Egipatski šeik neosuđen u zatvoru
-
HRVojeVukcicHRVATinic
#1 Egipatski šeik neosuđen u zatvoru
http://www.persecution.org/suffering/ne ... 50004727b8
Može jedna usporedba?
Kako muslimani postupaju sa konvertitima a kako krščani??
Stavili tipa u čeliju od 2m kvadratna, vjerovatno će "umrijeti" u pritvoru od uvjeta.
Može jedna usporedba?
Stavili tipa u čeliju od 2m kvadratna, vjerovatno će "umrijeti" u pritvoru od uvjeta.
-
HRVojeVukcicHRVATinic
Kad čovjek sa čovjekom ne postupa humano, normalno čovjeka to boli.muha_sa wrote:Bez-urac---briga me za NAKOG anamo tamo.
-
King Kikapu
pa sta ima covjekoljubac. nisam te prepozno iste sekunde.HRVojeVukcicHRVATinic wrote:Kad čovjek sa čovjekom ne postupa humano, normalno čovjeka to boli.muha_sa wrote:Bez-urac---briga me za NAKOG anamo tamo.
- vatrogasac
...uticala na tebe kuknjava jevrejskog (antiislamskog) lobija na forum.hr .....HRVojeVukcicHRVATinic wrote:Kad čovjek sa čovjekom ne postupa humano, normalno čovjeka to boli.muha_sa wrote:Bez-urac---briga me za NAKOG anamo tamo.
http://www.forum.hr/showpost.php?p=6281 ... tcount=924
-
spongebob
#10 Re: Egipatski šeik neosuđen u zatvoru
ma taj sejk je garant neki placenik!HRVojeVukcicHRVATinic wrote:http://www.persecution.org/suffering/ne ... 50004727b8
Može jedna usporedba?
ne ocekuj ovdje neke kriticne komentare povodom ove teme jer je ovo muslimanski forum.
-
Svemirski_Jebach
ma ja.
nemam pojma o cemu se radi ali hajde recimo da cu povjerovati da je u celiji "samo zato jer je presao na krscanstvo i napustio islam".
Prvo, cudi me to jer je Egipat svjetovna drzava i prijatelj sa Izraelom. Njihovi zatvori su godinama puni raznih islamista (radikala) koji su protiv vlade. Tako da je neobicno a bi sada stavili u zatvor nekog konvertita al hajde.
recimo da je tako. Onda takav postupak OSUDJUJEM jer je protivan ljudskim pravima i "visem" zakonu - sto bi rekli "reson". Tacno je da se u vecini islamskih zemalja ljudska prava ne postuju (generalno, dakle svih) a isto se mogu sloziti s tobom da u znacajnom broju muslimanskih drzava tretman krscana je losiji nego sto se muslimani tretiraju na zapadu. Ali u tome ima nekoliko kvaka. Jedna je da su zapadne vlade podrzavale i podrzavaju rezime u muslimanskim zemljama tako da sami indirektno stite takav tretman. A drugo da su nazalost mnoge islamske zemlje danas NEDEMOKRATSKE. To govori da muslimani tek treba da prodju svoju renesansu i demokratske socijalne "revolucije".
Mislim da je dalja rasprava nepotrebna.
nemam pojma o cemu se radi ali hajde recimo da cu povjerovati da je u celiji "samo zato jer je presao na krscanstvo i napustio islam".
Prvo, cudi me to jer je Egipat svjetovna drzava i prijatelj sa Izraelom. Njihovi zatvori su godinama puni raznih islamista (radikala) koji su protiv vlade. Tako da je neobicno a bi sada stavili u zatvor nekog konvertita al hajde.
recimo da je tako. Onda takav postupak OSUDJUJEM jer je protivan ljudskim pravima i "visem" zakonu - sto bi rekli "reson". Tacno je da se u vecini islamskih zemalja ljudska prava ne postuju (generalno, dakle svih) a isto se mogu sloziti s tobom da u znacajnom broju muslimanskih drzava tretman krscana je losiji nego sto se muslimani tretiraju na zapadu. Ali u tome ima nekoliko kvaka. Jedna je da su zapadne vlade podrzavale i podrzavaju rezime u muslimanskim zemljama tako da sami indirektno stite takav tretman. A drugo da su nazalost mnoge islamske zemlje danas NEDEMOKRATSKE. To govori da muslimani tek treba da prodju svoju renesansu i demokratske socijalne "revolucije".
Mislim da je dalja rasprava nepotrebna.
-
Svemirski_Jebach
ej maro, maro...nemoj se ti brinuti. samo spavaj...lijepo i nemoj seike sanjat. please.
-
Svemirski_Jebach
da ti neko na brzinu....promijeni ulje?
ma nista, to ja nako...nego ima li taj tvoj seik nafte?
ma nista, to ja nako...nego ima li taj tvoj seik nafte?
- Drvosjeca iz Dejcica
#17 Re: Egipatski šeik neosuđen u zatvoru
Tek da se ne izgubi potpun pogled na slicne stvari.HRVojeVukcicHRVATinic wrote:http://www.persecution.org/suffering/ne ... 50004727b8
Može jedna usporedba?

-
sklonost
#19 Re: Egipatski šeik neosuđen u zatvoru
E boze moj kada se odmah pocnu javljati ovi nacionalisti grrrr.spongebob wrote:ma taj sejk je garant neki placenik!HRVojeVukcicHRVATinic wrote:http://www.persecution.org/suffering/ne ... 50004727b8
Može jedna usporedba?
ne ocekuj ovdje neke kriticne komentare povodom ove teme jer je ovo muslimanski forum.
Ali eto seik bio vaki bio naki i rikno u cuzi ko mu je kriv dok je bio musliman zivio je hadzija i imao hareme i svasta sve su mu oni dopustali i onda kada mu je i to dosadilo onda bi jos i da malo mjenja i ovi rekli e nes rodjo sigurno. Ma joj to je samo mali primjer vidi ovo sada ovaj Spongebob Hrvatska izgubi utakmicu i onda se njihovi "vatreni" navijaci vrate i razbiju par radnji i napadnu hrpu ljudi samo zato sto su ovi muslimani i sto su mozda navijali za nekog drugog ili pak oni iz RS udaraju nase navijace u Beogradu. Dalje nemam potrebe da pricam pa ti skontaj.
I sto da ja ili neko drugi kritikujem nekog naseg, ah da i veze koje se ostavruju dole preko muslimana u BiH su veoma vazne ali to nikada niko ne spominje.
-
Kel'Thalas
Vjerovatno bi konvertirani "sheih" volio uteći iz totalilitarističnog Egipta pa se transformiso u Isusovog sljedbenika ne bil' privuko' pažnju zapadnih Human rights watchova jer da je musliman u zatvoru,recimo da je ihvanija pa ne bi niko prstom mrdno,al ovako komercijalizuje cijeli događaj i onda "istinoljubivi" likovi poput pokretača teme dođu da popuju kako su muslimani zadojeni primitivci jer viđu kako oni postupaju sa onima koji su prihvatili Isusa za spasitelja.

-
Haqqani
Ma, ne postoji nikakav sejh ...Kel'Thalas wrote:Vjerovatno bi konvertirani "sheih" volio uteći iz totalilitarističnog Egipta pa se transformiso u Isusovog sljedbenika ne bil' privuko' pažnju zapadnih Human rights watchova jer da je musliman u zatvoru,recimo da je ihvanija pa ne bi niko prstom mrdno,al ovako komercijalizuje cijeli događaj i onda "istinoljubivi" likovi poput pokretača teme dođu da popuju kako su muslimani zadojeni primitivci jer viđu kako oni postupaju sa onima koji su prihvatili Isusa za spasitelja.