edo maajka
Moderator: _BataZiv_0809
-
blackbrother
no sikiriki no no sikiriki dobar kao burek sto ga pravi akiki 
- Danguba
lokalni političari nove gradiške zabranili edu!
lokalna vlast nove gradiške tražila i dobila skidanje ede maajke iz radijskog programa!
radi se o hip hop emisiji 'tabula rasa', koja se emitira na lokalnom
radiju, čiji urednici u pismu koje je proslijedila diskografska kuća menart, objašnjavaju cijeli skandal:
"Da, ni ja još uvijek ne mogu vjerovati. Nakon naše emisije u Novoj Gradiški 8. svibnja, u kojoj smo pustili pjesme 'On je mlađi', 'Dragi moj Vlado' i 'Pržiii' s novog albuma Ede Maajke, gospođa Višnja Mikić, glavna urednica Radija Nova Gradiška obavijestila nas je da imamo prigovore na emisiju 'od predstavnika vlasti' i da takve pjesme više ne smijemo puštati,
inače će nam ukinuti emisiju.
Naime, naša Višnja je prethodno bila na konzultacijama sa stanovitim gospodinom Mikšićem, gradonačelnikom Nove Gradiške (bar zasad). Ovo je već treći put u zadnja dva mjeseca kako se spomenuti gradonačelnik, inače naš vjerni slušatelj, upliće u koncepciju 'Tabula Rase', i to sad već prelazi svaku mjeru.
Nama lokalni političari zabranjuju pjesme i zatvaraju usta i red je da javnost zna što se ovdje događa. Bilo bi smiješno da nije istina, ali Nova Gradiška je grad u kojem ni jedno poduzeće ne posluje u profitu, mnogi ljudi (uključujući radnike na Radiju) ne dobivaju plaće mjesecima, a opet je najvažniji gradonačelnikov posao kontroliranje ove male, nepolitične i nezavisne glazbene emisije za mlade.
Nakon samo 10 tjedana, 'Tabula Rasa' je postala (same činjenice):
- jedini termin na Radiju Nova Gradiška kada se ne vrti seoska zabava,
- jedina emisija koja samostalno posluje s dobitkom i ima perspektivnu financijsku budućnost,
- jedini ovdašnji medij neovisan o bilo kojoj političkoj stranci ili
seoskim moćnicima,
- jedina emisija koja je u tako kratkom vremenu postala tako popularna i koju slušatelji non-stop hvale,
- jedino pozitivno što se ovdje nudi mladima i
- nažalost, zadnji tračak urbane kulture u ovom kraju.
I unatoč navedenim činjenicama, papci iz lokalne vlasti hoće nas
ukinuti. Da bismo zadovoljili najvećeg moćnika u gradu, Boga i cara, sljedeće subote, 22. svibnja, emitirat ćemo posebno izdanje 'Tabule Rase', kojoj će tema biti Domovinski rat. Puštamo najveće hitove pristojnih hrvatskih glazbenika kao što su Thompson, Vuco i Zlatko Pejaković, govorit ćemo samo o ustašama, četnicima, partizanima i domobranima, a nagrade će
osvojiti slušatelji koji su u prošlom ratu popalili više kuća i ubili više civila. Nadam se da ćemo tako zadovoljiti vlast i napokon se ušupkati gradonačelniku. Kad već to svi drugi rade, možemo i mi.
Mario Nakić Mraq, urednik emisije 'Tabula Rasa"
tako im treba kad nisu barem 50% programa posvetili thompsonu i crkvenim propovjedima. umjesto toga oni se usuđuju puštati edu maajku!
edo,edo, nije ni tebi lako u tudjini
- Soul_Sista
Joj cekaj te sad...ja uvije pisem "dz"...bas me zbog toga neko izpravio...ko je sad prav a ko kriv..

-
omcho
Ama buraz,nije niko kriv.Valjda sam ja kriv sto sam napisao pogresno,uredu.Pa to se svakom može desiti pogotovo Žurnalistima, zato u svakoj redakciji postoje Lektori koji ispravljaju greske novinara.Uglavnom ja mislim da sam ovu kritiku dobio samo zato sto sam napisao da mi se Edo ne "svidja". 
- Soul_Sista
Ja sam "burazerka"...
...nego sta me briga sto ti se ne svidza/svidja ...mene zanima sto me neko isparavio davno...kako se zapravo pise?? Sad sam confused! "dz" ili "dj"