Edukacije,specijalizacije,obuke,.. u društv.naukama

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
Peaceman-ost

#1 Edukacije,specijalizacije,obuke,.. u društv.naukama

Post by Peaceman-ost »

Zdravo svima,

obzirom da iz meni nejasnih razloga niko nije odgovorio na moju temu "prekvalifikacije i dokvalifikacije",

odlučio sam da pokušam dobiti potrebne informacije kroz ovu temu ("Edukacije, treninzi, obuke, kursevi itd. itd iz oblasti društvenih nauka").

Stoga, ako neko može preporučiti iste, ili navesti isntitucije ili org. koje nude nešto slično, bio bih mu/joj iskreno zahvalan.

pozdrav

Peace-men-ost
arnelau

#2 Re: Edukacije,specijalizacije,obuke,.. u društv.naukama

Post by arnelau »

Peaceman-ost wrote:Zdravo svima,

obzirom da iz meni nejasnih razloga niko nije odgovorio na moju temu "prekvalifikacije i dokvalifikacije",

odlučio sam da pokušam dobiti potrebne informacije kroz ovu temu ("Edukacije, treninzi, obuke, kursevi itd. itd iz oblasti društvenih nauka").

Stoga, ako neko može preporučiti iste, ili navesti isntitucije ili org. koje nude nešto slično, bio bih mu/joj iskreno zahvalan.

pozdrav

Peace-men-ost
Meni se svidja tema, i bila bih zahvalna na korisnim informacijama.
Evo npr. ja sam prije mjesec dana zavrsila kurs racunara u Udruzenju Roda jer nisam imala nikakvu diplomu (o poznavanju rada na racunaru) sto je bilo jako potrebno radi prijava na konkurse. Otvorena sam za dalju edukaciju, jer svaki oblik usavrsavanja je bolji od sjedenja kuci i ispijanja kafa. :-)
Post Reply