je typo, ali oplakah. Ne znam jel do mene ili ste svi nesto duhoviti veceras. Ja sam bukvalno oplakala od smijeha na neke postove veceras.
@Odron, na to sam i pomislila prvo.
- nasa
#57 Re: Egzorcizam, istjerivanje duhova
I ja samKroksica wrote:nasa wrote:Nisam sumnjala u Lajkica oko ovog pitanja vezano za oralno da ce tu ispravno protumacitiKroksica wrote:
@Lajkic! Znam da je typo, ali oplakah. Ne znam jel do mene ili ste svi nesto duhoviti veceras. Ja sam bukvalno oplakala od smijeha na neke postove veceras.
- Kroksica
#58 Re: Egzorcizam, istjerivanje duhova
Ne znam za vas, ali ja manijakalno tucem Bronhi.
- miskin
#59 Re: Egzorcizam, istjerivanje duhova
Neke stvari se nikad ne zaboravljalju, zar ne?I ja samLajkica ne uzimam za ozbiljno od onog obrezivanja zena i njegovog pocasTnog tumacenja
- Kroksica
#60 Re: Egzorcizam, istjerivanje duhova
A to je njegov biser...ahaa...nasa wrote: I ja samLajkica ne uzimam za ozbiljno od onog obrezivanja zena i njegovog pocasTnog tumacenja
- fatamorgana
#61 Re: Egzorcizam, istjerivanje duhova
Da nemaš slučajno koji karnister viška da mi posudiš, treba mi za 'vamo nešto,Kroksica wrote:Ne znam za vas, ali ja manijakalno tucem Bronhi.
- Kroksica
#62 Re: Egzorcizam, istjerivanje duhova
Kanister k'o kanister ili kanister Bronhija?fatamorgana wrote:Da nemaš slučajno koji karnister viška da mi posudiš, treba mi za 'vamo nešto,Kroksica wrote:Ne znam za vas, ali ja manijakalno tucem Bronhi.
- miskin
#63 Re: Egzorcizam, istjerivanje duhova
I daj odlucite se koju cemo temu trolati, ne mogu pratit ovako
- odr0n
#64 Re: Egzorcizam, istjerivanje duhova
Ja nekakav kiselo gorki sok od cjeđene narandže.Kroksica wrote:Ne znam za vas, ali ja manijakalno tucem Bronhi.
- fatamorgana
#65 Re: Egzorcizam, istjerivanje duhova
Ovo prvo štos' rekla,Kroksica wrote:Kanister k'o kanister ili kanister Bronhija?fatamorgana wrote:Da nemaš slučajno koji karnister viška da mi posudiš, treba mi za 'vamo nešto,Kroksica wrote:Ne znam za vas, ali ja manijakalno tucem Bronhi.
- nasa
#66 Re: Egzorcizam, istjerivanje duhova
Gdje cu mu to zaboraviti,vrlo sam nezadovoljna,posalji mi mail pa mu sastavim koji redak nezadovoljstva jednom kad ne budem raspolozenamiskin wrote:Neke stvari se nikad ne zaboravljalju, zar ne?I ja samLajkica ne uzimam za ozbiljno od onog obrezivanja zena i njegovog pocasTnog tumacenja
- zambaklija
#67 Re: Egzorcizam, istjerivanje duhova
ja bome prije svakog gutljaja kažem u sebi bismilahi i tako stučem litru jecka i 7 poltrenjača pive
i stojećki odem pajkiti...jel i u me šejtan se satjero

- Kroksica
#68 Re: Egzorcizam, istjerivanje duhova
Uuuu to je onaj 100% narandza, nemoj se smijat dok pijes, ako ode "nastranu" nece valjat.odr0n wrote:Ja nekakav kiselo gorki sok od cjeđene narandže.Kroksica wrote:Ne znam za vas, ali ja manijakalno tucem Bronhi.![]()
- nasa
#69 Re: Egzorcizam, istjerivanje duhova
Joj i ja sam jedno vrijeme svakodnevno cijedila narandje odnosno istjerivala duhove iz njihodr0n wrote:Ja nekakav kiselo gorki sok od cjeđene narandže.Kroksica wrote:Ne znam za vas, ali ja manijakalno tucem Bronhi.![]()
- Kroksica
#70 Re: Egzorcizam, istjerivanje duhova
Imam dva plava kanistera i jedan crveni, pa koji ces? BTW, kanister je kanta?fatamorgana wrote: Ovo prvo štos' rekla,
- miskin
#71 Re: Egzorcizam, istjerivanje duhova
Hoces broj telefona, onako uzivo da se cujete?nasa wrote:Gdje cu mu to zaboraviti,vrlo sam nezadovoljna,posalji mi mail pa mu sastavim koji redak nezadovoljstva jednom kad ne budem raspolozenamiskin wrote:Neke stvari se nikad ne zaboravljalju, zar ne?I ja samLajkica ne uzimam za ozbiljno od onog obrezivanja zena i njegovog pocasTnog tumacenja
- miskin
#72 Re: Egzorcizam, istjerivanje duhova
Kroksica wrote:Imam dva plava kanistera i jedan crveni, pa koji ces? BTW, kanister je kanta?fatamorgana wrote: Ovo prvo štos' rekla,
- Kroksica
#73 Re: Egzorcizam, istjerivanje duhova
Sta se smijes?miskin wrote:Kroksica wrote:Imam dva plava kanistera i jedan crveni, pa koji ces? BTW, kanister je kanta?fatamorgana wrote: Ovo prvo štos' rekla,![]()
![]()
- fatamorgana
#74 Re: Egzorcizam, istjerivanje duhova
Ako ne tražim previše onda jedan plavi i jedan crveni da šta ne pomiješam, da ne pogoršam ionako lošu situaciju,Kroksica wrote:Imam dva plava kanistera i jedan crveni, pa koji ces? BTW, kanister je kanta?fatamorgana wrote: Ovo prvo štos' rekla,
- miskin
#75 Re: Egzorcizam, istjerivanje duhova
Nesto mi naumpaloSta se smijes?