Efendić sve l i teror.

Post Reply
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#176 Re: Efendić sve l i teror.

Post by hrasno38 »

mario001 wrote:
muha_sa wrote:
mario001 wrote:
Ja govorim o pokretnosti golova, nisu nikada bili fiksirani na tom terenu.
Skoro nigdje nisu fiksirani na vjestackoj travi
:-) :run:
Pretpostavljam da tvoja iznenadjenost potice iz nedostatka posjete sportskim terenima, odes na stadio kosevo i vidis golove koji se pomjeraju, u centru Safet Zajko isti je slucaj...itd itd..
aaaaaaa eto svi su golovi fiksirani bili decenijama ma sta decenijama stotinama godina!!!!! Ljudi pricaju o necemu o cemu nemaju blage veze ali ono bas blage veze i cudi me da i Muha izgleda kao takav. Dzaba oni su odlucili da je Efendic kriv i mozesw ti pisati i reci da si gledao svojim ocima AVU MAU zastitnici svega i "nase stranke" su odlucile da ranije pocnu predizbornu kampanju. Jos se naklati ovaj SDA bolesnik iz nekog od prvih safova koji su dobili sve pa i mogucnost da ne vise i ne vire iz dupeta "ridjobradom" i ode tema u tri lijepe p.... materine.
I dzabi im pricati da je nastavnik nekoliko puta upozoravao djecaka, da roditelji jednostavno ne zele da tuze ikoga, da je neko sasvim trci prepilio taj gol, da su golovi od kada zivis tu takvi kakvi jesu....kampanja je kampanja uvijek prljava do bola s tim da je sad pala jos nize i dosla je do toga da se i mrtva djeca koriste u njoj. Bez obzira koliki sam socijaldemokrata Nasoj Stranci i SDP-u mogu samo poruciti da ce biti sljedeci put na vlasti kad meni nokat na celu izraste sa ovakvim nacinom kampanje a ovom SDA jurisniku da porucim ebo Bakir se sageo i poceo ga dudlati najvecem protvniku ne kontajuci da mu je to u stvar kraj a ne nova veza na pomolu!!!! U JEDINSTVU JE KRAJ!!!!
kamen spoticanja

#177 Re: Efendić sve l i teror.

Post by kamen spoticanja »

cpu_fan wrote:
kamen spoticanja wrote:Sjecam se demira,pedje i ekipe kad su ,koristeci smrt denisa mrnjavca,pravili prve korake u ozbiljnijoj politickoj karijeri...i ovde je matrica ista...samo sad umjesto semihe imaju efendica...
a sad jedno pitanje za iste...sta se desilo u krugu firme Nexe?
Jel' to nisu bili u pravu kad su dizali galamu i animirali ljude da se pobune? U krugu firme Nexe čovjek na svoju ruku uveo svoju djecu u prostor gdje zabranjen ulazak neovlaštenim licima. Šta tu nije jasno ?
Sve je jasno...samo mi nije jasno kako "revolucionarnim.snagama" nije jasno da smo ovakav scenario vec vidjeli...a i istu demagogiju...
no pasaran sto bi demir rek'o birvaktile
mario001

#178 Re: Efendić sve l i teror.

Post by mario001 »

trcicu trceci wrote:Ovo je nesreca, mislim da je blago retardirano traziti odgovornost zbog ovoga.

Ne razumijem zasto se dopustaju ove teme.

Ni ja ali evo ucestvujem u njoj
cpu_fan

#179 Re: Efendić sve l i teror.

Post by cpu_fan »

mario001 wrote:
:roll: Zbog toga što je njegov radnik očigledno zloupotrebio prostor firme i zaobišao sigurnosnu proceduru.
To uopste ne umanjuje odgovrnost direktora, ali nije to ni bitno koliko je bitno licemjerstvo ekipe iz Nase Stranke, to se desilo i nikom nista a za ovo znaju krivca bez provedene istrage
Samo ako unutar kruga i na ogradi nije bilo jasno istaknuto upozorenje, ako radnici nisu bili upoznati sa rizicima posla kojim se bave. Njegov radnik je očigledno svjesno uradio šta je uradio i to direktora u potpunosti amnestira. 100% je da je sprovedena istraga istraga u smislu da li ima prospusta.
mario001

#180 Re: Efendić sve l i teror.

Post by mario001 »

mario :-D ja ti rekoh da sam zanatlija i da sam radio, izmedju ostalog, i na fiksiranju golova na umjetnoj travi i to kod privatnika.

ono nisu golovi vec skalamerije.
Prvom prilikom vodim unuku u centar Safet Zajko i kacim se na precku tog pokretnog gola--cisto da vidim hoce li se prevrnut.
Ja cu provjeriti na Hotonju jesu li pricvrsceni golovi.
Pa ti si savrsena osoba da nam kazes postoji li zakon, pravilnik ili standard koji nalaze da budu pricvrsceni....
HM 2011

#181 Re: Efendić sve l i teror.

Post by HM 2011 »

trcicu trceci wrote:Ovo je nesreca, mislim da je blago retardirano traziti odgovornost zbog ovoga.

Ne razumijem zasto se dopustaju ove teme.
da su na mjestu bila 4 šarafa pa da ih je neko skinuo onda bi bila nesreća.

Izgleda da od početka nisu bili na mjestu - pa narod na forumu raspravlja o nemaru.

A u suštini ko sjedi u tužilaštvu vjerovatno je istog stajališta kao i ti. I onda je na kocki povjerenje naroda u našu SDA ?
mario001

#182 Re: Efendić sve l i teror.

Post by mario001 »

cpu_fan wrote:
mario001 wrote:
:roll: Zbog toga što je njegov radnik očigledno zloupotrebio prostor firme i zaobišao sigurnosnu proceduru.
To uopste ne umanjuje odgovrnost direktora, ali nije to ni bitno koliko je bitno licemjerstvo ekipe iz Nase Stranke, to se desilo i nikom nista a za ovo znaju krivca bez provedene istrage
Samo ako unutar kruga i na ogradi nije bilo jasno istaknuto upozorenje, ako radnici nisu bili upoznati sa rizicima posla kojim se bave. Njegov radnik je očigledno svjesno uradio šta je uradio i to direktora u potpunosti amnestira. 100% je da je sprovedena istraga istraga u smislu da li ima prospusta.
Sve ok ali zasto se ovdje licitira sa krivcem bez da je provedena istraga, i pored toga sto je ovo nesretni slucaj
muha_sa

#183 Re: Efendić sve l i teror.

Post by muha_sa »

hrasno38 wrote: aaaaaaa eto svi su golovi fiksirani bili decenijama ma sta decenijama stotinama godina!!!!! Ljudi pricaju o necemu o cemu nemaju blage veze ali ono bas blage veze i cudi me da i Muha izgleda kao takav. Dzaba oni su odlucili da je Efendic kriv i mozesw ti pisati i reci da si gledao svojim ocima AVU MAU zastitnici svega i "nase stranke" su odlucile da ranije pocnu predizbornu kampanju. Jos se naklati ovaj SDA bolesnik iz nekog od prvih safova koji su dobili sve pa i mogucnost da ne vise i ne vire iz dupeta "ridjobradom" i ode tema u tri lijepe p.... materine.
I dzabi im pricati da je nastavnik nekoliko puta upozoravao djecaka, da roditelji jednostavno ne zele da tuze ikoga, da je neko sasvim trci prepilio taj gol, da su golovi od kada zivis tu takvi kakvi jesu....kampanja je kampanja uvijek prljava do bola s tim da je sad pala jos nize i dosla je do toga da se i mrtva djeca koriste u njoj. Bez obzira koliki sam socijaldemokrata Nasoj Stranci i SDP-u mogu samo poruciti da ce biti sljedeci put na vlasti kad meni nokat na celu izraste sa ovakvim nacinom kampanje a ovom SDA jurisniku da porucim ebo Bakir se sageo i poceo ga dudlati najvecem protvniku ne kontajuci da mu je to u stvar kraj a ne nova veza na pomolu!!!! U JEDINSTVU JE KRAJ!!!!
znaš kolko me interesuje neki Efendic i ostali "Efendici" :lol: :lol: sve je to u 5 dkg :-)

rekoh zbog cega sam na ovoj temi i ne bih da se ponavljam :-) znaš i sam kakvi su nekad golovi bili--ni nalik ovoj skalameriji koja je ubila ovog djecaka--al ne bih više..................dosadilo mi :run:
muha_sa

#184 Re: Efendić sve l i teror.

Post by muha_sa »

mario001 wrote:
mario :-D ja ti rekoh da sam zanatlija i da sam radio, izmedju ostalog, i na fiksiranju golova na umjetnoj travi i to kod privatnika.

Prvom prilikom vodim unuku u centar Safet Zajko i kacim se na precku tog pokretnog gola--cisto da vidim hoce li se prevrnut.
Ja cu provjeriti na Hotonju jesu li pricvrsceni golovi.
Pa ti si savrsena osoba da nam kazes postoji li zakon, pravilnik ili standard koji nalaze da budu pricvrsceni....
idemo zajedno na Hotonj kod Gabeljica :)
HM 2011

#185 Re: Efendić sve l i teror.

Post by HM 2011 »

mario001 wrote:
cpu_fan wrote:
mario001 wrote:
Sve ok ali zasto se ovdje licitira sa krivcem bez da je provedena istraga, i pored toga sto je ovo nesretni slucaj
Trebao bi neko opovrgnuti tvrdnje ljudi riječima mi smo zavrnuli 4 šarafa, i sve je bilo ok, ali ih je onda neko odvrnuo i priča o odgovornosti onda nema smisla.....

a suština je da izsotankom 4 šarafa jedno djete ostalo bez života.

Sad se vodi polemika o tome jesu li trebali biti zavrnuti ili ne, te ako su trebali - ko je odgovoran ?

Mislim, jest debilno, ali djeteta više nema, koliko god 4 šarafa bila nebitna. A nije da nam nedostaje šarafa tu i tamo.

Kao što vidiš ja da sam mu (odgovornom ako ga ima) tužilac - meni pobjegao ne bi, a sad.....

Mogu valjat što bi se reklo.
Last edited by HM 2011 on 07/10/2015 22:31, edited 4 times in total.
hrasno38

#186 Re: Efendić sve l i teror.

Post by hrasno38 »

muha_sa wrote:
mario001 wrote:
:lol: :lol:
hajd, nek ti bude :lol:

vozdra :run:

Nemoj da mi bude, odi uslikaj pa me demantuj ili cu ja potvrditi svoju tezu

Image

ako je ovo fiksirano i ja sam fiksiran
mario001

#187 Re: Efendić sve l i teror.

Post by mario001 »

Kod ludog Adisa :D
madner

#188 Re: Efendić sve l i teror.

Post by madner »

Pa nije ga niko optuzio da je smisljeno ubio djete, da se potencira da je nesretan slucaj.

Ako je Lokum odgovoran a Efendija stiti Lokum, i on je.
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#189 Re: Efendić sve l i teror.

Post by sabina1 »

karanana wrote:sve se koristi za stranacka prepucavanja pa i ova tragedija.

ne branim ga, libo me racku, mada mislim da i nije los s obzirom na ono sto radi, ali ovdje je ocigledno politika uplela prste i to je sramota.
ko da bi vas damir dzumh...hadzic (mijesam tenisere) uradio bolje i ko da bi on ucvrstio stative za tlo.
:thumbup:
Napisala sam najmanje 50 postova protiv dotičnog zbog sovinisticko-primitivnih umotvorina koje je objavio...apartcik novog duha i doba...neslifovani Kifla Konakovic ili tako nekako....
Mislim da je loš....prelos....

Ali ovde je dnevna politika važnija od tragedije i to jeste sramota...ne branim ga ali mi ne pada napamet da ga napadam....politika je ogavna....fuj
muha_sa

#190 Re: Efendić sve l i teror.

Post by muha_sa »

mario001 wrote:
:)
mario001

#191 Re: Efendić sve l i teror.

Post by mario001 »

madner wrote:Pa nije ga niko optuzio da je smisljeno ubio djete, da se potencira da je nesretan slucaj.

Naravno, samo nek se utvrdi odgovornost bez ovog politickog licemjerstva
TheMule

#192 Re: Efendić sve l i teror.

Post by TheMule »

Kako ih nije stid ovo koristiti u politiku??? Kao da bi neki drugi uhljup imo bolje golove. Sramotno
mario001

#193 Re: Efendić sve l i teror.

Post by mario001 »

muha_sa wrote:
mario001 wrote:
:)
Igram godinama gore i prijatelji smo ali ne znam jesu li pricvrsceni golovi...
zateznistub

#194 Re: Efendić sve l i teror.

Post by zateznistub »

hrasno38 wrote: Image

A da li je ovo na slici dječije igralište ili školska fiskulturna dvorana gdje igranje i učenje nadgleda nastavnik?
hrasno38

#195 Re: Efendić sve l i teror.

Post by hrasno38 »

mario001 wrote:Igram godinama gore i prijatelji smo ali ne znam jesu li pricvrsceni golovi...
rukometni golovi 100% niti su se pricvrscavali niti se pricvrscuju s tom razlikom sto koliko se sjecam ti golovi su nekada imali drveni okvir (precka i stative) i zeljeznu pozadinu mada je bilo golova na nekim skolskim igralistima (bivs skolaa 29 Novembar na Grbavici, Ivan Goran Kovacic, Bratstvo Jedinstvo) gdje su bili najobicniji metalni golovi kao one zonze koje su bile postavljane ispred zgrada za klofanje cilima s tim da su one bile ukopane a golovi ni u mislima jer sam ih vozao vlastitim rukama i odigrao turnira i turnira na tim igralistima i ne sjecam se da je ikada u zivotu taj gol na ikoga pao ili da ga je neko oborio. za precku se jesmo drzali ali je nismo koristili za gimnastiku.
hrasno38

#196 Re: Efendić sve l i teror.

Post by hrasno38 »

zateznistub wrote:
hrasno38 wrote: Image

A da li je ovo na slici dječije igralište ili školska fiskulturna dvorana gdje igranje i učenje nadgleda nastavnik?
Ovo je prijatelju Vistafon u kojem igra bruka male djece i trenira fudbal
madner

#197 Re: Efendić sve l i teror.

Post by madner »

mario001 wrote:
madner wrote:Pa nije ga niko optuzio da je smisljeno ubio djete, da se potencira da je nesretan slucaj.

Naravno, samo nek se utvrdi odgovornost bez ovog politickog licemjerstva
Pa problem je sto je Efendic vec utvrdio odgovornost.

Ili postoji propis ili ne postoji propis. Ako postoji propis, postoji i nadlezna osoba. Efendic kaze da niko nije nadlezan, tako da se nema sta cekati.
mario001

#198 Re: Efendić sve l i teror.

Post by mario001 »

Ili postoji propis ili ne postoji propis. Ako postoji propis, postoji i nadlezna osoba. Efendic kaze da niko nije nadlezan, tako da se nema sta cekati.
Nije to ni njegov posao, a pogotovo ljudi iz Nase Stranke.
Postoji li propis ili zakon koji definise tu oblast, tamo se krije odgovor na svako nase pitanje
HM 2011

#199 Re: Efendić sve l i teror.

Post by HM 2011 »

mario001 wrote:

Postoji li propis ili zakon koji definise tu oblast, tamo se krije odgovor na svako nase pitanje

ja na stranici 7 postavio standard koji košta 53 KM, koji propisuje sigurnosne mjere za postavljanje golova u BiH, prateći trag inicijalnog komentatora koji je postavio sličan post na temu Eu standardi i standardi u R. Hrvatskoj....

a izvođač radova uvjek tvrdi da sve radove izvodi u skladu sa predviđenim stadardima i to je to (naravno ta se izjava lahko izgubi iz arhive, zametne i slično).
madner

#200 Re: Efendić sve l i teror.

Post by madner »

mario001 wrote:

Kako nije, ko je primio radove i otvorio igraliste?
Post Reply