Egzibicionista u Sarajevu a i sire

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Troll_Happens

#1 Egzibicionista u Sarajevu a i sire

Post by Troll_Happens »

Uhapšen egzibicionista

Na više lokacija u Vogošći presretao djevojke pred kojima se skidao i pokazivao im spolni organ...

Mušana Heću (27) iz Rogatice, nastanjenog u Sarajevu, vogošćanski policajci uhapsili su prekjučer oko 13 sati. On je u proteklom periodu na više lokacija u Vogošći presretao djevojke pred kojima se skidao i pokazivao im spolni organ.

Nakon što je 17-godišnja K. B. pozvala PU Vogošća i obavijestila policajce da ju je Hećo presreo na ulici i skinuo se pred njom, oni su mu napravili sačekušu i uhapsili ga. Nakon toga ga je K. B. i identificirala, a naknadno je utvrđeno da to nije bio prvi put da je Hećo presreo neku djevojku.

On je jučer, uz službeni izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zadovoljavanje pohote pred djetetom ili maloljetnikom, predat kantonalnom tužiocu na daljnji postupak.
TUGO MOJA :shock:
Dori

Post by Dori »

Ima jedan na Vilsonovom......ali nema se bas sta vidjeti :D
karanana

Post by karanana »

Dena wrote:Ima jedan na Vilsonovom......ali nema se bas sta vidjeti :D
Pa dobro, mozda je bilo hladno vrijeme.
homo_sapiens

Post by homo_sapiens »

karanana wrote:

Jel' se to tješiš :D
furlan

Post by furlan »

Ne, ne tjesi se , nego se vadi. :D :D
Dori

Post by Dori »

homo_sapiens wrote:
karanana wrote:

Jel' se to tješiš :D
:lol:

Image
Skyfox

Post by Skyfox »

kad mu je vec do skidanja u javnosti sto ne radi kao striper :-)
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Ako je u pitanju isti, onaj relativno fino obuceni, prije 15 dana je iz bristola dobacivao zenama i pokazivao im pare i mamio ih u Bristol da udju...
ja zvala drotove ovi umrli od smijeha...dok nisam rekla da mu je gotovo sijelo ako ja svog tatu probudim :D a bilo 5:15 popodne.

I da, nijt je bilo hladno nit je Dena corava, lika nemas sta vidjeti...
Meni je veci problem ciko bijele kose, sa cvikerima, crvena jakna sa crnim rpugama, koji ISPRE MOJE ZGRADE dila, ja zovem 122 i oni tek za sat posalju patrolu...
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

mIRCerka wrote:
Ako je u pitanju isti, onaj relativno fino obuceni, prije 15 dana je iz bristola dobacivao zenama i pokazivao im pare i mamio ih u Bristol da udju...
ja zvala drotove ovi umrli od smijeha...dok nisam rekla da mu je gotovo sijelo ako ja svog tatu probudim :D a bilo 5:15 popodne.

Meni je veci problem ciko bijele kose, sa cvikerima, crvena jakna sa crnim rpugama, koji ISPRE MOJE ZGRADE dila, ja zovem 122 i oni tek za sat posalju patrolu...
to kod tebe uvijek nešto ozbiljno
anakadabra

#10 Re: Egzibicionista u Sarajevu a i sire

Post by anakadabra »

Jedan001 wrote:
Na više lokacija u Vogošći presretao djevojke pred kojima se skidao i pokazivao im spolni organ...

....obavijestila policajce da ju je Hećo presreo na ulici i skinuo se pred njom, oni su mu napravili sačekušu i uhapsili ga.
Jel i njima pokazao ImageImageImage
StLouis

Post by StLouis »

hhahaahahha ja, moja rodica i njen muz smo bili zrtve jednog takvog prije nekih desetak godina u njemackoj. kupovali neke stvari u robnoj kuci u hamburgu kadli ti pred nas tip s brcicima, mrsav u dugom mantilu kojeg je rasirio ispred moje rodice bas kao drakula :D ona se zagledala zaprepastena u njega a muz je vuce za rukav...govori mu; stani covjece ne mogu da vjerujem, nikada ovakvo nesto nisam vidjela niti dozivjela, sto si zaostao :lol: ja se umalo upiskio od smijeha i jos smo ga uslikali na brzinu :lol:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Umjetnik a wrote:
mIRCerka wrote:

to kod tebe uvijek nešto ozbiljno
pa jos jednom nek mi neko kaze da je Dobrinja fuj i ovakva i onakva, nista od ovoga sto dozivljavam na grbavici nisam dozivjela na dobrinji...
Fiore

#13 we

Post by Fiore »

Dobrinja je nekako puno ljepsa sto se tice rasporeda.. al Grbavica je brate ko vojni plan gradnje...lici na naselje malih tvrdjava :)
mIRCerka

#14 Re: we

Post by mIRCerka »

Fiore wrote:Dobrinja je nekako puno ljepsa sto se tice rasporeda.. al Grbavica je brate ko vojni plan gradnje...lici na naselje malih tvrdjava :)
NA dobrinji nema egzibicionista. Bilo je par pokusaja, sve i jedan je zavrsio slomljen da klincu valjao nije.

zna se gdje je velika mogucnost da se droga dila, ili cak da ti je dostave na kucni prag, ali nema cike sijede kose koji ispred tvog haustora dila drogu ko devize.
repeater

Post by repeater »

imas takvih i ovdje, na forumu. ja sam nedavno nabasao na jednog, tacnije jednu. ruku na srce, nije mi nimalo smetalo .. 8-)
iskreno, mene vise zabrinjava princip "shock and awe" u okviru amer. vanjske politike. i za kraj, sta je grupica svjetskih egzibic. u poredenju sa milijonima clanova myspace-a ??
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

ja ne znam koja je uopšte svrha toga
repeater

Post by repeater »

.. i zasto se iskljucivo veze za muski rod - ako je po sredi narcisizam ili nesto slicno, onda je egzibic. svojstven i zenama. pitam se na koji nacin one to ispoljavaju?
Dori

Post by Dori »

repeater wrote:.. i zasto se iskljucivo veze za muski rod - ako je po sredi narcisizam ili nesto slicno, onda je egzibic. svojstven i zenama. pitam se na koji nacin one to ispoljavaju?
Dolaskom na podforum "Bez Cenzure"? :D
Post Reply