aaaaaaa eto svi su golovi fiksirani bili decenijama ma sta decenijama stotinama godina!!!!! Ljudi pricaju o necemu o cemu nemaju blage veze ali ono bas blage veze i cudi me da i Muha izgleda kao takav. Dzaba oni su odlucili da je Efendic kriv i mozesw ti pisati i reci da si gledao svojim ocima AVU MAU zastitnici svega i "nase stranke" su odlucile da ranije pocnu predizbornu kampanju. Jos se naklati ovaj SDA bolesnik iz nekog od prvih safova koji su dobili sve pa i mogucnost da ne vise i ne vire iz dupeta "ridjobradom" i ode tema u tri lijepe p.... materine.mario001 wrote:Pretpostavljam da tvoja iznenadjenost potice iz nedostatka posjete sportskim terenima, odes na stadio kosevo i vidis golove koji se pomjeraju, u centru Safet Zajko isti je slucaj...itd itd..muha_sa wrote:mario001 wrote:
Ja govorim o pokretnosti golova, nisu nikada bili fiksirani na tom terenu.
Skoro nigdje nisu fiksirani na vjestackoj travi![]()
I dzabi im pricati da je nastavnik nekoliko puta upozoravao djecaka, da roditelji jednostavno ne zele da tuze ikoga, da je neko sasvim trci prepilio taj gol, da su golovi od kada zivis tu takvi kakvi jesu....kampanja je kampanja uvijek prljava do bola s tim da je sad pala jos nize i dosla je do toga da se i mrtva djeca koriste u njoj. Bez obzira koliki sam socijaldemokrata Nasoj Stranci i SDP-u mogu samo poruciti da ce biti sljedeci put na vlasti kad meni nokat na celu izraste sa ovakvim nacinom kampanje a ovom SDA jurisniku da porucim ebo Bakir se sageo i poceo ga dudlati najvecem protvniku ne kontajuci da mu je to u stvar kraj a ne nova veza na pomolu!!!! U JEDINSTVU JE KRAJ!!!!