eee ove predrasude!!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
one_flight_down
#1 eee ove predrasude!!!!
kod nas je jos uvijek tako da kad cura spava s momkom bez obzira na to koliko se dugo s njim zabavlja ili koliko godina ima bude prozvana raznim imenima. i kako ti sad nekom dokazati da zivimo u 2005. godini i da je to sve normala????
-
_MaYa_
a nikako to ne mos promjeniti u smislu da sad odjednom je to svima cool normalnoo
ali recimo kad ti prijatelj kaze "ovu sampovalio...dobra kurva "! i slicno
onda ti kazes aj odjebi s tom pricom glup si lala...mozda malo finije...i mjenjas lagano ljude oko sebe...ako nista bar se potrudis
i stvoris sebi okruzenje
to i ja pokusavam...uspjesno
makar svi kazu "daj nataknem onu tvoju kolegicu" al ...ne mrze je bar hehe
ali recimo kad ti prijatelj kaze "ovu sampovalio...dobra kurva "! i slicno
i stvoris sebi okruzenje
to i ja pokusavam...uspjesno
-
one_flight_down
pa ne govorim samo za sebe nego inace. mislim bezveze je. a ti ljudi sto pricaju da su nekog povalili su sigurno gledali sct pa malo izdrkali.....
-
Toozla
...ma, bezveze ti je da se boris protiv vjetrenjaca....preseli se u neki milionski grad gdje niko nikoga ne poznaje i racune ces polagati samo sebi....za vlastiti uspjeh ili ne uspjeh u zivotu zasluge ili odgovornost mozes pripisati samo sebi.....individualizam umjesto kolektivne svjesti i mjerila vrijednosti....
-
one_flight_down
nije to da se saznalo pa sad ljudi pricaju nego nesto ja pricala s drugom i tako dosli do te teme pa mi on rece kako je za djevojke u mojim godinama (znaci vec punoljetne) rano da spavaju s momkom bez obzira koliko se zabavljaju. i to me malo iznerviralo pa ispustam bijes 
-
FortunaBela
#8 Re: eee ove predrasude!!!!
Toga je bilo i nikad neće nestati, bitno je biti izvan toga.one_flight_down wrote:kod nas je jos uvijek tako da kad cura spava s momkom bez obzira na to koliko se dugo s njim zabavlja ili koliko godina ima bude prozvana raznim imenima. i kako ti sad nekom dokazati da zivimo u 2005. godini i da je to sve normala????
Ribari uvijek imaju priče, ako imaju slušača....
-
Zadig
Pa ako je on primitivan/konzervativan po tom pitanju, to je njegov gubitak, boli te briga...one_flight_down wrote:nije to da se saznalo pa sad ljudi pricaju nego nesto ja pricala s drugom i tako dosli do te teme pa mi on rece kako je za djevojke u mojim godinama (znaci vec punoljetne) rano da spavaju s momkom bez obzira koliko se zabavljaju. i to me malo iznerviralo pa ispustam bijes
Ah, tesko je biti normalan u mahali...
-
:)
#10 Re: eee ove predrasude!!!!
ja fakat nemam predrasuda, ocemo se kresnut?one_flight_down wrote:kod nas je jos uvijek tako da kad cura spava s momkom bez obzira na to koliko se dugo s njim zabavlja ili koliko godina ima bude prozvana raznim imenima. i kako ti sad nekom dokazati da zivimo u 2005. godini i da je to sve normala????
-
rajvosa
#13 Re: eee ove predrasude!!!!
one_flight_down wrote:kod nas je jos uvijek tako da kad cura spava s momkom bez obzira na to koliko se dugo s njim zabavlja ili koliko godina ima bude prozvana raznim imenima. i kako ti sad nekom dokazati da zivimo u 2005. godini i da je to sve normala????
Cekaj, sta podrazumjevas pod "kod nas"
-
one_flight_down
-
one_flight_down
#16 Re: eee ove predrasude!!!!
naravno jer sve je to normala:) wrote:ja fakat nemam predrasuda, ocemo se kresnut?one_flight_down wrote:kod nas je jos uvijek tako da kad cura spava s momkom bez obzira na to koliko se dugo s njim zabavlja ili koliko godina ima bude prozvana raznim imenima. i kako ti sad nekom dokazati da zivimo u 2005. godini i da je to sve normala????
-
krkan
#18 Re: eee ove predrasude!!!!
pa zato nase cure strpljivo cekaju ljeto pa da na moru napune baterijeone_flight_down wrote:kod nas je jos uvijek tako da kad cura spava s momkom bez obzira na to koliko se dugo s njim zabavlja ili koliko godina ima bude prozvana raznim imenima. i kako ti sad nekom dokazati da zivimo u 2005. godini i da je to sve normala????
kod nas vazi pravilo ako kome ne kazem isto ko da nisam nista radio
ubi nas mahalanje
-
:)
#20 Re: eee ove predrasude!!!!
dobar je, ne boj seone_flight_down wrote:naravno jer sve je to normala:) wrote:ja fakat nemam predrasuda, ocemo se kresnut?one_flight_down wrote:kod nas je jos uvijek tako da kad cura spava s momkom bez obzira na to koliko se dugo s njim zabavlja ili koliko godina ima bude prozvana raznim imenima. i kako ti sad nekom dokazati da zivimo u 2005. godini i da je to sve normala????samo se nemoj hvaliti svojim veliiiikiiiim.........
-
one_flight_down
#21 Re: eee ove predrasude!!!!
ma nisam ni sumnjala:) wrote:dobar je, ne boj seone_flight_down wrote:naravno jer sve je to normala:) wrote: ja fakat nemam predrasuda, ocemo se kresnut?samo se nemoj hvaliti svojim veliiiikiiiim.........
-
one_flight_down
.........pa ko prvi stigne.........gavrilo wrote:sta je ovo? 'ajmo 'ajde svi u napad?
-
leech
#25 Re: eee ove predrasude!!!!
Gdje kod vas?one_flight_down wrote:kod nas je jos uvijek tako da kad cura spava s momkom bez obzira na to koliko se dugo s njim zabavlja ili koliko godina ima bude prozvana raznim imenima. i kako ti sad nekom dokazati da zivimo u 2005. godini i da je to sve normala????