egzorcizam i istjerivanje zloduha stvarnost ili ne???

Rasprave o vjerskim temama.
Post Reply
drummer2806

#1 egzorcizam i istjerivanje zloduha stvarnost ili ne???

Post by drummer2806 »

Na nekom portalu pojavila se vijest kako je kuća jedne obitelji opsjednuta nekakvom silom. obitelj stalno ima problema čak razmišlja da se odseli negdje jer je postalo neizdržljivo živjeti u kući. čuju glasove, buku i galamu....je li to moguće i stvarno? Ili je obmana?
ProbuseniDolar

#2 Re: egzorcizam i istjerivanje zloduha stvarnost ili ne???

Post by ProbuseniDolar »

Cuo sam dosta slucajeva od raznih ljudi, kunu se u najdraze. Ja nikad nisam nista slicno dozivio, tako da dok ne dozivim ne vjerujem.
tranquil

#3 Re: egzorcizam i istjerivanje zloduha stvarnost ili ne???

Post by tranquil »

Biću kratak.
drummer2806 wrote:je li to moguće i stvarno?
Ne.
drummer2806 wrote:Ili je obmana?
Da.

Nadam se da sam pomogao :kravata:
tranquil

#4 Re: egzorcizam i istjerivanje zloduha stvarnost ili ne???

Post by tranquil »

drummer2806 wrote:Na nekom portalu pojavila se vijest kako je kuća jedne obitelji opsjednuta nekakvom silom. obitelj stalno ima problema čak razmišlja da se odseli negdje jer je postalo neizdržljivo živjeti u kući. čuju glasove, buku i galamu
Ustvari povlačim riječ. Gore opisana situacija je česta i to čak kod nas. Vidjeti temu "Nestanak civilizacije".
Prozor

#5 Re: egzorcizam i istjerivanje zloduha stvarnost ili ne???

Post by Prozor »

je li na reality tv ili kako se zove onaj kanal :D

i ja sam gledao neku takvu emisiju i pravo da ti kazem meni je tu najveca enigma sta ti ljudi onda tu rade godinama i kao nece da se sele. :roll:
witness

#6 Re: egzorcizam i istjerivanje zloduha stvarnost ili ne???

Post by witness »

itekako stvarnost... vjernik(krscanin,musliman,jevrej)mora da vjeruje u nevidljivi svijet.al normalno ljudi ne vjetuje sve dok se to ne desi njima :x
MUNAFIK

#7 Re: egzorcizam i istjerivanje zloduha stvarnost ili ne???

Post by MUNAFIK »

zaista ne znam za pomenutu pricu da je istina ili ne... ali jeste istina da postoji taj ''drugi paralelni'' svijet nasem i da tu i tamo, zbog ovih i onih razloga, ljudi dodju u kontakt sa tim tamo... i eto nastanu odredjeni belaji koji se u vecini slucajeva mogu rijesiti... Metode ljecena kod krscana i muslimana i jevreja i drugih su razlicite itd... Naravno mnogi ne vjeruju dok samo ne dozive i dok im nesto ne pocne igrati po tijelu dok neki tamo 'uci' nesto iz Kur'ana Casnog... Al eto neki ce reci laz i varka, neki ce tome davati neki poseban misticizam i veliku vaznost a neki ce to prihvatati kao i sve sto Bog stvara i tako se prema tome odnositi...

Koga nesto vise interesuje sigurno moze puno toga naci a i licno se uvjeriti razlicitim eksperimentima :D
Post Reply