Danke
Egipat....
- kriticarka_nikova
#1 Egipat....
Ajmo brzo svi koji su bili u Egiptu da mi kazu kakvi su fakultativni izleti,tj.cijene izleta (lokalnih i domacih agencija-mislim da su lokalne jeftinije),konkretno zanima me Luxor,Giza i posjeta nekom ostrvu u blizini Hurghade.(posto idem u Hurghadu)
Danke
Danke
- black
#2 Re: Egipat....
to malo da se poFalis jelkriticarka_nikova wrote:Ajmo brzo svi koji su bili u Egiptu da mi kazu kakvi su fakultativni izleti,tj.cijene izleta (lokalnih i domacih agencija-mislim da su lokalne jeftinije),konkretno zanima me Luxor,Giza i posjeta nekom ostrvu u blizini Hurghade.(posto idem u Hurghadu)
Danke
- kriticarka_nikova
#3 Re: Egipat....
Nemam sta da se falim za 750 KM,da idem na Bali recimo bas bih voljela da se falim na forumu gdje me svi znaju....eh....da mogu bogdom na Baliblack wrote:to malo da se poFalis jelkriticarka_nikova wrote:Ajmo brzo svi koji su bili u Egiptu da mi kazu kakvi su fakultativni izleti,tj.cijene izleta (lokalnih i domacih agencija-mislim da su lokalne jeftinije),konkretno zanima me Luxor,Giza i posjeta nekom ostrvu u blizini Hurghade.(posto idem u Hurghadu)
Danke![]()
-
alek
#4 Re: Egipat....
giza ti je malo daleko. lakse ces i prije do saudijske arabijekriticarka_nikova wrote:konkretno zanima me Luxor,Giza i posjeta nekom ostrvu u blizini Hurghade.(posto idem u Hurghadu)
- kriticarka_nikova
Hvala svima na i9scrpin informacijama.Odusevljena sam