egzorcizam i istjerivanje zloduha stvarnost ili ne???
-
drummer2806
#1 egzorcizam i istjerivanje zloduha stvarnost ili ne???
Na nekom portalu pojavila se vijest kako je kuća jedne obitelji opsjednuta nekakvom silom. obitelj stalno ima problema čak razmišlja da se odseli negdje jer je postalo neizdržljivo živjeti u kući. čuju glasove, buku i galamu....je li to moguće i stvarno? Ili je obmana?
- ProbuseniDolar
#2 Re: egzorcizam i istjerivanje zloduha stvarnost ili ne???
Cuo sam dosta slucajeva od raznih ljudi, kunu se u najdraze. Ja nikad nisam nista slicno dozivio, tako da dok ne dozivim ne vjerujem.
- tranquil
#3 Re: egzorcizam i istjerivanje zloduha stvarnost ili ne???
Biću kratak.
Nadam se da sam pomogao
Ne.drummer2806 wrote:je li to moguće i stvarno?
Da.drummer2806 wrote:Ili je obmana?
Nadam se da sam pomogao
- tranquil
#4 Re: egzorcizam i istjerivanje zloduha stvarnost ili ne???
Ustvari povlačim riječ. Gore opisana situacija je česta i to čak kod nas. Vidjeti temu "Nestanak civilizacije".drummer2806 wrote:Na nekom portalu pojavila se vijest kako je kuća jedne obitelji opsjednuta nekakvom silom. obitelj stalno ima problema čak razmišlja da se odseli negdje jer je postalo neizdržljivo živjeti u kući. čuju glasove, buku i galamu
- Prozor
#5 Re: egzorcizam i istjerivanje zloduha stvarnost ili ne???
je li na reality tv ili kako se zove onaj kanal
i ja sam gledao neku takvu emisiju i pravo da ti kazem meni je tu najveca enigma sta ti ljudi onda tu rade godinama i kao nece da se sele.
i ja sam gledao neku takvu emisiju i pravo da ti kazem meni je tu najveca enigma sta ti ljudi onda tu rade godinama i kao nece da se sele.
-
witness
#6 Re: egzorcizam i istjerivanje zloduha stvarnost ili ne???
itekako stvarnost... vjernik(krscanin,musliman,jevrej)mora da vjeruje u nevidljivi svijet.al normalno ljudi ne vjetuje sve dok se to ne desi njima 
-
MUNAFIK
#7 Re: egzorcizam i istjerivanje zloduha stvarnost ili ne???
zaista ne znam za pomenutu pricu da je istina ili ne... ali jeste istina da postoji taj ''drugi paralelni'' svijet nasem i da tu i tamo, zbog ovih i onih razloga, ljudi dodju u kontakt sa tim tamo... i eto nastanu odredjeni belaji koji se u vecini slucajeva mogu rijesiti... Metode ljecena kod krscana i muslimana i jevreja i drugih su razlicite itd... Naravno mnogi ne vjeruju dok samo ne dozive i dok im nesto ne pocne igrati po tijelu dok neki tamo 'uci' nesto iz Kur'ana Casnog... Al eto neki ce reci laz i varka, neki ce tome davati neki poseban misticizam i veliku vaznost a neki ce to prihvatati kao i sve sto Bog stvara i tako se prema tome odnositi...
Koga nesto vise interesuje sigurno moze puno toga naci a i licno se uvjeriti razlicitim eksperimentima
Koga nesto vise interesuje sigurno moze puno toga naci a i licno se uvjeriti razlicitim eksperimentima